اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اشکال در protel dxp

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اشکال در protel dxp

یه سوال از اساتید داشتم – Altium Designer Summer 2008 که در فروشگاه وجود داره فرثش با protel dxp در چیه ؟ کدومش قویتر و غولتره و سیستم مورد نیاز برای Altium Designer چیه ؟ چه کارایی ازش بر میاد ؟ بدرد چی میخوره ؟ اصلا میشه باهاش pcb زد و خلاصه هرچی ازش میدونین بریزین تو دایره ؟ میخاستم از فروشگاه خرید کنم اینو – گفتم از بزرگترا کمک بگیرم – مرسی – لطفا کانل بگین – نمیخام پولمو دور بریزم

پاسخ : اشکال در protel dxp

Altium Designer Summer 2008 همون protel dxp هست. فقط اسمش شده Altium
    حجمش 1.5 گیگه تقریبا. موقع نصب 3 و خرده ای گیگ جا میگیره. اگه از این لحاظ مشکلی نداشته باشی دیگه مشکلی نیست. سیستم هر چی بالاتر باشه بهتره و برنامه زودتر بالا میاد.
    Altium Designer Summer 2008 تقریبا همه کاری می کنه! . از شبیه سازی دقیق و حرفه ای مدارات گرفته تا PCB های بسیار بزرگ و ظریف و چند لایه. با کتابخونه ای بسیار کامل و پر از قطعات روز
    همچنین امکان کد نویسی برای قطعات منطقی برنامه پذیر (FPGA) .
    زیاد سخت نگیر. اگه می خوای باهاش کار کنی و یاد بگیری هر چی زودتر تهیه ش کن. مطمئنا پولت رو دور نریختی.

دیدگاه

سلام
      اگه واسه pcb میخوای از پروتل استفاده کنی از ورژن 2006 به بعد زیاد فرقی نداره (یک سری قابلیت داره که درایران به درد نمی خوره چون وقتی میدی بیرون واست بزنن نمیتونن) ولی ورژنهای 2004 و قدیمیتر زیاد جالب نیستند.

دیدگاه

اصلا نمی تونین بگین که 2008 با 2006 فرقی نداره
        قابلیت های زیادی تو ورژن 2008 هست در تمامی زمینه ها
        کتابخونه ها ،کار تو محیط شماتیک وPCB
        و به خصوص اینکه تو ورژن 2008 روی مساله سه بعدی خیلی کار شده و شما می تونی برد یا المانی رو که طراحی می کنی به صورت سه بعدی ببینی که این قابلیت در 2006 وجود داشت ولی نه به این صورت که در محیط سه بعدی قابلیت EDIT وجود داشته باشه
        و خیلی قابلیت های دیگه
        مشکلی که ورژن 2008 داره اینه که این برنامه فوق العاده سنگینه (من با 4 گیگ رم بازم گاهی کم میارم)
        پیشنهاد می کنم که ورژن 2009 رو بگیری که امکانات بیشتری داره ولی خیلی سریعتره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X