اطلاعیه

Collapse

خدمات تخصصی ساخت و مونتاژ PCB

خدمات سفارش ساخت PCB، مونتاژ PCB و واردات مستقیم برد مدار چاپی ECA
بیشتر بخوانید
نمایش کمتر

درخواست آفلاین سایت altium

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست آفلاین سایت altium

سلام و خسته نباشید خدمت همه مهندسان عزیز

با توجه به شرایط موجود و عدم دسترسی به اینترنت و عدم دسترسی به سایت altium.com, از دوستان تقاضا دارم سایت altium.com را با ابزار wget یا HTTrack یا scrapy به صورت آفلاین دانلود کنند و در یک فایل فشرده قرار بدن

مهمترین قسمت های سایت altium.com :
    بخش documents مربوط به آموزش نرم افزار آلتیوم دیزاینر و بخش بلاگ مربوط به آموزش های به روز هست چ

لطفا فایل های سنگین سایت مثل .exe و ویدئو های سمینارهای ها و کتابخانه ها را دانلود نکنید تا حجم فایل کوچک شود

خدا خیرتون بده ، لطف بزرگی در حق جامعه مهندسان الکترونیک میکنید
    جدیدترین ویرایش توسط hoseinnet1; ۰۱:۰۰ ۱۴۰۵/۰۱/۰۴.

مهندسان عزیز منتظر هستیم

دیدگاه

مجدد آپدیت

دیدگاه

سلام.
        چرا از موتور هوش‌مصنوعی استفاد‌ه نمی‌کنید؟ چیزی مثل (آیا پلاس) aiaplus.com به نظر خوب جواب میده. حداقل برای کد نویسی که من امتحان کردم بد نبود. رایگان هم هست. توی شرایطی گیر کردیم که مجبوریم از سرچ معمولی به هوش مصنوعی سوییچ کنیم.
        بعلاوه اگر سایت التیوم در جایی مثل کلادفلر هاست شده باشه ممکنه با کپچا محافظت بشه و نشه crawlش کرد.
        بهرحال باید یکی تست کنه

دیدگاه

با ابزار HTTrack یا دستور wget به راحتی قابل انجام هست منتها دسترسی به اینترنت ندارم ولی از طریق vps یا هاست متصل به اینترنت جهانی قابل انجام هست

من حتی به خود شرکت آلتیوم هم ایمیل زدم اما گویا سرویس ایمیل هم قطع کردن !

فقط دوستان خارج نشین میتونن سایت را کامل دانلود کنند (بدون فایل های بزرگ) و فشرده کنند و در سایت های دانلود داخلی بارگذاری کنند

عجیبه که مهندس های طراح pcb هیچ مشکلی با بسته شدن سایت های مرجع طراحی و سایت های مرجع دیتا شیت و فایل های شبیه سازی ندارند !

دیدگاه

مجدد آپدیت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X