اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چطور خروجی فایل pcb در پروتل رو به فرمت عکس تبدیل کنیم با اندازه اصلی؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چطور خروجی فایل pcb در پروتل رو به فرمت عکس تبدیل کنیم با اندازه اصلی؟

حل شد
    تو ی گزینه file -fabricatino output-final رفتم که خروجی فایل رو برای همه چیزش داره
    صفحه دومش واسه پرینت و چاپ خوب بود
    :wow:

دیدگاه

من این کار رو کردم و جواب درستم گرفتم :
      ابتدا در محیط پرینت preview پروتل یاید تصویر رو بزرگ کنید یا زوم کنید(نگران بزرگ شدن سایزش نباشید در ادامه درستش می کنیم) . بعد با دکمه پرینت اسکرین رو کیبرد ازش عکس بگیرین ودر paint اون رو paste کنید . دور بوردتون یک کادر بکشید واون رو از سایر تصاویر جدا کنید (corp کنید).سپس عکس بردتون رو ذخیره کنید. تا اینجا سایز عکس چندین برابر سایز عکس واقعی هست . بعد اون عکس رو با photoshop باز کنید و به سربرگ image و سپس image resize برید . در اونجا تیک واح cm سانتیمتر رو بزنید و سایز واقعی بردتون رو در کادر های مربوط به اون بزنید و تصویر رو save کنید و باخیال راااااااااااااااااحت :agree: از پرینت بگیرید . من خودم همیشه بردهام رو به همین روش می زنم و100 درصد جواب گرفتم . :agree: با این روش دیگه track هاتون هم لبه دار نمیشه و با کیفیت بالا قابل پرینت میشه.

بازم اگه سوالی بود من در خدمتم
      تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
      دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
      مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
      حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

نوشته اصلی توسط تیبا
        سلام
        من واسه این ماجرای پرینت که گفتید رو انجام دادم .ولی تو پرینت حاشیه دور قطعات و TOP OVERLAY هم هست که نمی تونم چاپش کنم واسه ساخت

مثل این...

چه کنم؟/

دوست عزیز مشکل شما ربطی به پرینت نداره
        وقتی رفتی print preview تو قسمت printout properties فقط bottom layer و multilayer رو انتخاب کن . تیک بقیه رو بردار
        در ضمن اگه طرحت اینه بهتره قبل از اینکه بدیش به چاظ یه خورده تمیز کاری کنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعید باقرانی
          بهترین راه برای اینکه سایز و ابعاد نقشه تعقیر نکنه تبدیل به pdf
          اینم یک نرم افزار برای تبدیل pdf

http://www.4shared.com/file/122144527/d0375ff/Fine_Print_PDF_Factory_Pro_253.html

سلام pdf خودش هم خطا داره اگر شما برد هایی بزنید که فاصله های بسیار نزدیک باشه شما شاهد خطای آن خواه بود
          خصوصا اینکه پرینتر ها هم خطایی در حالت عادی رو چاپ برد ایجاد میکنن

دیدگاه

دوست عزیز به جای این جنگولک بازیا خود پروتل تو قسمت print preview میتونه با پسوند emf بهت خروجی بده.بعد تنظیمات مورد نیاز scale و رنگ و تنظیم لایه های مورد نظر راست کلیک تو صفحه و انتخاب گزینه export metafile .کیفیت عالی.یا می تونید از نرم افزار های پرینتر مجازی استفاده کنید کهبه عنوان یه پرینتر شناخته میشن و خروجی به صورت عکس تو سیستم ذخیره می شه مثل zan printer یا snagi(نرم افزار تصویر برداری از صفحه نمایش هست ولی به عنوان پرینتر مجازی هم کار می کنه فقط کافیه تو قسمت پرینت به جای پرینتر اینو انتخاب کنید تو یه صفحه که اندازش واقعی هست و نیاز به دست کری نیس.) البته یکی پیکسل پیکسل می شه ولی موقع چاپ مشکل ایجاد نمیکنه :job:
            حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت

دیدگاه

سلام. آقا پروتل 5/1 هم میشه pdfکرد؟؟؟
              خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                سلام. آقا پروتل 5/1 هم میشه pdfکرد؟؟؟
                اگر گزینه ی پرینت دارد، بله.
                ی برنامه پرینتر مجازی ساده نصب کنید.
                موقع پرینت برنامه رو انتخاب کنید.
                بعد پرینت کنید.
                pdf تحویل بگیرید.

دیدگاه

سلام چرا از GerberFiles استفاده نمیکنید....توی صفحه قبلی دوستمون توضیح دادن......اما من خودم یک مشکل دارم و اون اینه که نمیدونم چطوری رد دریل کاری ها رو مشخص کنم.جای دریل ها رو سفید نمیذاره....
                  << از درخت تنومند کرنش مخواه, تعظیم او با شکستنش یکیست... >>
                  www.MashhadMicro.IR

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X