اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

واحد اندازه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

واحد اندازه

سلام
    وقتی که شماتیک یا PCB می کشیم صفحه به صورت شطرنجی هستش.می خواستم ببینم که چجوری میشه اندازه ی ضلع این مربع ها رو تنظیم کرد.مثلا من تو پی سی بی می خوام هر یک از مربع ها 0.5 میلیمتر باشه باید چکار کنم؟

پاسخ : واحد اندازه

البته معمولاً اندازه ها بر حسب اینچ هستن. توی تنظیمات بگرد باید گزینه ای به اسم grid size باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa_y
      سلام
      وقتی که شماتیک یا PCB می کشیم صفحه به صورت شطرنجی هستش.می خواستم ببینم که چجوری میشه اندازه ی ضلع این مربع ها رو تنظیم کرد.مثلا من تو پی سی بی می خوام هر یک از مربع ها 0.5 میلیمتر باشه باید چکار کنم؟
      سلام
      دوست عزیز حالت پیش فرض بر حسب اینچ است ولی شما می توانید بر حسب میلی متر هم تنظیم کنید شما کلید Q از صفحه کلید رو بزنید حالت های اینچ و میلی متر عوض میشه در گوشه سمت چپ پایین صفحه میتونی تغییرات رو مشاهده کنید.
      برای صفر کردن صفحه مختصات شما باید گزینه edit>orgin>set رو کلیک کنید و هر کجای صفحه کلید کنید همانجا نقطه صفر مختصات خواهد شد.

موفق باشی

دیدگاه

سلام دوست عزیز....
        شما برای اینکه بتونید SNAP GRID رو تنظیم کنین باید Ctrl+Gرو بزنید
        برا تغییر واحد هم باید Q را بزنید....واحد شما توی بخش سمت راست و بالای صفحه در ALTIUM DESIGNER و در پایین و STATUS BAR در DXP دیده میشه....
        موفق باشی عزیز....
        زکات علم نشر آن است.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X