اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کشیدن PCB از روی برد اصلی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کشیدن PCB از روی برد اصلی

سلام
    من یک برد آماده دارم می خواهم PCBآ‌ ان را بکشم البته کاملا شبیه مدل اصلی
    من شنیدم که می شود برد را اسکن کرد و تو AutoCAD از روی عکس اسکن شده خطوط را کشید و فایل را export کرد
    کسی این را انجام داده ؟ یا راه دیگه ای وجود داره؟

پاسخ : کشیدن PCB از روی برد اصلی

والا شدنش را که ظاهرا می شه اما فکر کنم باید اول تمام قطعات را از روی بورد باز کنی و سطحش را کاملا تمیز کنی که این یعنی فدا کردن دستگاه ...

شاید هم اگه جواب بده ارزشش را داشته باشه.

من یه بار قبلا این کار را کردم. البته بوردش زیاد ظریف نبود. معمولی بود . از پشت بورد با یه دوربین با کیفیت که قابلیت فوکوس کردن داشت عکس گرفتم . بعد توی فوتو شاپ خیلی راحت درستش کردم. واسه تغییر مقیاس هم یکی دو بار که با دستگاه زیراکس کوچیک و بزرگش کردم درست شد. دوربینم هم از موبایل داداشم ( K800 ) بود که رزولوشنش 3.2 مگاپیکسه و توی تنظیماتش یه گزینه TEXT داره که واسه عکس گرفتن از متن و نوشته است... البته درست نمی دونم . خواستی ازش می پرسم.

می تونی هم مدارش را یه جوری در بیاری. زیادم سخت نیست. یک کمی حوصله می خواد...

به این کار می گند مهندسی معکوس. کاری که چینی ها توش استادند.
    از چارلی چاپلین پرسیدند خوشبخنی چیست ؟
    گفت : فاصله این بد بختی تا بد بختی دیگر !

دیدگاه

نیازی به چینی ها نیست ، من خودم استاد این کارم ، شما برد بده من PCB رو بهت می دم البته ....
      مهم هم نیست برد چند لایه باشه ما که تا 6 لایه رو هم کپی کردیم دیگه یه لایه دو لایه که چیزی نیست . اینم سایتم .tehranmadar.ir

دیدگاه

شما می تونید شماتیک رو هم از داخل برد بکشید بیرون ؟ ؟؟ ؟
        آسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه کار به نام من دیوانه ردند
        سلطانی دو عالم باشد از آن آن کس سلطان بیامدست و درویش رفته باشد

دیدگاه

سلام
          robomo70 جان مطمئن هستی 6لایه رو می تونی کپی کنی؟؟؟اخه 4لایه اصلا نمی توان دید.میشه کمی توضیح بدی؟؟؟؟چطوری مسیرهایی که بین فیبر هست را می توان نقشش را در اورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

از بچه کسی دیده که برنامه ای با شه pcb را بکشیم وشماتیک را تحویل بده .چون protel و بقیه برنامه ها این کار را انجام نمی دن.بیشتر برنامه ها اول باید شماتیک را بکشی بعد pcb را تحویل می دن یا تغییراتی که در pcb می دهیم را روی شماتیک اعمال می کنند

دیدگاه

اتفاقا تو محیط پروتل از روی PCB به شرطی که net ها مشخص شده باشه و Designator قطعات هم استاندارد تعریف شده باشه خود پروتل شماتیک رو می کشه اما این شماتیک کاملا غیر قابل فهم و در واقع سردر گمه .. اما اگر این دو مورد مشخص نباشه به هیچ وجه نمی تونه شماتیک رو در بیاره .

دیدگاه

با سلام
              احتمالا برای بوردهای بشتر از دولایه با روشی اولین لایه رو از بین میآ‌برند (میآ‌تراشند و یا حل میآ‌کنند) تا به لایهآ‌های میانی برسند؟ شاید هم بورد رو به کمک اشعه X و یا چیزآ‌های مشابه بررسی میآ‌کنند؟ خوب بود robomo70 یه مقدار توضیح بدند این کنجکاوی ما کاسته بشه!
              من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

سلام
                اگر یک نقشه pcbبکشیم netهاواگر هم قطعات را مشخص کنیم اگر اپدیت را انتخاب کنیم هیچ سند شماتیکی ایجاد نمی کند
                اما بازم حتما شما امتحان کردید.من خیلی کار کردم جواب خوبی نگرفتم
                .گفتم شاید برامه باشه این کاررا به خوبی انجام بده

دیدگاه

بله من هم عرض کردم که شماتیکی کاملا سردر گم و غیر قابل فهم ایجاد میشه . قبلا یکی دوبار امتحان کرده بودم .داشتم دنبال یک نمونه از این نوع شماتیکهای ایجاد شده می گشتم اما متاسفانه هنوز پیداش نکردم . بعد از اون چند بار این کار رو کردم اما پیغامهای غیر قابل فهم میده (Error ) نمی دونم شاید اشکال از خود نرم افزار باشه که قفل شکسته است . به هر حال حتی اگر یک بار هم انجام شده باشه به این معنی که این قابلیت رو داره . اما فکر نمی کنم بشه استفاده مفیدی ازش برد .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط manian
                    با سلام
                    احتمالا برای بوردهای بشتر از دولایه با روشی اولین لایه رو از بین میآ‌برند (میآ‌تراشند و یا حل میآ‌کنند) تا به لایهآ‌های میانی برسند؟ شاید هم بورد رو به کمک اشعه X و یا چیزآ‌های مشابه بررسی میآ‌کنند؟ خوب بود robomo70 یه مقدار توضیح بدند این کنجکاوی ما کاسته بشه!
                    در مورد کپی کردن برد هایی با بیش از دو لایه شما کاملا زدید به هدف و درست گفتید ، ابتدا برد را برای تراش کاری خیلی دقیق ارسال می کنیم ( در ایران جاهایی هستند که با دقت بالا تراش بدهند یا با فرز یا با لیزر ) و به ترتیب لایه ها را به این روش کپی می کنیم .
                    نوشته اصلی توسط Electronics Boy
                    شما می تونید شماتیک رو هم از داخل برد بکشید بیرون ؟ ؟؟ ؟
                    این کار هم می تونم انجام بدم ولی باید قطعات مشخص باشد و یه خورده این کار درد سر دارد و باید مرحله ای طی شود . یعنی یک فایل شماتیک ایجاد می کنیم و کم کم درون آن قطعات و اتصالات را قرار می دهیم و از آن نت لیست می گیریم و نت ها را در pcb تست می کنیم که آیا درست است یا خیر ....

دیدگاه

میشه بگین از چه نوع حلالی استفاده میکنید واسه برداشتن لایه های پی سی بی؟؟
                      علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X