اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در پرینت dxp

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در پرینت dxp

:angry:
    سلام
    :surprised:وقتی که مدار را در pcb رسم کردیم برای پرینت چیکار کنیم؟کدام رنگ را باید روی فیبر رسم کنم؟
    با تشکر
    :twisted:

پاسخ : مشکل در پرینت dxp

بابا منظور همان رنگ قرمز و آبی در pcb است؟؟
    (البته توجه داشته باشید که مدار من احتیاج به منع تغذیه داره)

حالا یکی بگه که باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

سلام
      منظورت رو نفهمیدم :eek:
      ولی همین قدر بگم که قرمز روی pcb و آبی پشت pcb هست
      پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

یعنی باید هر دو رنگ را روی pcb یکی جلو و دیگری را پشت فیبر رسم کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

اگر نقشه شما با دو رنگ قرمز و آبی طراحی شده یعنی فیبر شما دو رو است پس باید قرمز را روی فیبر و آبی را پشت فیبر رسم کنید
          پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

اما فیبر من یک [glow=red,2,300]طرف مسی[/glow] ؟ ؟؟؟؟؟ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: چه جور طرف دوم را رسم کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :eek: :eek: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :angry: :angry: :angry:
            :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

خوب دو کار میتونی بکنی
              1- یا مدارتو یک رو رسم کن :mrgreen:
              2-مثل یه پسر خوب مدارتو ببر این موسساتی که کارشون همینه و بگو اینو برام متالیزه درست کنین باقیش با خود اونا :icon_razz:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
                خوب دو کار میتونی بکنی
                1- یا مدارتو یک رو رسم کن :mrgreen:
                2-مثل یه پسر خوب مدارتو ببر این موسساتی که کارشون همینه و بگو اینو برام متالیزه درست کنین باقیش با خود اونا :icon_razz:

:surprised:قسمت دوم را بگو تا خودم انجام بدهم :چون جایی که من هستم از این شرکتها نیست؟>>؟؟؟؟؟ {متالیزه یعنی چطوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟}}}

دیدگاه

خوب اگه از این موسسات نیست تقریبا بی خیال شو :mrgreen:
                  چون با امکانات خانگی نمیشه دو رو درست کرد یا لا اقل من بلد نیستم
                  متالیزه هم یعنی هر جا که لازم باشه یک لایه مس از روی فیبر به پشت فیبر وصل میشه ( همون سوراخاهای ریزی که روی فیبرهای پیچیده میبینی و هیچ چیزی به اونا وصل نیست) :nerd:
                  درضمن موسساتی هستن که از طریق اینترنت کار میکنند و شما میتونی سفارش اینترنتی بدی نیازی نیست حتما شخصا بری اگه یه سرچ بزنی پیدا میکنی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X