اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کتابخانهdxp

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کتابخانهdxp

سلام
    نرم افزار پروتل ایسی ها رو چه جور پیدا میکنن یا اصلا ایسی نداره؟
    74hc244 smd شو لازم دارم
    نرم افزار خودش داره یا باید بسازیمش؟
    صدایی از قلب آذربایجان

Ya$a odlar yurdum AZERBAICANIM

پاسخ : کتابخانهdxp

نوشته اصلی توسط mehrdadgh
    سلام
    نرم افزار پروتل ایسی ها رو چه جور پیدا میکنن یا اصلا ایسی نداره؟
    74hc244 smd شو لازم دارم
    نرم افزار خودش داره یا باید بسازیمش؟
    دوست عزیز اگر protel DXP است این قطعه وجود دارد .در قسمت libraries بر روی گزینه search زده وسپس در قسمت name این طوری
    تایپ کنید (*74hc244*) البته بدون پرانتز
    سپس گزینه select را انتخاب کنید تا کتابخانه به مجموع کتابخانه ها اضاف شود یادتان باشد برای استفاده از هر قطعه باید از کتابخانه خودش استفاده کنید که با روش باللا هم کتابخانه نصب می شود هم قطعه پیدا می شود. گر قطعه اصلا وجود نداشت در اینترنت بگردید تا کتابخانه آن را پیدا کنید اگر نبود قطعه را خودتان بسازید و کتابخانه خودتان را نصب کنید
    یادتان باشد که در هنگام search یک قطعه با نام اصلی تایپ نکنید در اول و آخر و حتی در میا ن حروف از علامت * استفاده کنید زیرا در پروتل از یک قطعه چندین مدل وجود دار د بنابراین در آخر اسم تمام قطعات چند حرف اختصاری وجود دارد همانند بالا

البته اگر از پروتل99 استفاده می کنید فکر کنم روش ان فرقی نداشته باشد البته فکر کنم :question:

دوست شما : :evil:

دیدگاه

سلام
      من تو 99se پیداش کردم ولی تو dxp نتونستم
      من همه ی کتابخونه ها رو انتخاب می کنم واسه همین خیلی میکشه تا سرچ کنه اگه اسم کتابخونشو میدونین یا لینک دانلودشو بزارین ممنون میشم
      در ضمن ایسی smd رو میخام
      ممنون
      صدایی از قلب آذربایجان

Ya$a odlar yurdum AZERBAICANIM

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehrdadgh
        سلام
        من تو 99se پیداش کردم ولی تو dxp نتونستم
        من همه ی کتابخونه ها رو انتخاب می کنم واسه همین خیلی میکشه تا سرچ کنه اگه اسم کتابخونشو میدونین یا لینک دانلودشو بزارین ممنون میشم
        در ضمن ایسی smd رو میخام
        ممنون
        لینک دانلود را نمی دونم ولی هنگام سرچ یادت باشه که که آدرس کتابخانه ها باید تمام انه باشد یعنی هنگام سرچ پوشه کامل Lib را در قسمت ادرس انتخاب کنی مثل زیر:
        c:\program files\Altium2004\Library

نام کتابخانه:
        Ti logic buffer line driver.intlib یا st logic buffer line driver.intlib
        البته المان ها در ابتدا یکسری حروف اختصاری دارند یک وقت شک نکنی مثل 555 که به صورتlm555cn نشون می دهد بخاطر همین است که می گویم حتماازعلامت * (ستاره)در ابتدا و انتها استفاده کن(حتی بعضی وقتها در وسط هم استفاده کن)

قطعه SMD هم هست به شکل pcb آنها نگاه کن

اگر این همان قطعه نبود که می خواستی آنرا بساز فقط در ساختن ان خیلی دقت کن مخصوصآ برای پشت فیبر آن که smd است اندازه های ان با دقت بررسی کن
        مشکلی دیگر داشتی بگو اگر توانستم کمکت می کنم

با تشکر دوست شما: :evil:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X