اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتوروت یک لایه با پرتئوس

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اتوروت یک لایه با پرتئوس

سلام
    وقتی توی پروتئوس می خوام بصورت خودکار مدار رو از حالت شماتیک به pcb دربیارم ، همیشه 2 لایه میکشه !
    راه نداره تک لایه بکشه ؟

پاسخ : اتوروت یک لایه با پرتئوس

ظاهرا هیچ راهی نداره .

یا باید دستی بکشید یا برید سراغ اورکد .

دیدگاه

youtube.com/v/03dlGIDw6kM
      {خلاف قوانین - امضا ویرایش شد}

دیدگاه

واسه ما که فیلتره ؟
        حالا چرا فیلم ؟ نمی شد بگین چجور ؟

دیدگاه

میشه تک لایه هم کشید (هرچند لایه هم که بخواین تا 16 تا البته میشه)
          از گزینه tools برو به design rule manager
          در پنجره ای که باز میشه زبانه دوم رو انتخاب کن
          بعد PIRE1 رو آبی کن
          بعد net class رو به signal تغییر بده و دوباره pire1 رو آبی (bottom coper) کن بعد هم ok دیگه کار تمامه
          میتونید تست کنید
          پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

امیر جان ممنون
            یه نکته ، او نت لیستایی که می مونه رو باید خودمون دستی بکشیم ؟ راه نداره یعنی یه کار کنیم خودش جامپر بزاره ؟ یا اینکه اونقدر بگرده تا پیدا بکنه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشاد اکرمی
              یه نکته ، او نت لیستایی که می مونه رو باید خودمون دستی بکشیم ؟ راه نداره یعنی یه کار کنیم خودش جامپر بزاره ؟ یا اینکه اونقدر بگرده تا پیدا بکنه ؟
              با سلام
              بستگی داره فاصله بین قطعات رو چه قدر بگیری اگه فاصله قطعات رو مناسب انتخاب کنی و قطعات رو در جای مناسب قرار بدی و اندازه بردت رو با استفاده از گزینه board edge افزایش بدی یا ضخامت خطوط رو کمتر کنی خطوط سبز رنگ به حداقل میرسه در غیر این صورت باید دستی جامپر بذاری
              موفق باشی

دیدگاه

فرمایشات آقای پراو کاملا تایید میشه
                اصولا جامپرها رو دستی میزارن
                پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

دستی که جامپر میزارم خطا میگیره ، همش بصورت قرمز نشون میده ، فکر کنم چون یه چیزی خارج از نت لیست می کشم اینجو میشه !
                  روش خاصی داره که جامپر بزارم ؟

دیدگاه

رسماً فکر کنم یه تجدید نظری باید واسه pcb انجام بدم !
                    این پرتئوس خیلی خیلی خیلی ساده تر از بقیه هست !
                    یه جا بود فقط نت کشیدم و پایه هارو بهم وصل کردم ، خودش اتوروت انجام داد !
                    یه پیشنهاد دارم
                    یه تاپیک به اسم آموزش کشیدن pcb با پروتئوس تو بخشش وا کنیم ؟ یکی از شما دوستان که فول بلده بیاد و اون نکات کلیدی رو آموزش بده

دیدگاه

رسماً فکر کنم یه تجدید نظری باید واسه pcb انجام بدم !
                      این پرتئوس خیلی خیلی خیلی ساده تر از بقیه هست !
                      یه جا بود فقط نت کشیدم و پایه هارو بهم وصل کردم ، خودش اتوروت انجام داد !
                      یه پیشنهاد دارم
                      یه تاپیک به اسم آموزش کشیدن pcb با پروتئوس تو بخشش وا کنیم ؟ یکی از شما دوستان که فول بلده بیاد و اون نکات کلیدی رو آموزش بده
                      من خودم با پروتئوس کار میکنم به خاطر راحتی و سرعتش
                      و تا حالا نیازی به استفاده از پروتل یا دیگر نرم افزارها ندیدم
                      خیلی هم راحت میشه یاد گرفت کافیه چند بار عملی باهاش کار بشه و خیلی نکته و پیچیدگی نداره اون مداری رو که عکسشو در تاپیک "راه های ساده و کم خرج مدار چاپی" گذاشتم هم با پروتئوس طراحی کردم

دیدگاه

ساخت قطعه جدید چطوره ؟

دیدگاه

دستی که جامپر میزارم خطا میگیره ، همش بصورت قرمز نشون میده ، فکر کنم چون یه چیزی خارج از نت لیست می کشم اینجو میشه !
                          روش خاصی داره که جامپر بزارم ؟
                          روش که چه عرض کنم!!!!!!!
                          تا هرجا که ترک رو میتونی با موس بکش بعد هرجا که خواستی جامپر بزاری یه دابل کلیک کوچولو بکن دوباره به سر دیگه جامپر برو یه دابل کلیک ساده دیگه هم بکن و تمام!!!!!!!!
                          برای ساخنت قطعه جدید من همیشه یه قطعه نزدیک به اون رو انتخاب میکنم بعد میارمش رو صفحه روش راست کلیک میکنم و DECOPOSE (عکس یه چکش کنارش داره ) یا یه همچین چیزیه رو انتخاب میکنم بعد قطعه آماده ویرایش میشه
                          وقتی ویرایشش کردم باید قطعه رو دوباره انتخاب کنی (البته دیگه با کلیک نمیتونی انتخابش کنی بلکه باید به صورت درگ (از یه طرف موس رو بگیر و اون طرف دیگه ول کن ) قطعه رو انتخاب کنی بعد راست کلیک و make device
                          و بعد هم خصوصیات و نام قطعه رو میدی و تمام

دیدگاه

چطور واسه اتوروت میشه اندازه ضخامت تراکهارو تنظیم کرد ؟

دیدگاه

و چطور میشه وقتی نت لیست دستی کشیدم ، زدم خودکار اتوروت بشه باز بزنم همه تبدیل بشند به نت لیست ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X