اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در کرک کردن proteus 7.10

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : مشکل در کرک کردن proteus 7.10

نوشته اصلی توسط ehsanajal
    دوسته عزیز
    اینم خدمته شما :
    http://www.up2www.com/uploads/1376424644431.zip
    ببین چون باتری و سوئیچ تو ارس تعریف نشدس پی سی بیش به جاش سیل کانکشن گذاشتم.
    3در 3شد(به سانتی متر) اندازه بردت برو حال کن.
    خازنتم عدسی یا هر چی میزاری فقط به اندازه پینهاش بخوره.
    ویرایش : فایل بالا رو اشتپ اپ کردم که درس شد.
    اون خازن 1 میکرو هم الکتریکیه،بحث دیروز یادتون رفتا :nerd:
    برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
    راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

پاسخ : مشکل در کرک کردن proteus 7.10

دست درد نکنه داداش :من رفتم اجراش کنم باز هم ارور داد!!!

چند تا سئوال:1.سایزش خیلی کوچک شده !! میشه بزرگش کرد؟؟
      2.لطفا باز هم یکم بیشتر توضیح بدهید در مورد تنظیماتی که انجام دادید!!! چون من این دقیقا شبیه همان چیزی که بود درست کردم؟؟؟ ولی ارور داد؟؟
      3.معیار انتخاب قطعات چه طوری هست توی کتابخانه پرتئوس ؟؟؟ زمانی که مثلا سرچ میکنیم خازن 10uf صد نوع ومدل میارد!!کدامش باید انتخاب شود؟؟؟ ایا معیاری داره؟؟ یا دلبخواهی هست؟؟
      مثلا در عکس زیر در قسمت sub -category چند مدل خازن معرفی شده هست!!!

دیدگاه

کسی بلد نیست؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
          دست درد نکنه داداش :من رفتم اجراش کنم باز هم ارور داد!!!

چند تا سئوال:1.سایزش خیلی کوچک شده !! میشه بزرگش کرد؟؟
          2.لطفا باز هم یکم بیشتر توضیح بدهید در مورد تنظیماتی که انجام دادید!!! چون من این دقیقا شبیه همان چیزی که بود درست کردم؟؟؟ ولی ارور داد؟؟
          3.معیار انتخاب قطعات چه طوری هست توی کتابخانه پرتئوس ؟؟؟ زمانی که مثلا سرچ میکنیم خازن 10uf صد نوع ومدل میارد!!کدامش باید انتخاب شود؟؟؟ ایا معیاری داره؟؟ یا دلبخواهی هست؟؟
          مثلا در عکس زیر در قسمت sub -category چند مدل خازن معرفی شده هست!!!
          سلام
          اجرا میشه و فایل درسته ولی cpuکامپیوتر نمیتوه load کنه
          1-هر چه کوچکتر ومرتبتر و جمپر کمتر داشتن طراحی بهتر
          2-بالا توضیح دادم
          3-با توجه به خواسته مدارت و نوع فعالیت خودت،مثلا اس ام دی باشه یا همین معمولی.بعضی از قطعاتش رو که نمیدونی یا تو ارس پی سی بی نداره بهتره مثل من از سیل کانکشن استفاده کنی یا یه چیز دست جمعی بگیری(من واسه این مدار خازن عدسی مناسب دیدم گذاشتم،ببین تو اون پنجره ای که قطعه میاری سمت راس پایینش شکل پی سی بیش و فاصله پایه ها رو داده ،کافیه یه قطعه مشابه داشته باشی وبدونی فاصله پایه هاش چنده یا همینطوری یه چیزی بین 1 تا 2 سانت بگیری{جا زیاد بیاری به از این که کم بیاری} )
          3-این خازن هارو همرا با ولتاز بهتر می تونی پیدا کنی و اگه بازم گیج شدی یه قطعه مشابه (از نظر پی سی بی ) بزار
          کلا قطعات اس ام دی مشخصه فصلش به زیر 1mmمیرسه

امیدوارم کافی بوده باشه
          واسه چاپ پی سی بی
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=73640.105;topicseen
          من شخصا خودم خیلی چیز یاد گرفتم

دیدگاه

ممنون دوست عزیز:فقط چند سئوال

اجرا میشه و فایل درسته ولی cpuکامپیوتر نمیتوه load کنه
            یعنی چی؟؟؟ علتش چی هست؟؟؟چه کار کنم تا اجرا بشه؟؟؟من چند تا مدار طراحی کردم و این ارور را داد!!فکر کردم مشکل از پرتئوس هست!!

3-با توجه به خواسته مدارت و نوع فعالیت خودت،مثلا اس ام دی باشه یا همین معمولی.بعضی از قطعاتش رو که نمیدونی یا تو ارس پی سی بی نداره بهتره مثل من از سیل کانکشن استفاده کنی یا یه چیز دست جمعی بگیری(من واسه این مدار خازن عدسی مناسب دیدم گذاشتم،ببین تو اون پنجره ای که قطعه میاری سمت راس پایینش شکل پی سی بیش و فاصله پایه ها رو داده ،کافیه یه قطعه مشابه داشته باشی و بدونی فاصله پایه هاش چنده یا همینطوری یه چیزی بین 1 تا 2 سانت بگیری{جا زیاد بیاری به از این که کم بیاری} )
            3-این خازن هارو همرا با ولتاز بهتر می تونی پیدا کنی و اگه بازم گیج شدی یه قطعه مشابه (از نظر پی سی بی ) بزار
            کلا قطعات اس ام دی مشخصه فصلش به زیر 1mmمیرسه
            سیکل کانکشن چیست؟؟؟

ببین چون باتری و سوئیچ تو ارس تعریف نشدس پی سی بیش به جاش سیل کانکشن گذاشتم.
            باتری و سوئیچ را چطوری توی ارس تعریف می کنند؟؟
            سپاس

دیدگاه

ممنون دوست عزیز:فقط چند سئوال
              یعنی چی؟؟؟ علتش چی هست؟؟؟چه کار کنم تا اجرا بشه؟؟؟من چند تا مدار طراحی کردم و این ارور را داد!!فکر کردم مشکل از پرتئوس هست!!

سیکل کانکشن چیست؟؟؟
              باتری و سوئیچ را چطوری توی ارس تعریف می کنند؟؟
              سپاس
              کلا پروتئوس مدارقوی واسه اجرا نیس!!!!!مدارای دیگتو بزار باشماتیک واست میکشم(فقط کم باشه چون از امرو دارم میرم سر کار و دیر وقت میام خونه اخه اسکوپ دیجیتال می خوام بخرم :nice
              سیل کانکشن :برو تو کتابخانه پروتئوس قسمت conector زبونه sil رو بزن میاد.
              خودمم نمیدونم ولی دردسر داره یا باید به کتابخونت add کنی توسط کسی که قبلا کار کرده یا همون سیل بزاری یا خودت طراحی کنی (باید فایل مطالعه کنی)
              واسه دیدن طراحی نهاییت تو ارس میری قسمت view و گزینه 3D نمیدونم چی چی رو بزن فیبرت میاد.
              مداری که من طراحی کردم این کار رو بکنی میاد :nerd:

دیدگاه

کلا پروتئوس مدارقوی واسه اجرا نیس!!!!!مدارای دیگتو بزار باشماتیک واست میکشم(فقط کم باشه چون از امرو دارم میرم سر کار و دیر وقت میام خونه اخه اسکوپ دیجیتال می خوام بخرم :nice
                سیل کانکشن :برو تو کتابخانه پروتئوس قسمت conector زبونه sil رو بزن میاد.
                خودمم نمیدونم ولی دردسر داره یا باید به کتابخونت add کنی توسط کسی که قبلا کار کرده یا همون سیل بزاری یا خودت طراحی کنی (باید فایل مطالعه کنی)
                واسه دیدن طراحی نهاییت تو ارس میری قسمت view و گزینه 3D نمیدونم چی چی رو بزن فیبرت میاد.
                مداری که من طراحی کردم این کار رو بکنی میاد :nerd:
                من دوست عزیزم از لطفت:ولی هدف من یاد گرفتن هست!!! اگه قرار باشه مدارم را بدم به کسی برام درست کنه :که خودم یاد نمی گیرم!! :sad:
                کلا بیخیال پرتئوس چیه!!! چون نه منبع اموزشی درست و حسابی داره و نه کتاب چاپی !!و نه فیلم اموزشی فارسی!!! من میخوام مدار چاپی: طراحیش را یاد بگیرم!! گمان کنم پروتل بهتره برای این کار!! خیلی منبع اموزشی براش هست!! بدی اش این هست شبیه سازی نداره!! نه؟

دیدگاه

سلام
                  دانلود آموزش پروتئوس
                  http://dl.mohandesyar.com/90/2/prote...esyar.com).zip
                  یا
                  http://uplod.ir/8myc66b6acxu/proteus-tutorial.pdf.htm

دیدگاه

من دوست عزیزم از لطفت:ولی هدف من یاد گرفتن هست!!! اگه قرار باشه مدارم را بدم به کسی برام درست کنه :که خودم یاد نمی گیرم!! :sad:
                    کلا بیخیال پرتئوس چیه!!! چون نه منبع اموزشی درست و حسابی داره و نه کتاب چاپی !!و نه فیلم اموزشی فارسی!!! من میخوام مدار چاپی: طراحیش را یاد بگیرم!! گمان کنم پروتل بهتره برای این کار!! خیلی منبع اموزشی براش هست!! بدی اش این هست شبیه سازی نداره!! نه؟
                    سلام یه نصیحت
                    هر چی کار می کنی فقط رو یه نرم افزار زوم کن و از این به اون نپر

دیدگاه

سلام دوستان
                      2 منبع برای اموزش پرتئوس پیدا کردم!!
                      1.اموزش تصویری پرتئوس شرکت بهکامان
                      2.مرجع راهبردی پرتئوس 7.7
                      http://aylarbook.info/index.php?route=product/product&path=60&product_id=321
                      دوستان کسی از این محصولات استفاده کرده؟؟؟ کیفیت اش را میخواستم بدونم در چه حدی هست؟؟؟
                      سپاس

دیدگاه

سلام دوستان
                        2 منبع برای اموزش پرتئوس پیدا کردم!!
                        1.اموزش تصویری پرتئوس شرکت بهکامان
                        2.مرجع راهبردی پرتئوس 7.7
                        http://aylarbook.info/index.php?route=product/product&path=60&product_id=321
                        دوستان کسی از این محصولات استفاده کرده؟؟؟ کیفیت اش را میخواستم بدونم در چه حدی هست؟؟؟
                        سپاس
                        سلام دوسته من
                        باور کن من اولین طراحی رو با همون فیلم خارجی که 4 قسمت داشت و همین مداری که فرستادی درس کردم.

شما تا کاری انجام ندی 1000 تا منبع هم داشته باشی بازم گیری.کار کن کنارشم یه منبع داشته باش.بازم صلاح دسته خودته :read:

دیدگاه

باور کن من اولین طراحی رو با همون فیلم خارجی که 4 قسمت داشت و همین مداری که فرستادی درس کردم.
                          شما تا کاری انجام ندی 1000 تا منبع هم داشته باشی بازم گیری.کار کن کنارشم یه منبع داشته باش.بازم صلاح دسته خودته :read:
                          ممنون: کدام فیلم خارجی؟؟؟(بنگلادشی) اگه فیلم خارجی میشناسید لطفا معرفی کنید؟؟؟البته بنده هر چی فیلم توی یوتیوب بود درو کردم!!

دیدگاه

من مشکلم حل شد :biggrin:
                            شما کجاش را مشکل داری بگو شاید بتونم کمک ات کنم!
                            من مشکلم حل شدبلاخره .مرسی :icon_razz:
                            [img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]
                            وبسایت ختم صلوات
                            http://www.salavaty.com/

دیدگاه

ممنون: کدام فیلم خارجی؟؟؟(بنگلادشی) اگه فیلم خارجی میشناسید لطفا معرفی کنید؟؟؟البته بنده هر چی فیلم توی یوتیوب بود درو کردم!!
                              به ص قبل نگاه کن
                              اون پستی که فرستادی و بعد با پروتئوس رسم کردی ،منظورم اونه

دیدگاه

ممنون جیگر:یک سئوال در مورد auto route داشتم:من یک مدار برای خودم به صورت ازمایشی توی پرتئوس شبیه سازی کردم!!! توی قسمت طراحی مدار چاپی اش:زمانی auto route می کنم:مدار به صورت اتوماتیک چیده میشه!!! مدار با دو رنگ تشکیل میشه!ابی+قرمز!! ایا اگر مدار به صورت قرمز چیده بشه (رنگ مدار)یعنی مدار مشکل داره؟؟؟
                                سپاس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X