اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در کرک کردن proteus 7.10

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در کرک کردن proteus 7.10

کسی نیست؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
      ممنون جیگر:یک سئوال در مورد auto route داشتم:من یک مدار برای خودم به صورت ازمایشی توی پرتئوس شبیه سازی کردم!!! توی قسمت طراحی مدار چاپی اش:زمانی auto route می کنم:مدار به صورت اتوماتیک چیده میشه!!! مدار با دو رنگ تشکیل میشه!ابی+قرمز!! ایا اگر مدار به صورت قرمز چیده بشه (رنگ مدار)یعنی مدار مشکل داره؟؟؟
      سپاس
      سلام ، ؟شما نامفهومه،یعنی چی قرمز،لینک شو اپ کن

ویرایش:
      قرمز یعنی خط رو بورد(top copper) و ابی یعنی باتم کاپر
      قبلا گفتم بهتون که چجوری هر 2 شون باتم بشه
      و رنگ قرمز مشکل نداره لینک رو اپ کنی بهتره :nerd:
      برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
      راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

ممنون دوست عزیز
        من یک مدار ترانزیستوری توی پرتئوس شبیه سازی کردم و مدار چاپی اش را هم توی ares طراحی کزدم!!! لینک اش را میزارم لطفا بررسی کنید:اشکالاتش را لطفا بررسی کنید!! ببینید درست طراحی کردم؟؟؟
        http://www.7upload.ir/uploads/b340798_alarm.rar
        راستی یک مشکل دیگه هم داشتم: مشکلم این هست زمانی که ان خطوط قرمز و ابی روی هم می افتند و من جابه جا می کنم خط قرمز را که روی ابی نباشه!!! بعد از درگ خط: خط شروع می کنه به چشمک زدن:(خط زرد میشه و بعدش چشمک میزنه!!)!!! سئوال من این هست چطور میتونم خط چشمک زن زرد را ثابت بکنم؟؟؟
        قرمز یعنی خط رو بورد(top copper) و ابی یعنی باتم کاپر
        قبلا گفتم بهتون که چجوری هر 2 شون باتم بشه
        قبلا نگفتید چطوری هر دو را bottom کنم!!!؟
        سپاس

دیدگاه

ممنون دوست عزیز
          من یک مدار ترانزیستوری توی پرتئوس شبیه سازی کردم و مدار چاپی اش را هم توی ares طراحی کزدم!!! لینک اش را میزارم لطفا بررسی کنید:اشکالاتش را لطفا بررسی کنید!! ببینید درست طراحی کردم؟؟؟
          http://www.7upload.ir/uploads/b340798_alarm.rar
          راستی یک مشکل دیگه هم داشتم: مشکلم این هست زمانی که ان خطوط قرمز و ابی روی هم می افتند و من جابه جا می کنم خط قرمز را که روی ابی نباشه!!! بعد از درگ خط: خط شروع می کنه به چشمک زدن:(خط زرد میشه و بعدش چشمک میزنه!!)!!! سئوال من این هست چطور میتونم خط چشمک زن زرد را ثابت بکنم؟؟؟قبلا نگفتید چطوری هر دو را bottom کنم!!!؟
          سپاس
          سلام
          اول تو تو فایلت اشتباه دو سر اسپیکر رو اتصال کوتاه کرده بودی درس کردم(به شرطیکه بقیه موارد نیز درست باشه )
          خب اول اینکه فایل شبیه سازت باز نشد و مجبور شدم خودم با 2 نوع واست بزارم:1با جامپر دار(که خطوطه متصلشو 30thدر نظر گرفتم،خودم شخصا اینو بهتر می دونم)
          دوم اینکه بدون جامپر و معمولی(یعنی همه چی از پیش تنظیم شده پروتئوس بودش،فقط من خطوط باتری رو 25thردم که این مدار جامپر نداره یا سیم کشی از روی برد )
          و تو اون پست مقاومت فک کنم بهت گفتم یا همین پست بگردی یا فایلاتو چک کنی پیدا میشه :wow:
          واسه مشکل چشمک زدنتم اول همه خطوط رو پاک کن و اونایی که باید جابهجا شه جابه جا کن بعد 2باره اتو روت کن :nerd:
          این لینک اصلی پروزتم بزار یعنی شماتیک یا همون مدارش
          برد پی سی بی هاتم تقریبا 2.5در2.5 سانت شد
          اینم لینک من
          http://p30up.ir/images/0pv0bvpqdsa7pjed02r.zip

دیدگاه

اول تو تو فایلت اشتباه دو سر اسپیکر رو اتصال کوتاه کرده بودی درس کردم(به شرطیکه بقیه موارد نیز درست باشه )
            ممنون دوست عزیز:من ان پروژه را به صورت ازمایشی درست کردم تا شما بررسی کنید!!! و مشکلاتش را به من بگید!! :rolleyes:

خب اول اینکه فایل شبیه سازت باز نشد و مجبور شدم خودم با 2 نوع واست بزارم:1با جامپر دار(که خطوطه متصلشو 30thدر نظر گرفتم،خودم شخصا اینو بهتر می دونم)
            دوم اینکه بدون جامپر و معمولی(یعنی همه چی از پیش تنظیم شده پروتئوس بودش،فقط من خطوط باتری رو 25thردم که این مدار جامپر نداره یا سیم کشی از روی برد )
            فایل باز نشد!!!! به خاطر چی!!! یک دور دیگه اپلود می کنم!
            قضیه با جامپر گذاشتن چی هست؟؟؟ لطفا فایل پروژه ای که توی isis شبیه سازی کردی قرار بده تا ببینم!!! چی به چی شد!

این لینک اصلی پروزتم بزار یعنی شماتیک یا همون مدارش
            از نوع اپلود کردم!
            http://p30up.ir/images/3arng9g422np9v9ced4.zip

دیدگاه

ممنون دوست عزیز:من ان پروژه را به صورت ازمایشی درست کردم تا شما بررسی کنید!!! و مشکلاتش را به من بگید!! :rolleyes:
              فایل باز نشد!!!! به خاطر چی!!! یک دور دیگه اپلود می کنم!
              قضیه با جامپر گذاشتن چی هست؟؟؟ لطفا فایل پروژه ای که توی isis شبیه سازی کردی قرار بده تا ببینم!!! چی به چی شد!
              از نوع اپلود کردم!
              http://p30up.ir/images/3arng9g422np9v9ced4.zip

به روی چشم اپلود کردم
              http://p30up.ir/images/fsp2twv58imi1kfbaj.zip

مشکل از منه که باز نمیشه متاسفانه ورزن پروتئوس من قدیمیه دوسته من و 7.7 هس :mrgreen:

ببین چون جمپر همون خط قرمز رنگه که اگه تعدادش از یه حدی بیشتر بشه یا ...میان فیبر 2 رو میزنن که در اینجا ملاک ما جمپره(چون یه سیمه) و راحت اتصال پیدا میکنه دوسته من
              یعنی فیبرتو یه و میزنی و بعد با یه سیم اون 2 نقطه رو از رو فیبر(اکثرا)به هم وصل میکنی همین، که خیلی راحت تر و کم هزینه تره

بازم شرمنده ورزن قدیمی همینه دیگه :angry:

دیدگاه

ببین چون جمپر همون خط قرمز رنگه که اگه تعدادش از یه حدی بیشتر بشه یا ...میان فیبر 2 رو میزنن که در اینجا ملاک ما جمپره(چون یه سیمه) و راحت اتصال پیدا میکنه
                ممنون دوست عزیز:من کلا هنگ کردم!!! چقدر اصطلاخات داره!! جامپر ...
                یک سئوال منظور از یک رو و دو رو چی هست!!!!همون top croper و bottom croper منظورتون هست!!! خب ما اگه همه خطوط را ابی کنیم (bottom croper) ایا بهتر نیست!! فرقی که نداره؟؟؟
                سپاس

دیدگاه

ممنون دوست عزیز:من کلا هنگ کردم!!! چقدر اصطلاخات داره!! جامپر ...
                  یک سئوال منظور از یک رو و دو رو چی هست!!!!همون top croper و bottom croper منظورتون هست!!! خب ما اگه همه خطوط را ابی کنیم (bottom croper) ایا بهتر نیست!! فرقی که نداره؟؟؟
                  سپاس
                  سلام
                  2رو یعنی اینکه هم پشت هم روی فیبر خطوط مسی داره که قطعات رو به هم کانکت میکنه(مثلا برای این کار فیبر خام فایبر گلاس 2 رو موجوده که یکم گرونه}

جامپر : همون از یه جا یه یه جا دیگه رفتنه به معنی ساده
                  و در ادامه خب اگه که یه رو بشه عالیه ولی خب بام میگم چون من 30th گرفتم خطوط رو مجبور به جامپر شد.
                  اگه یه کاری بخوام واسم انجام میدی ؟بگی نه ناراحت نمیشم (می خوام بری واسم قیمت بگیری )
                  ممنون

دیدگاه

ممنون دوست عزیز از راهنمایی تان
                    در ادامه خب اگه که یه رو بشه عالیه ولی خب بام میگم چون من 30th گرفتم خطوط رو مجبور به جامپر شد.
                    راستی 30th یعنی چی؟؟؟؟
                    اگه یه کاری بخوام واسم انجام میدی ؟بگی نه ناراحت نمیشم (می خوام بری واسم قیمت بگیری )
                    قیمت چی؟؟؟ اگه وسیله الکتریکی یا قطعه هست که باید بگم من خودم از اینترنت می گیرم :من تو شهرستان زندگی میکنم : و متاسفانه اینجا وسایل الکتریکی را به سختی میشه تهیه کرد!!! :cry2:من اگه تهران بودم میتونستم برات کاری بکنم ولی متاسفانه ............ در ضمن قیمت ها جا به جا باهم تفاوت دارند!!
                    شرمنده داداش:امیدوارم ناراحت نشده باشی!! @};-

دیدگاه

ممنون دوست عزیز از راهنمایی تانراستی 30th یعنی چی؟؟؟؟قیمت چی؟؟؟ اگه وسیله الکتریکی یا قطعه هست که باید بگم من خودم از اینترنت می گیرم :من تو شهرستان زندگی میکنم : و متاسفانه اینجا وسایل الکتریکی را به سختی میشه تهیه کرد!!! :cry2:من اگه تهران بودم میتونستم برات کاری بکنم ولی متاسفانه ............ در ضمن قیمت ها جا به جا باهم تفاوت دارند!!
                      شرمنده داداش:امیدوارم ناراحت نشده باشی!! @};-
                      دشمنت شرمنده
                      اینو اقای mehdi-nxp گفته که درسته و منم نقل قول میکنم فقط تبدیل واحدش کار خودت
                      تا فردا بای

th: میلی اینچ
                      in: اینچ
                      هر میلی متر برابر با 39.37 میلی اینچ میباشد.
                      اگر با واحد اینچ مشکل دارید میتونید از منوی View گزینه Metric رو انتخاب کنید تا همه واحد ها به متر تبدیل بشه.

دیدگاه

سلام دوستان
                        من یک کتاب اموزش پرتئوس 7.7 خریدم :واقعا مزخرف بود!!! بیشتر isis را پوشش داده بود و اصلا تهیه مدار چاپی را توضیح نداده بود!!!! اصلا نخریدش!! 6500 تومان ضرر کردم!!

دیدگاه

سلام
                          کسی میدونه چطور توی پرتئوس منبع ac را میشه فعال کرد!؟مثلا چطور میشه به مدار 220 ولت داد؟؟؟ اسم اش چی هست؟ ان قطعه؟؟
                          سپاس

دیدگاه

سلام
                            کسی میدونه چطور توی پرتئوس منبع ac را میشه فعال کرد!؟مثلا چطور میشه به مدار 220 ولت داد؟؟؟ اسم اش چی هست؟ ان قطعه؟؟
                            سپاس
                            کافیه تایپ کنی vsin(تو قسمت keywordدر قسمت کتابخونت)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X