اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چند سئوال در مورد طراحی مدار در پرتئوس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چند سئوال در مورد طراحی مدار در پرتئوس

سلام دوستان. من حتی با اسم و مشخصات المانها تو pcbنشیدن با ژروتوس مشکل دارم. مثلا وقتی مدارمو واردares میکنم حتی سوییچ معمولیو نمیشناسه و ازم میخاد مشخصاتشو مشخص کنم و من نمیدونم باید چی بزنم. سون سگمنت سه دیجیتو که اصلا نداره. لطفا کمکم کنید. :cry:

دیدگاه

دوستان:کسی تا حالا شبیه سازی نکرده!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط soso67
        سلام دوستان. من حتی با اسم و مشخصات المانها تو pcbنشیدن با ژروتوس مشکل دارم. مثلا وقتی مدارمو واردares میکنم حتی سوییچ معمولیو نمیشناسه و ازم میخاد مشخصاتشو مشخص کنم و من نمیدونم باید چی بزنم. سون سگمنت سه دیجیتو که اصلا نداره. لطفا کمکم کنید. :cry:
        با سلام

بیا من قبلا هر دو را درست کردم برات میگذارم امیدوارم مفید باشد

http://www.4shared.com/rar/Wg-H5VGe/Shapour.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
          دوست عزیز گفتنش راحن هست!! انجام دادنش سخت هست!! یکم توضیح بدهید! چی به چی هست!!
          این مداری که قرار دادین در عمل درست کار نمی کنه من یک مدار فتوسل را دراینجا قرار می دم تا نتیجه کار را ببینی (فایل پروتئوس است)

http://mohsengsm.persiangig.com/LDR.rar/download

سوال داشتی در خدمتم

دیدگاه

ممنون دوست عزیز:من مدار را اجرا کردم!! ولی چیزی ندیدم!!! در این مدار چطوری ldr باید نور بگیرد!!! تا رله فعال بشه و لامپ روشن بشود!؟؟؟ ایا نرم افزار تنظیمات خاصی میخواد!؟؟
            سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
              ممنون دوست عزیز:من مدار را اجرا کردم!! ولی چیزی ندیدم!!! در این مدار چطوری ldr باید نور بگیرد!!! تا رله فعال بشه و لامپ روشن بشود!؟؟؟ ایا نرم افزار تنظیمات خاصی میخواد!؟؟
              سپاس
              با سلام

کامپوننت LDR از یک چراغ و یک LDR تشکیل شده است اگه برروی مثبت کلیک کنید چراغ به LDR نزدیک و اگه به منفی کلیک کنید برعکس عمل میکند

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X