اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد قطعات آلترناتور خودرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال در مورد قطعات آلترناتور خودرو

با سلام و خسته نباشید. بنده چند تا قطعه از روی آلترناتور خودرو باز کردم، سه تا سوال در موردشون داشتم که در قالب فیلم مطرح کردم. لینک فیلم????????

نوشته اصلی توسط @ali aga نمایش پست ها
    با سلام و خسته نباشید. بنده چند تا قطعه از روی آلترناتور خودرو باز کردم، سه تا سوال در موردشون داشتم که در قالب فیلم مطرح کردم. لینک فیلم????????

ممنون میشم پاسخ بدید. با تشکر.

دیدگاه

درود
      لینکی که گذاشته اید قابل دسترسی نیست روی یکی از سایتها داخلی آپلود کنید دلیل عدم پاسخگویی به سئوال شما همین است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
        درود
        لینکی که گذاشته اید قابل دسترسی نیست روی یکی از سایتها داخلی آپلود کنید دلیل عدم پاسخگویی به سئوال شما همین است.
        سلام آقای nimdar. ممنون از پاسخگویی شما. من فعلا به جایی دسترسی ندارم و کارم گیره، میشه بگید تو کدوم شبکه های اجتماعی هستید و شمارتونو هم لطف کنید تا شخصی به شما ارسال کنم. ممنونم.

دیدگاه

درود
          فیلم را در یکی از لینکهای زیر آپلود کنید :
          آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلود سنتر عکس و فایل یو آپلود

دلیل آن این است که بتوانید از راهنمایی همه کاربران استفاده نمایید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
            درود
            فیلم را در یکی از لینکهای زیر آپلود کنید :
            آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلود سنتر عکس و فایل یو آپلود

دلیل آن این است که بتوانید از راهنمایی همه کاربران استفاده نمایید.
            سلام. ممنون از زحماتتان به دلیل زیاد بودن حجم ویدئو نتونستم در اونا آپلود کنم. لینک جدید در گوگل درایو قابل دسترسی است. بفرمایید. ممنون.

دیدگاه

سلام. ممنون از زحماتتان به دلیل زیاد بودن حجم ویدئو نتونستم در اونا آپلود کنم. لینک جدید در گوگل درایو قابل دسترسی است. بفرمایید. ممنون.
              ممنون میشم پاسخ بدید. با تشکر

دیدگاه

ممنون میشم پاسخ بدید. با تشکر
                ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

کسی پیام های بنده رو نمیبینه؟

دیدگاه

درود
                    جناب گذاشتن یک فیلم 200 مگا بایتی برای یک سئوال و دانلود و مشاهده آن کار جالبی نیست شما بجای آن میتوانستید چند تا عکس تهیه کنید، به هرحال من فیلم را دیدم به نظرم قطعه اول فقط یک ترمینال است ممکن است دیود پل هم باشد. آن فیش مشکی رنگ را نمیدانم چیست. شما که باز کرده اید بجایی وصل نبود؟ قطعه آخری هم احتمالا خازن است. بهتر است قطعات را به یک باتری ساز اتوموبیل نشان دهید .

دیدگاه

درود، با وجود اینکه متخصص برق خودرو نیستم،اما طی چند باری که دینام خودرو باز کردم، قطعاتی جز دیود و گاها رگولاتور و خازن وجود نداره.
                      فیلم هم سنگین بود و ندیدم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

درود، با وجود اینکه متخصص برق خودرو نیستم،اما طی چند باری که دینام خودرو باز کردم، قطعاتی جز دیود و گاها رگولاتور و خازن وجود نداره.
                        فیلم هم سنگین بود و ندیدم.
                        با تشکر از تمامی دوستان.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X