اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار شارژ و دشارژ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مدار شارژ و دشارژ

سلام یک مداری میخوام که یک باتری ۱۰۰۰ میلی آمپر شارژ کنه مثل ماژول های tp4056 ولی با این تفاوت که وقتی باتری پر شد زمانی که توی شارژه از برق آداپتور استفاده کنه و توی طولانی مدت فشار نیاد بهش
    مصرف دستگاه در حد ۵۰/۱۰۰ میلی آمپر هست
    اگه ماژول آماده ای میشناسید یا شماتیکی دارید ممنون میشم یه دستی برسونید
    جدیدترین ویرایش توسط Miladesi; ۰۸:۴۸ ۱۴۰۳/۰۳/۰۲.

نوشته اصلی توسط Miladesi نمایش پست ها
    سلام یک مداری میخوام که یک باتری ۱۰۰۰ میلی آمپر شارژ کنه مثل ماژول های tp4056 ولی با این تفاوت که وقتی باتری پر شد زمانی که توی شارژه از برق آداپتور استفاده کنه و توی طولانی مدت فشار نیاد بهش
    مصرف دستگاه در حد ۵۰/۱۰۰ میلی آمپر هست
    اگه ماژول آماده ای میشناسید یا شماتیکی دارید ممنون میشم یه دستی برسونید
    درود،
    میتونید از ماژول های آماده باتری بکاپ ، سویچ اتوماتیک باتری یا UPS استفاده کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

درود،
      میتونید از ماژول های آماده باتری بکاپ ، سویچ اتوماتیک باتری یا UPS استفاده کنید
      تشکر فقط یک مورد پیدا کردم
      که اینه لینک
      که خیلی بزرگ هست و پر هزینه
      ​​​​​​میخوام اگر بشه روی مدار خودم اضافه کنم یا اندازه همون ماژول های tp4056 باشه

دیدگاه

تشکر فقط یک مورد پیدا کردم
        که اینه لینک
        که خیلی بزرگ هست و پر هزینه
        ​​​​​​میخوام اگر بشه روی مدار خودم اضافه کنم یا اندازه همون ماژول های tp4056 باشه
        درسته شاید پر هزینه باشه، ولی بزرگ نیست!
        میتونید از این مدار هم استفاده کنید، با رله 5 ولتی و جایگزینی دیود با 1N5819
        n

n

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

درسته شاید پر هزینه باشه، ولی بزرگ نیست!
          میتونید از این مدار هم استفاده کنید، با رله 5 ولتی و جایگزینی دیود با 1N5819
          n

n
          میشه باتری رو در حالت standby use استفاده کرد که دائم توی شارژ باشه که وقتی برق اصلی قطع میشه از باتری استفاده کنه
          اگر بخوام از باتری های ۳.۷ آدامسی استفاده کنم چه ولتاژی میتونم دائم وصل کنم؟

دیدگاه

دوستان نبود؟

دیدگاه

میشه باتری رو در حالت standby use استفاده کرد که دائم توی شارژ باشه که وقتی برق اصلی قطع میشه از باتری استفاده کنه
              اگر بخوام از باتری های ۳.۷ آدامسی استفاده کنم چه ولتاژی میتونم دائم وصل کنم؟
              بله میتونید.
              ولتاژ شارژ باید محدود به 4 ولت بشه تا باتری در طولانی مدت تخریب نشه.
              البته میدونید که جریان شارژ باتری باید محدود بشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X