اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تامین تغذیه آمپلی فایر با ولتاژ مثبت و منفی توسط باطری ماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تامین تغذیه آمپلی فایر با ولتاژ مثبت و منفی توسط باطری ماشین

با درود
    اسپیکری هست که تغذیه آمپلی فایرش توسط یک ترانس سه سر تامین میشه یعنی مثبت 12 ولت ، صفر ولت یا سر وسط و منفی 12 ولت، وارد برد میشه.
    اگه بخوام این آمپلی فایر رو توسط یک ورودی 12 ولت مثل باطری ماشین روشن کنم چطور میتونم این ولتاژ هارو تامین کنم ؟

نوشته اصلی توسط capricedon نمایش پست ها
    با درود
    اسپیکری هست که تغذیه آمپلی فایرش توسط یک ترانس سه سر تامین میشه یعنی مثبت 12 ولت ، صفر ولت یا سر وسط و منفی 12 ولت، وارد برد میشه.
    اگه بخوام این آمپلی فایر رو توسط یک ورودی 12 ولت مثل باطری ماشین روشن کنم چطور میتونم این ولتاژ هارو تامین کنم ؟
    با سلام ، اگر جریان مورد نیاز زیاد نباشه ، برای مثال در حد 2و3 آمپر باشه ، میتونید از مبدل چوک برای تامین ولتاژ منفی استفاده کنید.
    اما اگر جریان بیشتری لازم داشته باشید ، لازمه از مبدل پوش پول استفاده کنید مثل مدار زیر :
    ESP Audio Projects - Switchmode Power Supply For Car Audio.This PSU will provide up to 350W DC for powering audio amplifiers from the car's 12V supply.

دیدگاه

ممنونم از پاسخ شما ، جریان مورد نیاز حداکثر ۲ آمپر هست اگر ممکنه مدار یا ماژولی درمورد مبدل چوک معرفی کنید.

دیدگاه

درود
        لینک زیر را ببینید:
        سلام و احترام :cool: من روی یه پروژه امپلی فایر ماشین کار میکنم و حالا برای قسمت تغذیه اوپ امپ های مربوط به قسمت Cross Over به مشکل برخوردم تغذیه اوپ امپ ها دوبل 15 ولت با ماکزیموم جریان 0.5 امپر هست خواهش میکنم کمک کنید کارم گیره... یه راه برای تبدیل تک به دوبل معرفی کنید مرسی. ولتاژ هایی که دارم : 35~DC 12 (نکته : گرند ورودی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X