اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار فیوز الکترونیکی سریع

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مدار فیوز الکترونیکی سریع

سلام بر همگی دوستان عزیزم
    من مدار پل اچ طراحی کردم و یه مدار فیوز الکترونیکی سریع لازم دارم تا در صورت اتصال کوتاه سریع جریان مدار رو قطع کنه تا به قطعات آسیبی نرسد.
    لطفا کمکم کنید تا مدار فیوز رو به منبع تغذیه پل اچ اضافه کنم .
    از کمک همه ی شما تشکر میکنم

نوشته اصلی توسط Amo ali نمایش پست ها
    سلام بر همگی دوستان عزیزم
    من مدار پل اچ طراحی کردم و یه مدار فیوز الکترونیکی سریع لازم دارم تا در صورت اتصال کوتاه سریع جریان مدار رو قطع کنه تا به قطعات آسیبی نرسد.
    لطفا کمکم کنید تا مدار فیوز رو به منبع تغذیه پل اچ اضافه کنم .
    از کمک همه ی شما تشکر میکنم
    سلام شنت رزیستور یا ترانزیستور رو بررسی کردید برای سنس جریان عبوری با مکانزیم قطعی با ترانزیستور و غیره...

دیدگاه

درود
      1- ولتاژ مدار و جریان آن چقدر است؟ هر فیوزی بر اساس ولتاژ و جریان کار میکند از جمله فیوز الکترونیکی مثلا 220 ولت 10 آمپر ، 12 ولت 5 آمپر و غیره
      2- عامل حسگر جریان چه باشد؟ مقاومت شنت ، سیم پیچ و میدان مغناطیسی حاصل از عبورجریان یا ...
      مدار لینک زیر 220 ولت و حداکثر10 آمپر است و بر اساس میدان مغناطیس حاصل از عبور جریان کارمیکند:
      The given poly-fuse application based electronic fuse circuit is re-settable and helps in regulating the power supply & protect against short circuit...

مدارات زیادی در وب موجوداست خودتان میتوانید جستجو کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
        درود
        1- ولتاژ مدار و جریان آن چقدر است؟ هر فیوزی بر اساس ولتاژ و جریان کار میکند از جمله فیوز الکترونیکی مثلا 220 ولت 10 آمپر ، 12 ولت 5 آمپر و غیره
        2- عامل حسگر جریان چه باشد؟ مقاومت شنت ، سیم پیچ و میدان مغناطیسی حاصل از عبورجریان یا ...
        مدار لینک زیر 220 ولت و حداکثر10 آمپر است و بر اساس میدان مغناطیس حاصل از عبور جریان کارمیکند:
        The given poly-fuse application based electronic fuse circuit is re-settable and helps in regulating the power supply & protect against short circuit...

با سلام و درود
        مدار خوبیه.
        بنظرم اگه رید رله با یه اپتوکوپلر، ترجیحا از نوع ورودی AC جایگزین بشه سرعت پاسخ خیلی بالاتر میره.
        البته تعداد دور سیم پیچ هم باید تنظیم و تست بشه.
        کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده نمایش پست ها

با سلام و درود
          مدار خوبیه.
          بنظرم اگه رید رله با یه اپتوکوپلر، ترجیحا از نوع ورودی AC جایگزین بشه سرعت پاسخ خیلی بالاتر میره.
          البته تعداد دور سیم پیچ هم باید تنظیم و تست بشه.
          درود
          فرض کنید تعداد دورسیم پیچ برای عبور جریان و عملکرد بالای 10 آمپر محاسبه و تست شده باشد در اینصورت اپتوکوپلر چگونه بجای رید رله قرار خواهد گرفت و عمل خواهد کرد؟ لطفا یک شماتیک حتی شده با دست بکشید.
          با تشکر

دیدگاه

درود
            فرض کنید تعداد دورسیم پیچ برای عبور جریان و عملکرد بالای 10 آمپر محاسبه و تست شده باشد در اینصورت اپتوکوپلر چگونه بجای رید رله قرار خواهد گرفت و عمل خواهد کرد؟ لطفا یک شماتیک حتی شده با دست بکشید.
            با تشکر
            طبعا سرعت اپتو ها خیلی بالاتر از رله هاست و اگه دو سر سیم پیچ به ورودی اپتو کوپلرِ های اسپید داده بشه، به محض افزایش ولتاژِ سر سیم پیچ، اپتو روشن و خروجی قطع میشه.
            من قبلا همینکارو با مقاومت شنت انجام دادم، با تاخیری حدود 400 نانو ثانیه خروجی قطع می شد. اما مشکلی که وجود داشت این بود که تو جریانهای خیلی بالا ناشی از اتصال کوتاه خروجی، مقاومت شنت می سوخت و در واقع می ترکید.
            بنظرم اگه از سیم پیچ استفاده بشه، و ولتاژ علاوه بر رزیستانس، از اندوکتانس هم تولید بشه هم مشکل سوختن حل میشه و هم سرعت پاسخ افزایش پیدا میکنه.
            البته باید تست و تنظیم بشه و مدارات حفاظتی هم نیاز داره.
            کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط unicode نمایش پست ها

سلام شنت رزیستور یا ترانزیستور رو بررسی کردید برای سنس جریان عبوری با مکانزیم قطعی با ترانزیستور و غیره...
              سلام دوست عزیز
              نه بلد نیستم .
              لطفا اگه هر کدوم سریعتر و دقیقتره برای ۸۵ ولت dc و جریان متغیر از ۱۰۰ میلی آمپر تا ۱۰ آمپر شماتیک ارسال کنید
              ممنون از کمک شما

دیدگاه

خوب گفته شده مداری طراحی کردید. در صورت اتصال کوتاه، سریع قطع کنه و مدار فیوز رو به منبع تغذیه اضافه میکنید.​
                مدار وقتی اتصال کوتاه میشه حداکثر جریان عبور میکنه پس جریان 100mA-10A چیه؟
                دوستان مدارهایی معرفی کردند و گفتند گوگل کنید یک عالمه مدار مشابه پیدا می‌کنید اما ساده‌ترین راه اینه که ابتدای راه یک نمونه‌گیری کنید مثلا یک مقاومت کم ایجاد کنید که در حالت عادی ولتاژی دو سرش نمی‌افته اما با اتصال کوتاه شدن میره بالا و به هر وسیله‌ای میتونه سنس بشه و مسیر رو قطع کنه.. اگه مدارپیچیده‌ای هم نمیخواهید میتونید از چیزی دارای دو حالت NC,NO استفاده کنید به قدر کافی برای این کاربرد سریع به نظر میرسه و راه سختی هم در پیش ندارید. علی‌الحساب سرچ کنید فیوز الکترونیکی DC سریع و ساده و مدارش رو بر اساس پارامتر‌هایی که دارید تغییر طراحی بدین تا بعد..

دیدگاه

درود

سلام
                  بنده برای جریان dc فیوز لازم دارم .
                  لطفا برای 85vdc و جریان متغیر ۱۰۰ میلی تا ۱۰ آمپر یعنی محدود کننده جریان ، شماتیک مداری رو ارسال کنید.
                  ممنونم از راهنمایی شما
                  جدیدترین ویرایش توسط Amo ali; ۱۶:۵۱ ۱۴۰۴/۰۷/۰۵.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط unicode نمایش پست ها
                    خوب گفته شده مداری طراحی کردید. در صورت اتصال کوتاه، سریع قطع کنه و مدار فیوز رو به منبع تغذیه اضافه میکنید.​
                    مدار وقتی اتصال کوتاه میشه حداکثر جریان عبور میکنه پس جریان 100mA-10A چیه؟
                    دوستان مدارهایی معرفی کردند و گفتند گوگل کنید یک عالمه مدار مشابه پیدا می‌کنید اما ساده‌ترین راه اینه که ابتدای راه یک نمونه‌گیری کنید مثلا یک مقاومت کم ایجاد کنید که در حالت عادی ولتاژی دو سرش نمی‌افته اما با اتصال کوتاه شدن میره بالا و به هر وسیله‌ای میتونه سنس بشه و مسیر رو قطع کنه.. اگه مدارپیچیده‌ای هم نمیخواهید میتونید از چیزی دارای دو حالت NC,NO استفاده کنید به قدر کافی برای این کاربرد سریع به نظر میرسه و راه سختی هم در پیش ندارید. علی‌الحساب سرچ کنید فیوز الکترونیکی DC سریع و ساده و مدارش رو بر اساس پارامتر‌هایی که دارید تغییر طراحی بدین تا بعد..
                    https://www.google.com/search?q=مدار...00ولت&udm=2
                    چون بار مصرفی نیاز هست که گاها تغییر بدم فیوز رو می خوام برای جریان متغیر باشه و بنسبت مصرف جریان قابل تغییر باشه . این فیوز برای محافظت از ماسفت ها و درایور لازم هست و باید خیلی سریع قطع کنه و بنظرم هم باید فیوز سریع باشه و هم محدود کننده ی جریان لازمه .
                    دوست عزیزم هم مداری که فرستادن برای ac هستش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amo ali نمایش پست ها

سلام
                      بنده برای جریان dc فیوز لازم دارم .
                      لطفا برای 85vdc و جریان متغیر ۱۰۰ میلی تا ۱۰ آمپر یعنی محدود کننده جریان ، شماتیک مداری رو ارسال کنید.
                      ممنونم از راهنمایی شما
                      درود
                      این مدار هم برای AC و هم برای DC بعنوان فیوز کاربرد دارد.
                      رنج تغییرات جریانی شما بسیار بالا است نمیتوان با یک مدار از 100 میلی تا 10 آمپر را پوشش دارد فیوز غیر الکترونیک هم چنین پهنای وسیعی را پوشش نمیدهد.
                      محدود کنند جریان با فیوز متفاوت است ، فیوز برای جریان لحظه ای بسیار بالا مثل اتصال کوتاه در مدار بکار میرود و حفاظت ایجاد میکند ولی محدود کننده جریان عملکردش متفاوت است و شبیه یک مقاومت عمل میکند.
                      حتی محدود کننده جریان هم رنج بالای تغییرات جریانی را که ذکر کردید پوشش نمیدهد.

دیدگاه

درود
                        این مدار هم برای AC و هم برای DC بعنوان فیوز کاربرد دارد.
                        رنج تغییرات جریانی شما بسیار بالا است نمیتوان با یک مدار از 100 میلی تا 10 آمپر را پوشش دارد فیوز غیر الکترونیک هم چنین پهنای وسیعی را پوشش نمیدهد.
                        محدود کنند جریان با فیوز متفاوت است ، فیوز برای جریان لحظه ای بسیار بالا مثل اتصال کوتاه در مدار بکار میرود و حفاظت ایجاد میکند ولی محدود کننده جریان عملکردش متفاوت است و شبیه یک مقاومت عمل میکند.
                        حتی محدود کننده جریان هم رنج بالای تغییرات جریانی را که ذکر کردید پوشش نمیدهد.
                        مثلا میشه دوتا مدار داشته باشم و یکی از ۱۰۰ میلی تا مثلا ۵ آمپر رو پوشش بده و با تغییر مثلا سوئیچ به مدار دوم که مثلا بالاتر از ۵ آمپر رو محدود میکنه تغییر حالت داد.
                        اگه این امکان داره لطفا شماتیک مداری رو ارسال نمایید
                        ممنونم از راهنمایی شما

دیدگاه

درود
                          مداری را که لینک آنرا برایتان ارسال کردم قابلیت عملکرد روی جریانهای متفاوت را دارد فقط باید تعداد دور و قطر سیم پیچ را تغییر دهید البته بازهم این رنج وسیع را نمیتوان با دو سیم پیچ پوشش داد به متن لینک مراجعه نمایید.

دیدگاه

یا خدا با رله که تا بیاد قطع کنه همه چی ترکیده
                            یه مدار محافط ساده ولی با کارایی بسیار بالا
                            اول یه فیوز معمولی + بعد یه فیوز برگشت پذیر (Resettable Fuses - PPTC) که یکم پایینتر از فیوز معمولی باشه (مثلا 2 آمپر و معمولیه 2.3 آمپر ) واسه اطمینان بیشتر یه دیود tvs مثلا 250 ولتی دو جهته موازی میزاری اگه ولتاژ بالاتر رفت فورا" شروع به جریان کشی میکنه و فیوز قطع میکنه فیوز معمولی هم نمیسوزه مگه موارد خاص .
                            به همین سادگی و با بالاترین سرعت ممکن که حتی یه جرقه هم نتونه رد شه
                            متوجه نشدی بگو نقششو بزرم سادس به جمله توجه کن فقط tvs موازیه
                            موفق باشی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X