اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار کنترل رله 12 ولت با ریموت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مدار کنترل رله 12 ولت با ریموت

من این مدار رو طراجی کردم که برای گیرنده اش از ماژول rx480 استفاده کردم و چون به رله امپر بالا نیاز داشتم رله 12 ولت انتخاب کردم ولی ماژول 5 ولت عه برا همین از رگولاتور 7805 استفاده کردم ؛ ولی موقع تست ماژول سوخت ، جایی از مدار مشکل داره یا ممکنه موقع سر هم کردن مدار اتصالی چیزی کرده باشه ؟​

نوشته اصلی توسط izaami نمایش پست ها
    من این مدار رو طراجی کردم که برای گیرنده اش از ماژول rx480 استفاده کردم و چون به رله امپر بالا نیاز داشتم رله 12 ولت انتخاب کردم ولی ماژول 5 ولت عه برا همین از رگولاتور 7805 استفاده کردم ؛ ولی موقع تست ماژول سوخت ، جایی از مدار مشکل داره یا ممکنه موقع سر هم کردن مدار اتصالی چیزی کرده باشه ؟​

درود...
    مدارتون رو بررسی کردم . چندتا نکته لازمه بهتون یاد آوری کنم .
    در ورودی 12 ولت 7805 یه خازن 100 نانوفاراد پلی استر و 2200 میکروفاراد حتما الزامی و لازم است چون در ورودی رگولاتور کمی ریپل وجود دارد..... شاید ماژول به همین خاطر آسیب دیده باشد...
    همچنین خروجی ماژول را از مدار سوییچ زن ها ایزوله نکرده اید.... حتما باید بین خروجی مدار و بیس از اپتوکوپلر استفاده کنید.... میتوانید از اپتوکوپلر PC817 استفاده کنید...
    دیود هرزگرد هم اگر در دسترستون بود از UF4007 استفاده شود... ولتاژ برگشتی رله خیلی سریعتر مهار میشود...
    مورد آخر میتواند به دلیل اشتباه های اتصال ماژول سوخته باشد امکانش هست...
    اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط izaami نمایش پست ها

سلام و درود،
      باید در ورودی و خروجی 7805 دو خازن با ظرفیت حداقل 100 نانو فاراد نصب کنید ( پیشنهاد دیتاشیت 330 نانوفاراد هست )
      ضمن اینکه ترانزیستور Q3 رو در حالت کلکتور مشترک بستید که بهتره اصلاح بشه و به حالت امیتر مشترک تغییر پیدا کنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

سلام و درود،
        باید در ورودی و خروجی 7805 دو خازن با ظرفیت حداقل 100 نانو فاراد نصب کنید ( پیشنهاد دیتاشیت 330 نانوفاراد هست )
        ضمن اینکه ترانزیستور Q3 رو در حالت کلکتور مشترک بستید که بهتره اصلاح بشه و به حالت امیتر مشترک تغییر پیدا کنه.
        سلام استاد ممکن هست ایراد بسته شده ترانزیستور Q3 به شکل کلکتور مشترک رو توضیح بدین و چرا امیتور مشترک بسته بشه بهتر هست با تشکر
        در مصرف آب صرفه جویی کنیم

دیدگاه

ممنون از راهنمایی شما . این خازن هارو در دسترس دارم ، اوکی هستن ؟
          بعد میشه بگید امیتور مشترک چطوری بسته میشه ؟ متوجه نشدم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X