اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مدار تبدیل میکروفون آنالوگ به دیجیتال
Collapse
X
-
درود.
من اشتباه میکنم یا این مگه ماژول لودسل نیست ؟
لودسل چه ارتباطی به میکروفون دارد دوست عزیز ؟ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...
کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...
- تشکرها 2
-
ببخشید خودم بعد از کلی پرس و جو فهمیدم با این ماژول نمیشه و میخوام بدونم دقیقا باید از چه ماژولی استفاده کرد؟نوشته اصلی توسط majidmalvandi نمایش پست هادرود.
من اشتباه میکنم یا این مگه ماژول لودسل نیست ؟
لودسل چه ارتباطی به میکروفون دارد دوست عزیز ؟
میشه از این ماژول استفاده کرد؟
دیدگاه
-
درود.
من ندیدم چنین ماژولی.قطعا هست اما گرونتر از ترکیب زیر هست.
یک میکروفون یقه ای +کارت صدای usb مجموعا میشه ۱۵۰ تومان.
فکر نکنم چیز ارزان تر از این پیدا کنی.
لینک میکروفون
لینک کارت صدا
ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...
کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...
- تشکرها 2
دیدگاه
-
هیچکدوم از این ماژول ها نه به میکروفون دیجیتال ربطی دارن ، و نه به USB !نوشته اصلی توسط keyhankm نمایش پست ها
اینا رو کسی پیشنهاد داد ؟
- تشکرها 1
دیدگاه
-
بله یکی از فروشنده های سایت های مرتبط گفت اگه اینو ازم بخری من با نقشه کامل مدار برات میفرستم من شک کردم خواستم اول تحقیق کنمنوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
هیچکدوم از این ماژول ها نه به میکروفون دیجیتال ربطی دارن ، و نه به USB !
اینا رو کسی پیشنهاد داد ؟
دیدگاه

دیدگاه