اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار تبدیل میکروفون آنالوگ به دیجیتال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مدار تبدیل میکروفون آنالوگ به دیجیتال

سلام بنده میخواستم میکروفون آنالوگ رو با یک ماژول آنالوگ به دیجیتال به پورت usb متصل کنم تا دیجیتال بشه و دیگه خبری از جک 3.5 میلی متری نباشه میخواستم بدونم باید پایه های میکروفون رو به کدوم قسمت از این ماژول متصل کنم؟

درود.
    من اشتباه میکنم یا این مگه ماژول لودسل نیست ؟
    لودسل چه ارتباطی به میکروفون دارد دوست عزیز ؟
    ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majidmalvandi نمایش پست ها
      درود.
      من اشتباه میکنم یا این مگه ماژول لودسل نیست ؟
      لودسل چه ارتباطی به میکروفون دارد دوست عزیز ؟
      ببخشید خودم بعد از کلی پرس و جو فهمیدم با این ماژول نمیشه و میخوام بدونم دقیقا باید از چه ماژولی استفاده کرد؟
      میشه از این ماژول استفاده کرد؟

دیدگاه

درود.
        من ندیدم چنین ماژولی.قطعا هست اما گرونتر از ترکیب زیر هست.

یک میکروفون یقه ای +کارت صدای usb مجموعا میشه ۱۵۰ تومان.
        فکر نکنم چیز ارزان تر از این پیدا کنی.

لینک میکروفون

لینک کارت صدا

ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط keyhankm نمایش پست ها

ببخشید خودم بعد از کلی پرس و جو فهمیدم با این ماژول نمیشه و میخوام بدونم دقیقا باید از چه ماژولی استفاده کرد؟
          میشه از این ماژول استفاده کرد؟
          هیچکدوم از این ماژول ها نه به میکروفون دیجیتال ربطی دارن ، و نه به USB !
          اینا رو کسی پیشنهاد داد ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

هیچکدوم از این ماژول ها نه به میکروفون دیجیتال ربطی دارن ، و نه به USB !
            اینا رو کسی پیشنهاد داد ؟
            بله یکی از فروشنده های سایت های مرتبط گفت اگه اینو ازم بخری من با نقشه کامل مدار برات میفرستم من شک کردم خواستم اول تحقیق کنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X