اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با ir

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با ir

سلام به همگی
    یه سوالی داشتم خدمت دوستان این سنسور های تشخیص مانع جلوی درب پارکینگ ها چجوری به نور خورشید حساس نیست
    من با استفاده از میکروکنترلر همین کار را میکنم ولی وقتی سنسور توسط نور خورشید اشباع میشه نمیتونم سیگنال رو تشخیص بدم
    طرز کار هم به این صورته که در سمت فرستنده یک فرکانس 320 هرتز تولید شده و توسط فرستنده مادون قرمز فرستاده میشه و در قسمت گیرنده هم از یک فوتو دیود استفاده شده و با میکرو کنترلر پالس فرستاده شده تشخیص داده میشه
    در ضمن تمام تاپیک های مرتبط رو خوندم ولی به جواب نرسیدم و اینکه نمیخام از گیرنده های سه پایه استفاده کنم اگه راه حلی دارید ممنون میشم بگید

نوشته اصلی توسط sbm83 نمایش پست ها
    سلام به همگی
    یه سوالی داشتم خدمت دوستان این سنسور های تشخیص مانع جلوی درب پارکینگ ها چجوری به نور خورشید حساس نیست
    من با استفاده از میکروکنترلر همین کار را میکنم ولی وقتی سنسور توسط نور خورشید اشباع میشه نمیتونم سیگنال رو تشخیص بدم
    طرز کار هم به این صورته که در سمت فرستنده یک فرکانس 320 هرتز تولید شده و توسط فرستنده مادون قرمز فرستاده میشه و در قسمت گیرنده هم از یک فوتو دیود استفاده شده و با میکرو کنترلر پالس فرستاده شده تشخیص داده میشه
    در ضمن تمام تاپیک های مرتبط رو خوندم ولی به جواب نرسیدم و اینکه نمیخام از گیرنده های سه پایه استفاده کنم اگه راه حلی دارید ممنون میشم بگید
    با سلام و تبریک سال نو،
    فتو دیود گیرنده مستقیم در دید فرستنده هست یا اینکه روی گیرنده لنز / فیلتر مادون قرمز گذاشتید ؟
    بدنه فتو دیود چه رنگی هست ؟ شفافه ؟

دیدگاه

سال نو شما هم مبارک
      بله فتو دیود و فرستنده در دید مستقیم هستند
      گیرنده هیچگونه لنزی ندارد و رنگ گیرنده هم مشکی دودی است

دیدگاه

اقا مشکلو حل کردم
        برای تقسیم مقاومتی فوتودیود از یه مقاومت پایین مثلا 220 اهم استفاده میکنین برای اینکه نور خورشید اشباعش نکنه
        بعد خروجی رو از یک فیلتر پایین گذر رد میکنین و بعد اونو به ورودی اپ امپ در مود تقویت کننده وصل میکنین حالا در خروجی شما اپ امپ باید سیگنال فرستنده رو مشاهده کنین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X