اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خاموش کردن تریستور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

خاموش کردن تریستور

سلام. اگر من با یک تریستور یک موتور DC را روشن کنم بعد از قطع گیت باز تریستور خاموش نمیشود تا اینکه دو سر آند و کاتد تریستور اتصالی کند یا تغذهه جدا شود . اگر من یک ترانزیستور برای سوئیچ آند و کاتد استفاده کنم به خاطر جریان زیادی که از تریاک من میگزرد ترانزیستور میسوزد . یا اینکه از ترانزیستور قدرت بزرگ استفاده کنم که قیمت و حجم مدار بالا میبره . توی مدارات صنعتی از چه روشی استفاده میکنند

نوشته اصلی توسط sepehr63 نمایش پست ها
    سلام. اگر من با یک تریستور یک موتور DC را روشن کنم بعد از قطع گیت باز تریستور خاموش نمیشود تا اینکه دو سر آند و کاتد تریستور اتصالی کند یا تغذهه جدا شود . اگر من یک ترانزیستور برای سوئیچ آند و کاتد استفاده کنم به خاطر جریان زیادی که از تریاک من میگزرد ترانزیستور میسوزد . یا اینکه از ترانزیستور قدرت بزرگ استفاده کنم که قیمت و حجم مدار بالا میبره . توی مدارات صنعتی از چه روشی استفاده میکنند
    با سلام،
    از کموتاسیون اجباری استفاده میشه ،
    روش 1- یک پالس منفی به گیت اعمال میشه تا ولتاژ گیت نسبت به کاتد کمتر بشه و تریستور خاموش بشه.
    روش 2- ولتاژ آند نسبت به کاتد کمتر میشه.
    جدیدترین ویرایش توسط HS1386; ۱۶:۵۹ ۱۴۰۵/۰۲/۰۲. دلیل: حذف شماتیک...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام،
      از کموتاسیون اجباری استفاده میشه ،
      روش 1- یک پالس منفی به گیت اعمال میشه تا ولتاژ گیت نسبت به کاتد کمتر بشه و تریستور خاموش بشه.
      روش 2- ولتاژ آند نسبت به کاتد کمتر میشه.
      ممنون. شماتیک ازش دارید که اینجا قرار بدید؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sepehr63 نمایش پست ها
        تو صنعت فقط برای موتورهای ac از تریستور استفاده میشه که اون هم راحت خاموش میشه ، برای موتورهای دی سی ماسفت و igbt استفاده میشه

دیدگاه

با سلام ،
          در صنعت ، علاوه بر راه اندازی برخی موتورهای AC که البته ندرتا ً و بنا بنوع ساختار و نیاز خاص از تریستور استفاده میشه ، ولی عموماً و بطور خیلی فراگیر و زیاد و تقریباً در تمامی مدارات کوره القایی صنعتی در جهت ذوب یا مرحله گداخت فولاد از انواع تریستورهای دیسکی استفاده میشود و بسیار پرکاربرد هست.
          نحوه کنترل زاویه آتش گیت هم مطابق توضیحات اون دوستمون در دومین پست میباشد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X