اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای ساخت آمپلی فایر پارتی باکس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک برای ساخت آمپلی فایر پارتی باکس

با سلام خدمت اساتید و مهندسین عزیز .
    بنده قصد دارم ۱ پارتی باکس بسازم با باند های ظبت قدیمی پاناسونیک که در مجموع 2 عدد ساب ووفر 6.5 اینچی با قدرت 50 w و 12 OHM داره. و 4 عدد فول رنج 40 w و 8 اهم داره متاسفانه هرچی داخل بازار آمپلی فایر جستجو میکنم. یا وات شون همخوانی نداره یا چیزی از آمپدانس شون نوشته نشده و تو خرید یا ساخت آمپلی فایر به مشکل خوردم . تقاضا دارم از مهندسین عزیز بنده را راهنمایی کنید سپاس گذار تک‌ تک شما عزیزان

درود.
    روی خود ووفر نوشته ۱۲ اهم ؟
    با مولتیمتر اندازه گرفتید ببینید ۱۲ اهم هست یا نه ؟

اگر ۱۲ اهم بود میتونید جفت ووفرها رو با هم موازی کنید متصل کنید به امپلی های بازار که عموما ۴ تا ۸ اهم هستن.
    یک عکس هم از بلندگوهات بذار
    جدیدترین ویرایش توسط majidmalvandi; ۱۶:۴۷ ۱۴۰۵/۰۲/۱۲.
    ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

با سلام مجدد خدمت شما مهندس عزیز و تشکر از شما

بله‌ مهندس جان با اهم متر گرفتم دقیق هستش اهم و امپدانس ووفر ها

دیدگاه

مهندس جان چه آمپلی ای بگیرم واسه ووفر ها 100 وات یا قوی تر بگیرم

و اینکه بعد واسه فول رنج ها چه آمپلی ای بگیرم چند وات و اهم

مهندس شنیدم با STK آمپلی فایر های خوبی میشه ساخت و قوی و قدرتی درسته این موضوع یا نه
        جدیدترین ویرایش توسط reza.ghari; ۲۲:۳۳ ۱۴۰۵/۰۲/۱۲.

دیدگاه

اگر جفت ووفرهات ۵۰ وات هستند امپلی ۱۰۰ وات کافیه.
          ۱۰۰ واته واقعی باید باشد.این ماژول های کلاس دی ارزان ۱۰۰ واتشون واقعی نیست.

اگر بتونی بسازی یک امپلی ترانزیستوری هست داخل انجمن ۱۰۰ واته با ترانزیستورهای ۵۲۰۰و۱۹۴۳ و خیلی خیلی قدرتمند و ساده هست.
          من خودم ۵ تا ازش ساختم.

اگر خواستی بسازی بگو pdf بهت بدم.
          ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

اگه میتونی عکس فول رنج ها رو هم بذار.
            عکس از جلو و پشت

دیدگاه

بله امپ های stk هم قدرتمند هستند هم با کیفیت.
              اما تو ایران بسختی پیدا میشود.فروشگاه ایسام زیاد هست.
              معمولا دسته دوم هستند.خریدی باید سریع تستش کنی زیر بار تا خراب بهت نندازن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majidmalvandi نمایش پست ها
                اگر جفت ووفرهات ۵۰ وات هستند امپلی ۱۰۰ وات کافیه.
                ۱۰۰ واته واقعی باید باشد.این ماژول های کلاس دی ارزان ۱۰۰ واتشون واقعی نیست.

اگر بتونی بسازی یک امپلی ترانزیستوری هست داخل انجمن ۱۰۰ واته با ترانزیستورهای ۵۲۰۰و۱۹۴۳ و خیلی خیلی قدرتمند و ساده هست.
                من خودم ۵ تا ازش ساختم.

اگر خواستی بسازی بگو pdf بهت بدم.

سلام مجدد جناب مهندس

اگه امکان داره فایل PDF رو بهم بدید که خیلی عالی میشه و سپاسگذارتون

دیدگاه

خدمت شما

لینک دانلود

اینم عکسش که بچه های همین انجمن ساختن

فکر کنم ابکاری طلا باشه

اینم عکسی که خود طراحش ساخته

جدیدترین ویرایش توسط majidmalvandi; ۲۲:۵۳ ۱۴۰۵/۰۲/۱۳.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X