اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت دستگاه بخور ساز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت دستگاه بخور ساز

salam
    man 4 -5 ta azin dastgaharo tamir kardam
    daghighan hamoonie kedoostemoon goft
    kare sadei e
    lazem be poosh pool ham nist ba ye tak teransistor ham mishe sakhtesh

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان
      به نظر شما این فرکانس ایجاد شده توسط این سنسور ها با توجه به بالا بودن وات آن برای بدن انسان و یا جانداران دیگر ضرر ندارد :surprised: :surprised: :question:
      به نظر من که دارد
      شما چه فکر میکنید :question: :question: :question:

دیدگاه

سلام
        نه چون این امواج مکانیکی هستند.

دیدگاه

داره دیگه بابا فک کن یه نفر یا یه چیز تو یه ثانیه 1.7 مگا هرتز تورو جلو عقب بکنه تکونت بدهع حتما ظرر داره اونم 150 وات بابا مبایل 100 میلی وات توان ارسال داره پدر مضزو کلیه همیه اعضارو در میاره چی میگی ماکرو فرم میگن ضرر نداره جون خودشون میخوان فروشش ضیاد بشه اصلا میدونین ماکرو فر فرکانس 2.4 گیگا هرتز تولید میکنه این فرکانس توصت اب به طور کامل جذب میشه و با عث افزایش انرژ ی خنبشی اب میشه به طوری که اب دیگه ماهیتشو از دست میده اصلا من خودم یه تیکه گوشت گذاشتم تو ماکرو فر داغ داغ ور داشتم فقط گوشت گرم بود ابته ما فک میکنیم گروه پایش شیشه بود تو دستم گرفتم سرد سرد بود :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
          [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliagha1382
            سلام
            سلام
            من با این امواج خیلی ور رفتم، دو سه بار 12 ساعت سردرد شدید داشتم :sad: ، یه بار هم چشم هام سرخ شد و ... البته توان نسبتاً بالایی هم بود.
            حالا خود دانی، اگه کسی صدتا معادله برام بیاره، یه دونه پیزو می گیرم دم گوشش، فرکانس 35 تا 45 به پیزو می دم، بهش می گم مردی رو حرفت وای سا :mrgreen:
            بعد از نیم ساعت هم از سردرد زمین می خوره :biggrin:
            برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
            http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

میگم حالا این ضرر ماکرو گه گفتین از طریق غذا هم اثر داره یا فقط نباید نزدیکش شد؟؟؟
              خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk

میگم حالا این ضرر ماکرو گه گفتین از طریق غذا هم اثر داره یا فقط نباید نزدیکش شد؟؟؟
                سلام
                اولاً وقتی چند ساعت سر درد شدید گرفتی، دیگه به سردرد گرفتن مردم نمی خندی :mrgreen:
                این امواج بازتاب آیینه ای دارند. من برای سردرد نگرفتن، خودم رو در مسیر بازتاب این امواج قرار نمی دادم

دیدگاه

اقا فک کنم به من میخنده :biggrin: :wow: :wow: :wow: بخند :applause: :applause: ما اینجا نیستیم که فقط بحث علمی کنیم یکمی هم بخندیم
                  راستی اگه اون امواج باعث تغیر زات غذا بشه ینی به غیر از پختن تغیرات دیگه در ملوکولاش و... باشه سرطان زاست :twisted: :twisted:
                  [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed_bamaram
                    راستی اگه اون امواج باعث تغیر زات غذا بشه ینی به غیر از پختن تغیرات دیگه در ملوکولاش و... باشه سرطان زاست :twisted: :twisted:
                    نه آقا، موج مکانیکی 30 کیلوهرتز چی کار به غذا داره oo: این امواج میرا هستند، این خبر ها نیست.

دیدگاه

خوب پس خدارو شکر
                      خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliagha1382
                        سلام
                        به نظر من هم حق با علی آقاست.

1- اگر منظور پیزوی دستگاه بخور ساز باشه که خوب پیزو زیر آب هستش و ارتعاشات مکانیکی اون به آب وارد میشه، نه هوا. پس کاری به سردرد نداره.

2- اگر منظور پیزو های دیگر هم باشه که این پیزو ها صدا تولید می کنند، و اون سردرد هم به خاطر صدای فرکانس بالاست. به همین روش ، مدارهای فرار دهنده حشرات یا حتی فرار دهنده مهمان می سازند !
                        از چارلی چاپلین پرسیدند خوشبخنی چیست ؟
                        گفت : فاصله این بد بختی تا بد بختی دیگر !

دیدگاه

قبلا که گفتین 1.7 مگاست نمیدونم با با بیخیال :job:[move] :nice: :nice: :nice: :nice: :nice:[/move]

دیدگاه

سلام من یه پیزو و یک کیت فرکانس ساز و یک ادابتور 24 ولت گرفتم ولی کار نمیده خواستم ببینم وسیله دیگری هم میخواد؟؟؟؟ اخه روی کیت سه تا سوکت هست یکی مثل جامپر کامپیوتر که پیزو رو بهش وصل کردم و دو تا سوکت مخابراتی پیچ دار که به یکی برق وصل کردم و یکیش خالی مونده اگه کسی میدونه کمک کنه ممنون

دیدگاه

سلام دوستان من به تازگی به این دستگاه نیاز پیدا کردم و قصد دارم حتکا یکی بسازم
                              البته با کمک شما ( خداییش پایه باشید)
                              چند سوال مهم برای ساخت دستگاه؟
                              1. من شنیده بودم فرکانس ما فوق صوت 40 کیلو هرتز هست و دوستان میگن 1.7 مگا هرتز . بالاخره کدوم فرکانس رو باید در ست کنیم؟
                              2. میزان دامنه و نوع شکل موج چجوریه(مربعی یا سینوسی)؟ مثبت ومنفی باید عوض بشه یا صفر و یک بشه کافیه؟
                              3. سنسور باید توی آب باشه یا روی سطح آب؟
                              4. بدون آب اگر کار بکنه اتفاقی برای سنسور میفته؟
                              5. اصلا چرا بهش میگن سنسور؟ مگه عمل کننده نیست؟

دیدگاه

سلام فرکانساشون فرق دارن اونی که از جهان کیت گرفتم با فرکانس 1.7 بیشترین لرزشو به آب میداد ولی دامنش کم بود خودم دارم رو تقویت دامنه تا 60 ولت کار میکنم.در ضمن باید زیر آب باشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X