اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مبدل DC to DC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مبدل DC to DC

با سلام دوستان من به دنبال مبدل هستم می خوام 0-5 ولترو به 0-1 ولت نبدیل کنم راهکار چیه ؟دنبال یه محصولم

نوشته اصلی توسط ali.ketabi نمایش پست ها
    با سلام دوستان من به دنبال مبدل هستم می خوام 0-5 ولترو به 0-1 ولت نبدیل کنم راهکار چیه ؟دنبال یه محصولم
    سلام
    چرا از تقسیم مقاومتی استفاده نمی کنید؟
    فقط کسانی که خیلی گریه کرده باشند ، خندیدن را بلدند

دیدگاه

چند آمپر لازم دارید؟

دیدگاه

از نظر قیمتی با رگولاتور سری LT1117 و چند تا مقاومت و خازن انجام بدید

اگر رگولاتور با کیفیت تر و نویز کمتر میخواید برید سراغ رگولاتور سری ADS (دارای پایه فیدبک خروجی هستند)

اگر کار خیلی حرفه ای هست یا جریان کشی بالا دارید یا کاربرد فرکانس بالا هست باید از رگولاتور سوئیچینگ استفاده کنید (دو پایه به عنوان sense دارند)

کاربرد شما چیه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eleca نمایش پست ها

سلام
          چرا از تقسیم مقاومتی استفاده نمی کنید؟
          کار باید حرفه ای تر باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omid.mm نمایش پست ها

چند آمپر لازم دارید؟
            یه سنسور دارم 4-20 میلی آمپر خروجی داره میخوام تبدیل بشه به 0-2 ولت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseinnet1 نمایش پست ها
              از نظر قیمتی با رگولاتور سری LT1117 و چند تا مقاومت و خازن انجام بدید

اگر رگولاتور با کیفیت تر و نویز کمتر میخواید برید سراغ رگولاتور سری ADS (دارای پایه فیدبک خروجی هستند)

اگر کار خیلی حرفه ای هست یا جریان کشی بالا دارید یا کاربرد فرکانس بالا هست باید از رگولاتور سوئیچینگ استفاده کنید (دو پایه به عنوان sense دارند)

کاربرد شما چیه ؟
              به نظر خیلی دقیق صحبت کردی من کارم بنظر با رگولاتور ADS جواب میده توضیح هم اینجوریه که ما یه سنسور داریم با خروجی 4-20 میلی آمپر می خواییم تبدیلش کنیم به 0-2 ولت اگر میتونی کار رو انجام بدی با من تماس بگیر 09127807053
              می خوام 4 میلی بشه 0 ولت و 20 میلی دقیق بشه 2 ولت و 8 میلی بشه 1 ولت کاملا خطی تعداد این برد هم می خوام 20 عدد باشه

دیدگاه

به نظر خیلی دقیق صحبت کردی من کارم بنظر با رگولاتور ADS جواب میده توضیح هم اینجوریه که ما یه سنسور داریم با خروجی 4-20 میلی آمپر می خواییم تبدیلش کنیم به 0-2 ولت اگر میتونی کار رو انجام بدی با من تماس بگیر 09127807053
                می خوام 4 میلی بشه 0 ولت و 20 میلی دقیق بشه 2 ولت و 8 میلی بشه 1 ولت کاملا خطی تعداد این برد هم می خوام 20 عدد باشه
                شما میخواهید یک سیگنال آنالوگ از نوع جریان متغیر و ولتاژ ثابت را به یک سیگنال جریان ثابت و ولتاژ متغیر تبدیل کنید ، این اصلا ربطی به رگولاتور نداره

در واقع شما باید مبدل آنالوگ به دیجیتال استفاده کنید و یک مقاومت (یک سر در مسیر سیگنال و یک سر به زمین با مقدار زیر ۱k اهم یا کمتر برای دقت بالاتر) در مسیر قرار بدید و ولتاژ را بگیرید

مقدار ولتاژ سر مقاومت میشه مقدار مقاومت ضربدر جریان مثلاً مقاومت ۱۰۰ اهم باشه و جریان سنسور ۴ الی ۲۰ میلی آمپر باشه ولتاژ میشه ۰.۴ ولت الی ۲ ولت

اگر رنج ولتاژ بیشتری میخواید یا دقیق تر میخواید باید از تقویت کننده آنالوگ استفاده کنید

در واقع برای این کار باید مدار تقویت کننده بعد از سنسور بذارید تا مقدار ولتاژ تنظیم کنید مثلاً از مدارهای آنالوگ opamp استفاده کنید یا باید از آیسی های ADC استفاده کنید مثل RCV420

میشه با یک میکروکنترلر کوچک و ارزان سیگنال آنالوگ رو بگیرید و سیگنال دلخواه رو با کانال آنالوگ دیگر میکروکنترلر ایجاد کنید

دیدگاه

یه سنسور دارم 4-20 میلی آمپر خروجی داره میخوام تبدیل بشه به 0-2 ولت
                  با سلام و احترام
                  سنسورهایی که خروجی 4 تا 20 میلی آمپر در خروجی دارند معمولا مربوط به تجهیزات ابزاردقیقی هستند که برای اتصال به کارتهای آنالوگ PLC و یا سیستمهای DCS استفاده میشوند، در سخت افزار این کارتهای ورودی، معمولا روش استاندارد این است که این سیگنال 4 تا 20 میلی آمپری از یک مقاومت 250 اهم عبور داده میشود و به یک سیگنال ولتاژ 1 تا 5 ولت تبدیل میشود تا توسط سیستم قابل اندازه گیری شود. دلیل اینکه بازه از 4میلی آمپر شروع میشود و نه از صفر هم این است که اگر در طول مسیر کابل دچار قطعی شد قابل تشخیص باشد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X