مدار یا ماژول کاهنده ولتاژ متغیر ، ورودی ولتاژ بالا ۵ امپر یا بیشتر
سلام دوستان
من دنبال ماژول یا مداری هستم که بتونم از ورودی DC تقریبا ۶۰ ولتی خروجی متغیر تا حدود ۵۵ ولت با جریان ۵ آمپر یا بیشتر بگیرم. جست و جو که کردم، ۳ امپری پیدا کردم با lm2596hvs اما جریان بالاتر نه.
اگر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه.
ممنون
به طور کلی توان ورودی باید با توان خروجی در حالت ایده آل یعنی بدون تلفات حرارتی و غیره یکسان باشه
شما ۶۰ ولت با جریان ۵ آمپر خروجی دارید پس توان خروجی حدود ۳۰۰ وات هست با در نظر گرفتن derating در حرارت ، توان خروجی حدود ۳۶۰ الی ۴۰۰ وات در نظر بگیرید
حالا با تلفات efficiency رگولاتور ها حدود ۷۰ الی ۸۰ درصد هست پس توان ورودی شما حدود ۵۲۰ الی ۵۸۰ وات میشه در حالت reliability
حالا جریان ورودی و ولتاژ ورودی را برای توان حدود ۵۲۰ الی ۵۸۰ وات تنظیم کنید و رگولاتور را پیدا کنید از توان کمتر هم می تواند استفاده کنید مثل ۳۰۰ وات اما رگولاتور با دمای بالایی کار میکنه و مباحث حرارتی و خنک کاری باید انجام شود
سلام دوستان
من دنبال ماژول یا مداری هستم که بتونم از ورودی DC تقریبا ۶۰ ولتی خروجی متغیر تا حدود ۵۵ ولت با جریان ۵ آمپر یا بیشتر بگیرم. جست و جو که کردم، ۳ امپری پیدا کردم با lm2596hvs اما جریان بالاتر نه.
اگر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه.
ممنون
با سلام،
میتونید از آیسی NCP1034 استفاده کنید که دقیقا به همین منظور ساخته شده،
شماتیک و مدارات جانبی اون هم در دیتاشیت موجود هست.
با سلام،
میتونید از آیسی NCP1034 استفاده کنید که دقیقا به همین منظور ساخته شده،
شماتیک و مدارات جانبی اون هم در دیتاشیت موجود هست.
ممنون از شما،
دیتاشیتش رو دیدم. ماژولش موجود نیست؟!
یه مطلب دیگه، جست و جو که کردم دیدم همین ۲۵۹۶ را با ماسفت یا BJT 2N3055 جریانش رو تا ۱۰ امپر میبرن، یعنی خروجی ماژول رو وصل می کنند به ترانزیستور و از امیترش خروجی میگیرند، نظرتون در این باره چی هست؟
ممنون از شما،
دیتاشیتش رو دیدم. ماژولش موجود نیست؟!
یه مطلب دیگه، جست و جو که کردم دیدم همین ۲۵۹۶ را با ماسفت یا BJT 2N3055 جریانش رو تا ۱۰ امپر میبرن، یعنی خروجی ماژول رو وصل می کنند به ترانزیستور و از امیترش خروجی میگیرند، نظرتون در این باره چی هست؟
اگر میخوایید از همین LM2596HV استفاده کنید ، میتونید از مدار این تاپیک استفاده کنید :
سلام به دوستان عزیز. از اونجایی که خیلی از دوستان به مبدل هایی با جریان بالاتر احتیاج پیدا میکنن و در نت هم فقط مدار با ورودی 12 ولت پیدا میشه. اومدم مدارو با کمی تغییرات سازگار با ولتاژ های بالاتر کردم تا ماسفت بتونه به درستی درایو بشه و گیت نسوزه. مدار رو ساختم و عملا به خوبی کار میکنه ولتاژ ورودی هم با دیود زنر و مقاومت و
که با LM2576 بسته شده اما با LM2596HV هم جواب میده.
در هر حال ، قدمت دار و دسته آیسی LM25x6 برمیگرده به اواسط دهه 2000 میلادی و با مشکلاتی مثل بازدهی کمتر نسبت به آیسی های امروزی، ریپل ولتاژ خروجی بالا ، نیاز به سلف و خازن بزرگ و.... رو باید کنار بیایید.
سلام
امکان تامین این ماژول رو دارید "ماژول کاهنده DC-DC ولتاژ و آمپر ۸۰۰W-30A" برای اطلاعات بیشتر https://bamaelec.com/product/5876437
این قوی ترین ماژولی هست که پیدا کردم 800 وات هست ولی نیاز من کاهنده 1500 وات هست برای ولتاژ ورودی 60ولت 30 آمپر
یه همچین ماژولی رو می تونید موجود کنید یا تولید کنید من با چندتا از فروشگاههای اینترنتی و مغازه های پاساژ امجد تماس گرفتم تقاضای زیادی براش در بازار هست
دیدگاه