اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اگه نیاز باشه Mosfet جریان بیشتری درایو کنه باید به پایه گیت جریان بیشتری بدم؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اگه نیاز باشه Mosfet جریان بیشتری درایو کنه باید به پایه گیت جریان بیشتری بدم؟

سلام و عرض ادب و احترام
    اگه نیاز باشه از Mosfet بالاترین جریان مجازش رو بگیرم باید به پایه گیت جریان بیشتری بدم یا با جریان ثابت مثلا ۱۰۰ میلی آمپر به گیت ماسفت میتونم بالاترین جریان تو خروجی رو داشته باشم؟
    به زبان ساده جریان درین-سورس با کم و زیاد شدن جریان گیت تغییر میکنه یا نه؟

سلام و شب بخیر
    این را باید در نظر بگیرید که
    حداکثر مقدار مجاز جریان درایو ماسفت اگر های کپی یا غیر اصل باشه تقریبا کمتر از نصف مقدار درچ شده در مشخصات است.

خیر
    ماسفت با ترانزیستور تفاوت دارد و تغییر ولتاژ گیت باعث تغییر جریان خروجی می‌شود.

هر ماسفتی یک مقدار ولتاژ حداکثر گیت داره که اگه ولتاژ از اون بالاتر بره ماسفت میسوزه.

این مقدار ولتاژ حداکثر گیت در مشخصات ماسفت نوشته میشود.

​

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeiddiod نمایش پست ها
      سلام و عرض ادب و احترام
      اگه نیاز باشه از Mosfet بالاترین جریان مجازش رو بگیرم باید به پایه گیت جریان بیشتری بدم یا با جریان ثابت مثلا ۱۰۰ میلی آمپر به گیت ماسفت میتونم بالاترین جریان تو خروجی رو داشته باشم؟
      به زبان ساده جریان درین-سورس با کم و زیاد شدن جریان گیت تغییر میکنه یا نه؟
      با سلام،
      گیت ماسفت خاصیت خازنی داره و جریان استاتیکی که میکشه در حد نانوآمپر هست، یعنی عملا هیچ !

دیدگاه

بستگی به فرکانس مدار شما داره.
        به عنوان مثال چون خازن گیت خیلی ناچیزه،میشه حتی بامیکرو کنترلر و ایسی هاییی مثل 555 بدون درایور راه اندازی کرد.اما وقتی فرکانس مدارتون بالا میره ،خازن گیت باید خیلی سریع بتونه شارژ و دشارژ بشه.چون اینجا زمان مطرحه.مثلا باید بشه در چند نانو ثانیه خازن پر و خالی بشه.برای همین جریان در مدت چند نانو ثانیه باید بالا باشه تا بتونه اون خازن ناچیز رو پر و خالی کنه.که درایور های ماسفت اینکارو میکنند.
        eshop-hodhod.ir

دیدگاه

خیلی ممنون از همه دوستان بابت کمکهاتون.
          ماسفت من ولتاژ گیتش نوشته ۱۰ ولت ولی من ۱۲ بهش دادم و نسوخت.
          راستش من میخوام درایور موتور چپ گرد و راستگرد امپر بالا بسازم و میخوام برای درایو کردن گیت ماسفت طبقه قدرت از ترانزیستور با حداکثر جریان ۱ امپر استفاده کنم،سوال مهم اینه که اگه موتور جریان بیشتری بکشه نیازه جریان گیت بالاتر بشه یا نه؟
          ماسفت من ۶۰ ولت ۱۲۰ امپر هست،ولتاژ گیت ۱۰ ولت ، حالا سوالم اینه برای درایو ولتاژ ۴۰ ولت جریان ۵۰ امپر توسط ماسفت ،چه مقدار ولتاژ و جریانی باید به گیت اعمال کنم؟فرمول خاصی داره؟

دیدگاه

اینجوری که من فهمیدم شما فقط از ترانزیستور میخواهید به عنوان یک سویچ on/off استفاده کنید.منظورم اینه که برای راه اندازی موتور نیازی به اعمال سیگنال pwm به گیت ندارید.در این حالت با حداقل ولتاژ و جریان چندمیلی امپر برای گیت کارتون راه میفته.یعنی بدون درایور.بهتره که یه مقاومت 1k اهم سر راه گیت و منبع سیگنال تحریک کننده بذارید.
            اگر مثلا شما یه فرکانس 30khz به گیت اعمال میکردید اونوقت داستان فرق میکرد.باید درایور استفاده میکردید.
            eshop-hodhod.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Namvar14 نمایش پست ها
              اینجوری که من فهمیدم شما فقط از ترانزیستور میخواهید به عنوان یک سویچ on/off استفاده کنید.منظورم اینه که برای راه اندازی موتور نیازی به اعمال سیگنال pwm به گیت ندارید.در این حالت با حداقل ولتاژ و جریان چندمیلی امپر برای گیت کارتون راه میفته.یعنی بدون درایور.بهتره که یه مقاومت 1k اهم سر راه گیت و منبع سیگنال تحریک کننده بذارید.
              اگر مثلا شما یه فرکانس 30khz به گیت اعمال میکردید اونوقت داستان فرق میکرد.باید درایور استفاده میکردید.
              دقیقا برای خاموش و روشن میخوام،نیاز به pwm ندارم برای همین سوال پرسیدم.
              حالا اگه فرکانس پایین باشه مثلا ۲۰۰ هرتز بازم درایور مخصوص ماسفت نیازه یا همین قانون که گفتی در موردش درسته؟
              دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X