اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انتخاب نوع ترانزیستور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

انتخاب نوع ترانزیستور

سلام من از رله که به سنسور تاچ ttp223 متصله ، برای سوئیچ استفاده میکنم.
    سنسور تاچ‌+رله برای سوئیچ ماژول های زیر:
    • ماژول آمپلی فایر ۱۲ ولت ۴۰وات
    • ماژول شارژر بی سیم ۵ ولت + ماژول فست شارژ ۱۲ولت
    • ماژول کنترلر ال ای دی ۱۲ولت ۱آمپر

داخل مدار از یک مبدل ۲۲۰ به ۱۲ولت ۴٫۵آمپر و یک مبدل ۱۲به۵ استفاده میکنم

حالا می‌خوام برای کاهش هزینه ها از ترانزیستور استفاده کنم که مستقیم به سنسور تاچ متصل بشه از چه ترانزیستوری برای ماژول‌ها استفاده کنم ، قبل پایه تریگر باید چه مقاومی بذارم ؟

و اینکه منفی ترانزیستور های ۵ و ۱۲ ولت رو میتونم بهم متصل کنم ؟ (برای کاهش سیم کشی)

نوشته اصلی توسط Mehrdadmmg20 نمایش پست ها

حالا می‌خوام برای کاهش هزینه ها از ترانزیستور استفاده کنم که مستقیم به سنسور تاچ متصل بشه از چه ترانزیستوری برای ماژول‌ها استفاده کنم ، قبل پایه تریگر باید چه مقاومی بذارم ؟

و اینکه منفی ترانزیستور های ۵ و ۱۲ ولت رو میتونم بهم متصل کنم ؟ (برای کاهش سیم کشی)
    با سلام به شما ...
    برای راهنمایی بهتر ...
    لازم است که نقشه مدار خود را در اینجاقرار دهید ...
    ..اما بطور خلاصه و مختصر ..برای جریانهای زیر ۲۰۰ میلی،امپر ترانزیستور معروف BC547. استفاده کنید
    ..
    و برای،جریانهای بالاتر ،،
    ترانزیستورهای قدرت متوسط..
    از،سری، BD. مانند BD137 ,BD138...
    با توجه به مثبت یا منفی بودن خود مدار می توانید استفاده کنید..
    .....
    بله منفی های ترانزیستورها را می‌توانید به هم متصل کنید. ..
    مقاومت پایه( بیس )ترانزیستور تقریبا. ۵ تا ۱۰ کیلو اهم میتواند باشد ..
    به امید موفقیت شما ..
    ..
    جدیدترین ویرایش توسط DAVID347; ۱۳:۵۶ ۱۴۰۵/۰۳/۱۵.

دیدگاه

برای جایگزینی رله، از ماسفت Logic Level مثل IRLZ44N استفاده کن. بین خروجی TTP223 و گیت ماسفت یک مقاومت 100 تا 220 اهم بگذار و یک مقاومت 10k هم بین گیت و GND قرار بده. منفی 5 ولت و 12 ولت هم اگر از یک منبع مشترک گرفته شده‌اند، می‌تواند و باید مشترک باشد.
      خروجی ttp223 جریان زیادی نمی دهد و bjt برای روشن شدن به جریان بیس نیاز دارد.
      فقط کسانی که خیلی گریه کرده باشند ، خندیدن را بلدند

دیدگاه

الان مدار رو تست کردم با رله ،، سنسور تاچ اصلا نمیتونه رله رو فعال کنه،

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eleca نمایش پست ها

برای جایگزینی رله، از ماسفت Logic Level مثل IRLZ44N استفاده کن. بین خروجی TTP223 و گیت ماسفت یک مقاومت 100 تا 220 اهم بگذار و یک مقاومت 10k هم بین گیت و GND قرار بده. منفی 5 ولت و 12 ولت هم اگر از یک منبع مشترک گرفته شده‌اند، می‌تواند و باید مشترک باشد.
          خروجی ttp223 جریان زیادی نمی دهد و bjt برای روشن شدن به جریان بیس نیاز دارد.
          توضیحات این ماسفت تو فروشگاه زده که باید جریان بار بین 10 تا 20 آمپر باشه، جریان های پایین رو عبور نمیده؟

دیدگاه

توضیحات این ماسفت تو فروشگاه زده که باید جریان بار بین 10 تا 20 آمپر باشه، جریان های پایین رو عبور نمیده؟
            این اعداد یعنی حداکثر جریان قابل تحمل ماسفت در شرایط خاص، ماسفت اگر درست راه‌اندازی بشه می‌تونه جریان‌های خیلی کم را هم عبور بده، از چند میلی‌آمپر تا مقادیر بالاتر، به شرطی که ولتاژ گیت کافی باشه،اتصال‌ها درست باشند،بار خیلی خاص نباشه
            ماسفت محدودیت حداقل جریان ندارد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eleca نمایش پست ها

این اعداد یعنی حداکثر جریان قابل تحمل ماسفت در شرایط خاص، ماسفت اگر درست راه‌اندازی بشه می‌تونه جریان‌های خیلی کم را هم عبور بده، از چند میلی‌آمپر تا مقادیر بالاتر، به شرطی که ولتاژ گیت کافی باشه،اتصال‌ها درست باشند،بار خیلی خاص نباشه
              ماسفت محدودیت حداقل جریان ندارد
              این ماسفت رو لاجیک اول زده یعنی ولتاژ 3 ولت به بالا یک جور تاثیر داره ، خروجی سنسور تاچ رو میشه بهش وصل کرد ؟

دیدگاه

این ماسفت رو لاجیک اول زده یعنی ولتاژ 3 ولت به بالا یک جور تاثیر داره ، خروجی سنسور تاچ رو میشه بهش وصل کرد ؟
                خروجی TTP223 تقریباً برابر ولتاژ تغذیه خودشه.پس برای راه‌اندازی ماسفت باید ببینی ماسفت با همین ولتاژ گیت خوب روشن میشه یا نه. IRLZ44N با خروجی 5 ولت TTP223 خوب روشن میشه.​

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X