اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دردسر برای خارج کردن یک چیپ خرچنگی سیریش!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

دردسر برای خارج کردن یک چیپ خرچنگی سیریش!

دوستان یه برد پنل مانیتور دارم از نوع smd که یکی از چیپ هاش که خرچنگیه و در چهار طرفش پایه بسیار ریز داره مشکوک به خرابیه.
    یه برد تقریبا مشابه پیدا کردم که این چیپ اونجا هم بکار رفته
    این چیپ از زیر هم لحیم شده به مدار، ابعاد بدنه چیپ حدود 8 در 8 میلیمتر هست
    چند بار سعی کردم با هیتر گرمش کنم تا جدا بشه ولی لعنتی تکون نمیخوره!
    پایه های دور تا دورشو تجدید لحیم زدم بازم فایده نکرد
    فکر میکنم جنس خمیر فلاکسی که دارم هم خوب نیست چون زیر 5 ثانیه خشک میشه
    و هر چقدر حین گرما دادن تجدید میکنم درجا میپره،انگار اب ریختی رو بخاری!
    چند تا خازن اطراف چیپ از شدت گرما جدا شدن ولی این این چیپ تکون نمیخوره
    کل بدنه چیپ و پایه هاشو به صورت‌ دورانی حرارت میدم بیشتر از 40 ثانیه حتی برد رنگش رفته رفته تیره شد ولی این تکون نخورد!

​​میترسم دوباره حرارت بدم برد پخته بشه از گرما و خراب شه
    فکر میکنم نیاز به یه پری هیتر هست که از زیر برد حرارت بده، ولی برد با 4 تا کابل کاغذ کربنی به صفحه نمایش متصله، یعنی نمیتونم برد رو ازاد کنم. دردسرش بیشتر میشه. فقط میتونم یه سمت برد رو از صفحه مانیتور جدا کنم و به صورت عمودی نگه دارم

کسی تجربه خارج کردن اینجوری ای سی ها رو داره؟
    ممنون میشم کمک کنید
    گیرم گلاب ناب شما اصل قمصر است/اما چه سود، حاصل گلآ‌های پرپر است!-از آن زمان که آیینهآ‌گردان شب شُدید*آیینه دل از دَم دوران مکدر است-وقتی بهار، وصله ناجور فصلآ‌هاست*وقتی تبر، مدافع حق صنوبر است-وقتی به دادگاه عدالت، طناب دار*بر صدر میآ‌نشیند و قاضی و داور است-از من مخواه شعرِ تر، ای بیآ‌خبر ز درد!*شعری که خون از آن نچکد ننگ دفتر است!-ای از تبار هرچه سیاهی، سرشتآ‌تان*رنگ جهنم است تمام بهشتآ‌تان
    "گزیده ابیاتی چند از بیداد خراسانی"

سلام.
    من تجربه اینجر چیپی رو نداشتم اما بنظرم اگه میتونید یه سر هیتر که قطرش زیاده رو بزارید و بالای چیپ بگیرید و نگه دارید تا حرارت پخش شه و به زیر چیپ هم برسه اگه این کار هم کردید نشده دیگه راهی به ذهنم نمیرسه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط heidarali نمایش پست ها
      دوستان یه برد پنل مانیتور دارم از نوع smd که یکی از چیپ هاش که خرچنگیه و در چهار طرفش پایه بسیار ریز داره مشکوک به خرابیه.
      کل بدنه چیپ و پایه هاشو به صورت‌ دورانی حرارت میدم بیشتر از 40 ثانیه حتی برد رنگش رفته رفته تیره شد ولی این تکون نخورد!

فکر میکنم نیاز به یه پری هیتر هست که از زیر برد حرارت بده، ولی برد با 4 تا کابل کاغذ کربنی به صفحه نمایش متصله، یعنی نمیتونم برد رو ازاد کنم. دردسرش بیشتر میشه. فقط میتونم یه سمت برد رو از صفحه مانیتور جدا کنم و به صورت عمودی نگه دارم

ممنون میشم کمک کنید
      با سلام،
      با توجه به اینکه میگید برد رو 40 ثانیه حرارت دادید و باز هم آیسی جدا نشده ، بعید میدونم مشکل از لحیم Thermal Pad باشه.
      گاها در برخی برد ها روی محل قرار گیری IC روی PCB مقداری چسب خاص میزنن که بر اثر حرارت هم به راحتی جدا نمیشه.
      میتونید حلال مخصوص چسب IC رو امتحان کنید تا چسب نرم بشه ، معمولا تعمیرکار های موبایل دارن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام،
        با توجه به اینکه میگید برد رو 40 ثانیه حرارت دادید و باز هم آیسی جدا نشده ، بعید میدونم مشکل از لحیم Thermal Pad باشه.
        گاها در برخی برد ها روی محل قرار گیری IC روی PCB مقداری چسب خاص میزنن که بر اثر حرارت هم به راحتی جدا نمیشه.
        میتونید حلال مخصوص چسب IC رو امتحان کنید تا چسب نرم بشه ، معمولا تعمیرکار های موبایل دارن.
        سلام برادر
        پد لحیم زیر چیپ که مطمئنم هست، از داخل عکس های چیپ تو سایت ها دیدم
        شماره اش اینه
        RT6807A

و اما چسب که گفتین،من با ذره بین 16 ایکس نگاه کردم، آثاری از چسب دور چیپ رو برد ندیدم!
        گیرم گلاب ناب شما اصل قمصر است/اما چه سود، حاصل گلآ‌های پرپر است!-از آن زمان که آیینهآ‌گردان شب شُدید*آیینه دل از دَم دوران مکدر است-وقتی بهار، وصله ناجور فصلآ‌هاست*وقتی تبر، مدافع حق صنوبر است-وقتی به دادگاه عدالت، طناب دار*بر صدر میآ‌نشیند و قاضی و داور است-از من مخواه شعرِ تر، ای بیآ‌خبر ز درد!*شعری که خون از آن نچکد ننگ دفتر است!-ای از تبار هرچه سیاهی، سرشتآ‌تان*رنگ جهنم است تمام بهشتآ‌تان
        "گزیده ابیاتی چند از بیداد خراسانی"

دیدگاه

سلام دوست عزیز، من هر موقع به این مشکل بر میخورم فقط از هیتر استفاده میکنم البته چند روش هم این صفحه در اینجا آموزش داده که میتونید ببینید، برای من کاربردی بوده.

دیدگاه

جدا از کارهای دیگه، چون سریع سرد میشه هر طرف چیپ رو جداگونه و با احتیاط یکم بیارید بالا.. قطر سری هیتر هم مهمه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط heidarali نمایش پست ها

ممنون میشم کمک کنید
              زیاد هیترکاری کنی برد میپره و تمام.
              با مینی فرز و صفحه سایز کوچک پایه های ایسی رو با دقت از ایسی جدا کن ، با هویه پایه های ایسی که دیگه بهش متصل نیستن و جدا شدن رو با هویه بردار(تا اینجاش راحته و سخت نیست چون خودم برای ایسی های SMD که روی فیبر استخوانی هستن انجام میدم) ، حالا ایسی رو با هیتر هوای گرم جدا کن اگه نشد ایسی زیرش چسب داره که با حلال چسب میتونی جداش کنی اگه نتونستی باید وقت بذاری و ایسی رو با فرز مینی و سنگ فرز ریز با دقت بتراشی تا جدا بشه،من قبلا اینکارو برای مبایل اریکسون ویواز انجام دادم.
              البته اگه با حوصله و اهل ضریف کاری هستی پیشنهاد میکنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X