اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تستر اپ امپ ، ایسی 555 ، اپتوکوپلر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تستر اپ امپ ، ایسی 555 ، اپتوکوپلر

با سلام خدمت همه عزیزان
    من مدتی دنبال تستر اپ امپ بودم نمونه هایی تو بازار بودن بعضی هاشون فقط اپ امپ ها رو تست میکردن بعضی ها علاوه بر امپ امپ اپتوکوپلر رو هم تست میکردن یه سری هم بودن که علاوه بر اینها تستر ایسی 555 هم روشون بود
    تو اینترنت دنبال نقشه این تستر ها میگشتم تا خودم بتونم با فیبر درست کنم که فقط نقشه تستر اپ امپ ها رو پیدا کردم که اونم قطعاتش بصورت SMD طراحی شده بود هرچند قطعات SMD باعث جمع و جور تر شدن مدار میشن و کارایی بهتری دارن ولی تو هر جایی پیدا نمیشن با توجه به اینکه هیچ اطلاعاتی از طراحی مدار نداشتم تصمیم بر این گرفتم نرم افزار التیوم رو با اموزش هایی که تو اینترنت بود کمی یاد بگیرم و بتونم این مدار رو بصورت دیپ ، باز طراحی کنم حین کار نقشه تستر ایسی 555 و اپتوکوپلر رو هم از سایت های خارجی پیدا کردم و به مدار اضافه کردم .
    تمام این توضیحات و تفاسیر برای این بود که بگم من تخصصی در طراحی مدار ندارم و صرفا از روی نقشه های موجود این قطعات رو تو نرم افزار التیوم جایگذاری کردم و براشون تِرک کشیدم و .... و اولین باره اصلا چنین کاری میکنم . من مدار رو چاپ کردم و براش فیبر ساختم و تست هم کردم و مشکلی نداشت به همین خاطر تصمیم گرفتم این اطلاعات رو با بقیه عزیزان به اشتراک بزارم
    نقشه های شماتیک و چاپی و قطعات استفاده شده و ... در فایل های ضمیمه در سایت گذاشته میشه و صرفا به عنوان کار دستی ساخته شده .​ دوستان اگه ایرادی درشماتیک دیدن یا مشکلی در مدار بود ممنون میشم نظرشون رو بگن
    اگر عزیزی هم خواست با این نقشه ها مدار رو بسازه باید بگم من خودم ساختم کار کرد فیلمش هم تو فایل ها اپلود میکنم ولی اینکه کسی بسازه و کار بکند یا نکند دیگه بستگی به سلیقه و دقت خودش داره
    لینک دانلود فیلم و نقشه و ... رو هم تو مدیا فایر اپلود کرد
    https://www.mediafire.com/file/e3d80...ester.rar/file

لطفا صبر کنید...
X