اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی سیستم خودرویی در منزل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازی سیستم خودرویی در منزل

سلام و خسته نباشید ببخشید دوستان من یه سیستم معمولی دارم که قبلا روی ماشینم بوده ولی میخوام اونو توی خونه راه اندازی کنم دوتا باند کاپا با حداکثر توان 330 وات با 110 rms خروجی که به یه آمپلی چهارکانال وصلش میکردم و جوابگوی کار بودش، و یه ساب لوله ای اینفینیتی 1200 پریمیوس دارم که اونم با یک آمپ 900 واتی پایونیر مونو راه اندازی میکردم که حالا میخوام این سیستم رو توی خونه نمیدونم باید از چه ماژولی استفاده کنم اگر عزیزی هست که بنده رو راهنمایی کنه ممنون میشم ????
    البته شاید سوالمو جای درستی مطرح نکرده باشم که از این بابت معذرت میخوام​

نوشته اصلی توسط behzad_12358 نمایش پست ها
    سلام و خسته نباشید ببخشید دوستان من یه سیستم معمولی دارم که قبلا روی ماشینم بوده ولی میخوام اونو توی خونه راه اندازی کنم دوتا باند کاپا با حداکثر توان 330 وات با 110 rms خروجی که به یه آمپلی چهارکانال وصلش میکردم و جوابگوی کار بودش، و یه ساب لوله ای اینفینیتی 1200 پریمیوس دارم که اونم با یک آمپ 900 واتی پایونیر مونو راه اندازی میکردم که حالا میخوام این سیستم رو توی خونه نمیدونم باید از چه ماژولی استفاده کنم اگر عزیزی هست که بنده رو راهنمایی کنه ممنون میشم ????
    البته شاید سوالمو جای درستی مطرح نکرده باشم که از این بابت معذرت میخوام​
    درود متاسفانه آمپلیفایر با توان بیش از 300 وات در فروشگاه ها موجود نیست یا اینکه قیمت فوق العاده بالایی داره

شما دو راه دارید یا از آمپلیفایر هایی که روی خودرو دارید استفاده کنید یا اینکه خودتون یک مدار بسازید
    شماتیک مدار ها در سایت سیمیلیک هستش هم منبع تغذیه هم خود آمپلیفایر که قیمتش براتون کمتر خواهد افتاد

دیدگاه

ممنون از راهنماییتون اگه بخوام از خود آمپلی هایی که دارم استفاده کنم چه ماژولی جوابگوی این کار هستش که بتونه برق شهری رو هم ولتاژ برق ماشین کنه؟ و پایدار باشه و آسیبی به آمپلی ها وارد نشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behzad_12358 نمایش پست ها
        ممنون از راهنماییتون اگه بخوام از خود آمپلی هایی که دارم استفاده کنم چه ماژولی جوابگوی این کار هستش که بتونه برق شهری رو هم ولتاژ برق ماشین کنه؟ و پایدار باشه و آسیبی به آمپلی ها وارد نشه؟

پاور ماینر استوک با خروجی حداقل 100 آمپر تهیه کنید قیمت خیلی خوبی هم داره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X