اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

باتوم برقی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

باتوم برقی

سلام من می خواستم بدونم که آیا مداری وجو دارده که بتونه برق یک باتری رو تا 300-400 ولت افزایش بده که بشه از برای استفاده در باتوم برقی استفاده کرد؟از دوستام شنیدم که اگه به خروجی یک ترانس ولتاژ کم بدی به صورت برعکس عمل می کنه و در طرف ورودی ولتاژ زیادی به ما می ده .آیا این درسته؟ و این ولتاژ به چه پارامترهایی بستگی داره؟

پاسخ : باتوم برقی

نوشته اصلی توسط kavoshgar
    سلام من می خواستم بدونم که آیا مداری وجو دارده که بتونه برق یک باتری رو تا 300-400 ولت افزایش بده که بشه از برای استفاده در باتوم برقی استفاده کرد؟از دوستام شنیدم که اگه به خروجی یک ترانس ولتاژ کم بدی به صورت برعکس عمل می کنه و در طرف ورودی ولتاژ زیادی به ما می ده .آیا این درسته؟ و این ولتاژ به چه پارامترهایی بستگی داره؟
    بله میشه ولی باید باطری تو با یک اسیلاتور قطع و وصل کنی

ولتاژ هم تابعی از ولتاژ اولیه و نسبت تبدیل در ترانس شماست .

عموما یک ترانس 220 به 6 کوچک کافیه .

در هر صورت مواظب باش

دیدگاه

البته تا جایی که من میدونم باتوم برقی ولتاژش در حد 100 کیلو ولت هست .... :eek:
      I ❤️ ECA

دیدگاه

عذر می خوام ولی من یک خورده مبتدی هستم
        اگه می شه در مورد اسیلاتور بیشتر توضیح بدید.و اینکه آیا مداری برای این کار سراغ دارید؟آیا فرمول خاصی هست که بتونیم بر اساس آن ولتاژ خروجی را برحسب ولتاژ ورودی محاسبه کنیم؟

دیدگاه

دوست عزیز حالا چرا باطوم برقی؟؟؟؟

:biggrin: :biggrin:

کمی مهربان تر !!!

http://www.aaroncake.net/circuits/inverter.asp

موفق باشید

دیدگاه

سلاحهای گیج کننده برد بلند
            مخترعانی در ایالات متحده آمریکا می گویند، برای سلاحهای گیج کننده «تیزر» (یا به قولی باتوم برقی) را می توان به طور چشمگیری افزایش داد. این کار با اجازه دادن به این سلاحها برای تولید میزان ولتاژ ضروری برای فلج و ناتوان ساختن قربانیان در میانه پرواز امکان پذیر می شود.
            برد تیزرهای معمولی به خاطر سیمهایی که ولتاژ - به طور معمول بین 20 تا 120 کیلو ولت - را از این سلاح به الکترودهای پرتاب آن انتقال می دهند محدود می شود.
            از آن جا که مقاومت هوا سرعت دارت های پرتابی این سلاح را به نحو چشمگیری می کاهد، این نوع وسایل بی سیم تنها با ولتاژی قوی و در بردهای کوتاه دارای کارایی هستند.
            اینک سه مخترع آمریکایی باتوم برقی برد بلندی طراحی و ساخته اند که از فاصله ای بیش از 150 متر شوک هایی 40 کیلو واتی می دهد و حتی اگر دارتهای آن با سرعتی آهسته به بدن کسی اصابت کند، این مسأله تأثیری در میزان شوک وارده ندارد.
            دارتهای جدید این دستگاه حاوی چاشنی های انفجاری کوچکی است که هنگام اصابت با هدف منفجر می شوند و همین مسأله باعث تولید ولتاژی قوی می شود که از طریق الکترودهایی سوزن شکل به بدن هدف منتقل می شود.

http://www.qudsdaily.com/archive/1385/html/6/1385-06-19/page51.html

اینو گذاشتم چون خودم شک داشتم 100 کیلو ولت .....
            I ❤️ ECA

دیدگاه

با تشکر از امیر علی و مجید یک سوال دیگه هم داشتم واژه انگلیسی این باتوم برقی یا همون تیزر که دوستمون فرمودند چطوری نوشته می شه؟
              و یک سوال دیگه: با افزایش ولتاژ برقگرقتگی در بدن بیشتر می شه یا شدن جریان؟

دیدگاه

عزیزان من هنوز منتظر جواب هستم
                اما چند تا سوال دیگه هم برام پیدا شد.
                اول اینکه برای اینکه به طرف یک شوک قوی بدیم که بدون اینکه طرف بمیره حالش اساسی گرفته بشه چیکار باید بکنیم؟
                بعدش اینکه من یک ترانس 30 ولت 3 آمپر دارم به سر خروجش که یک باطری 9 ولت وصل کردم در ورودی هیچ تغییری ندیدم.فقط موقعی که سیم رو به باطری کتاب اتصال می دادم یک مختصر جرقه ای حاصل می شد که اون هم دردی رو از ما دوا نمی کرد
                و درآخر هم اگه ممکنه در مورد اینکه این مدار که معرفی کردید توضیح بدید که اصلا این مدار چی هست و چطور کار می کنه ممنون می شم
                با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kavoshgar
                  عزیزان من هنوز منتظر جواب هستم
                  اما چند تا سوال دیگه هم برام پیدا شد.
                  اول اینکه برای اینکه به طرف یک شوک قوی بدیم که بدون اینکه طرف بمیره حالش اساسی گرفته بشه چیکار باید بکنیم؟
                  بعدش اینکه من یک ترانس 30 ولت 3 آمپر دارم به سر خروجش که یک باطری 9 ولت وصل کردم در ورودی هیچ تغییری ندیدم.فقط موقعی که سیم رو به باطری کتاب اتصال می دادم یک مختصر جرقه ای حاصل می شد که اون هم دردی رو از ما دوا نمی کرد
                  و درآخر هم اگه ممکنه در مورد اینکه این مدار که معرفی کردید توضیح بدید که اصلا این مدار چی هست و چطور کار می کنه ممنون می شم
                  با تشکر
                  عزیز جان تمام نکته همینه دیگه . شما نمیتونی ولتاژ dc را با ترانس افزایش یا کاهش بدی ... اون مدار هم همون کار شما را میکنه ، یعنی قطع و وصل جریان را انجام میده.

شما همون مدار رو ببند ... ترانس هم 220 به 2x12 دویست یا سیصد میلی آمپر باشه ....حسابی تکون میده !!!!

ولی به هر حال مواظب باش ... ممکنه خطرناک باشه .

دیدگاه

[عزیز جان تمام نکته همینه دیگه . شما نمیتونی ولتاژ dc را با ترانس افزایش یا کاهش بدی ... اون مدار هم همون کار شما را میکنه ، یعنی قطع و وصل جریان را انجام میده.

شما همون مدار رو ببند ... ترانس هم 220 به 2x12 دویست یا سیصد میلی آمپر باشه ....حسابی تکون میده !!!!

ولی به هر حال مواظب باش ... ممکنه خطرناک باشه .
                    [/quote]

سلام

آقا نبری کسیو باهاش به کشتن بدیا :eek: :eek: :eek:

تازه موقع استفاده خودت هم مواظب باش چون ممکنه سیمها نتونن ولتاژو تحمل کنن و به هم راه بدن و به خودت آسیب بزنی

موقعی که مدار را بستی و باطری را وصل کردی واقعا دیگه شوخی سرش نمیشه .

به هر حال بازم میگم مواظب باش :agree:

موفق باشید :smile:
                    [left][move][b][color=green][size=11pt]ما می توانیم .
                    ، همین ... *. * * *. * * * [color=re

دیدگاه

این یعنی چی HEP 154 Silicon Diode

دیدگاه

دیود ها را 4001 انتخاب کن

دیدگاه

از دوستان خواهش می کنم راهنمایی کنید
                          من این مدار رو دوبار ساختم اما متاسفانه کار نمی کنه . بعد از اعمال ولتاژ هیچگونه خروجی نداریم؟
                          لطفا بگید باید چکار کنم

دیدگاه

مدار رو تست کنید .... خروجی که باید داشته باشه !!! فقط دقت کنید که ترانستون باید 3سر باشه (البته تابلو هست! )
                            I ❤️ ECA

دیدگاه

دیدید گفتم مبتدی هستم
                              ولی من که تا حالا تراتزیستور 2n3055 سه پایه ندیدم.ولی خوب متشکرم که گفتید.همین فردا می رم تهیش می کنم.
                              در آخر بازم اگه نکته ای بذهنتون می رسه هرچه قدر هم که سادست لطفا بگید.
                              بازم متشکرم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X