اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت شارژر خورشیدی برای موبایل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت شارژر خورشیدی برای موبایل

با این سلول های خورشیدی میتونین کمکم کنین که یه شارژر که مستقیم وصل بشه به باتری موبایل بسازم؟؟؟
    خروجی شارژر خود موبایل 5 ولت مستقیم ب جریان 550 میلی آمپره.سریع سریع سریع
    I Found Myself In Wonderland

دیدگاه

من خیلی تلاش کردم.لزا چند تا مدار ساختم این آخریه بد نشد

فایلشو براتون میزارم حتما نگاه کنید و نظرتون رو هم بگید.

تصویر آمادش هم رو براتون زدم
      به صورت عملی هم تست کردم ولی یه ایرادهایی هم داره که راستش هوسلشو ندارم درستش کنم
      ولی به صورت تئوری این مدار باتری 6 ولت موتوری رو هم شارژ میکنه عملا امتحان نکردم
      رمز :mobah

http://www.4shared.com/zip/GM53vQDr/Sunbatt.html

دیدگاه

راستی چند سال پیش به تشویق اطرافیان برای جشنواره خوارزمی یه طرح فرستادم . دوستم هم یه طرح دیگه داد ، طرح من کیف شارژر

موبایل بود (یعنی وقتی تو خیابون راه میری گوشی توکیف با سلول خورشیدی شارژ بشه )برای دفاع از طرح رفیقم ،بهش زنگ زدن ؛اما واس

من خبری نشد ؛یه سال بعد 2تا دختر تو تلویزیون برای همون طرح برنده شدن

دیدگاه

سلام من یه سلول خورشیدی 12 ولت با 80 میلی آمپر رو دادم به یه 7805 بعد اون رو دادم به موبایل ولی روی صفحه موبایل مینویسه no charging و خطهای شارژ هم می رن
          تو آزمایشگاه با منبع تغذیه روی 5 ولت تنظیم کردم و به موبایل دادم شارز شد و جریان کشیده شده رو از رو منبع نگاه کردم متغیر بود ولی نهایتا تا 650 میلی آمپر جریان می کشید و شارژ هم می شد.
          آیا راهی هست که من جریان سلولم رو افزایش بدم مثلا با تقویت کننده های جریان یا ترانزیستور یا دارلینگتون و آیا جواب میده؟ اگه یکی خیلی زود لطف کنه جواب بده ممنون میشم.

دیدگاه

12 ولت ضربدر 80 میلی آمپر میشه 960 میلی وات.
            در بهترین حالت اگه افت نداشته باشی، 5 ولت و 160 میلی آمپر میتونی ازش بگیری.
            مگر اینکه از خازن و مدار دیگه استفاده کنی که باز هم به 650 میلی آمپر و 5ولت نمیرسی.

دیدگاه

باید حتما این جریان و ولتاژ رو بهش بدی وگرنه خطا میده و شارژ نمیکنه
              ولتاژ بالای 5 ولت باشه و جریان کمتر از 500 میلی نباشه
              اگر میخوای مستقیم شارژ کنه فقط باید سلول های بیشتری استفاده کنی .
              . ولی معمولا سلول ها جریان بالا و ولتاژ پایین هستن که میتونی اول باتری قلمی رو در دراز مدت شارژ کنی و بعد با باتری قلمی گوشیتو شارژ کنی . که هم دردسره و هم بازده بدرد بخوری نمیده

دیدگاه

سلام دوستان عزیز من با تحقیقاتات فراوان پی به این موضوع بردم که :
                اولا:حتما باید در ورودی12ولت داشته باشیم تا بتوانیم در بدترین حالت5 ولت در خروجی داشته باشیم.که من خودم با استفاده از lm317tاستفاده کردم و در نهایت ولتاژ 5 گرفتم البته در این زمان ولتاژ ورودی من 7 ولت بود که بعدا فهمیدم حتما باید12 ولت باشه.
                دوم اینکه :همانطور که دوستان گفتند میزان جریان کمه و این بزرگترین مشکله .ولی برای این هم با کمک استادم فهمیدم باید با استفاده از منبع تغذیه سوئیچینگ باید این کار رو انجام بدم .
                حالا حتما میپرسید چطوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                با فرض اینکه خروجی صفحه خورشیدی ما12ولت و مثلا ما میگیم1 آمپر(که همچین چیزی اصلا وجود نداره) پس توان ما در خروجی میشود 1*12=12وات
                حال ما باید بیاییم منبع تغذیه سوئیچینگی طراحی کنیم که به ما 5ولت و 2.4آمپربده یعنی 5*2.4=12وات
                ما در منبع حتما تلفات داریم ولی من در بالا در نظر نگرفتم
                منبع تغذیه ولتاژ رو کاهش وجریان رو افزایش میده فقط من تو طراحیش گیر کردم اینکه از کدوم منبع تغذیه استفاده کنم و جنس هسته ترانس وتعداد دور ترانس و...
                اگر کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم :read:
                هیچ به رنج فردا نیندیش/فردا اندیشه ای برای خود دارد/رنج هر روز برای آن کافیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad inanlou
                  منبع تغذیه ولتاژ رو کاهش وجریان رو افزایش میده فقط من تو طراحیش گیر کردم اینکه از کدوم منبع تغذیه استفاده کنم و جنس هسته ترانس وتعداد دور ترانس و...
                  MC34063
                  امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
                  از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط heidarali
                    سلام
                    دوستان کسی مدار شارژرخورشیدی تلفن همراه رو داره.
                    من یه سلول خورشیدی دارم که زیر نور مستقیم خورشید حدود 10 ولت برق میده و 80 میلی آمپر جریان
                    حالا برای شارژ موبایل باید به چه صورت عمل کرد که گوشی به طور استاندارد شارژ شده و از عمر باطری کم نشه.
                    من زیادی عجله دارم.
                    ممنون میشم نقشه مدارش رو اینجا بزارین
                    با تشکر پیشاپیش از کمک هاتون
                    شما نمیتونید موبایل را مستقیم با سلول خورشیدی شارژ کنید و این کار به موبایلتان اسیب میرساند...
                    شما باید ابتدا یک باتری بکاپ لیتیومی داشته باشید و آن را شارژ کنید و با یک مدار افزایش ولتاژ DC - برق 3.7 ولت باتری لیتیومی
                    را به 5.5 ولت برسونید و با اون باتری موبایل را شارژ کنید...
                    آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
                    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نیازی به باتری واسط نیست
                      همون mc34063 که دوستمون اشاره کردند کفایت میکنه
                      با سپاس

دیدگاه

ببینید دوست عزیز
                        سلولهایه خوشیدی به شدت در برابر تغییرات تابش خورشید حساس هستند
                        ولتاژ خروجی مقاومت بیشتری نسبت به تغییرات تابش خوررشید از خود نشان میدهد , یعنی نوسانات شدید ولتاژ کمتر به وجود میآید
                        اما جریان تولیدی سلول به شدت واکنش نشان میدهد که میتواند به آی سی شارژر گوشیتان آسیب برساند
                        پس بهتر است که از یک باتری بکاپ استفاده کنید
                        در مدلهایه تجاری شارژرهایه خورشیدی از یک باتری بکاپ در داخل شارژر استفاده شده است

نکته ای که هست یک سلول خورشیدی 80 میلی آمپری در مثلا بهترین حالت تابش نور خورشید (روبرویه تابش مستقیم نور خورشید در کوهستان...) میتواند 80 میلی آمپر تولید کند که
                        اگر نور خورشید را در بهترین شرایط 8 ساعت در روز در نظر بگیریم , شما حدود 500 میلی آمپر در یک روز , میتوانید ذخیره کنید
                        حال فرض کنید که شما در یک سفر پیکنیکی و یا کوهنوردی میخواهید که از این شارژر استفاده کنید
                        شما باید حدود دو روز شارژر را بر رویه زمین و رو به نور مستقیم خورشید ثابت قرار دهید که بتوانید موبایلتان را شارژ کنید (این را بدانید که در حرکت و در جابجایی (مثلا شارژر را به کول پشتی وصل کنید) میزان تولید سلول خورشیدی حتی به 0.1
                        تولیدی خود میرسد...)
                        پس نتیجه گیری: شما باید از سولارهایه (سلول خورشیدیهایه) بزرگتر و در حدود 500 میلی آمپر تا 1 آمپر بهره بگیرید که موبایلتان را در حدود یک تا دو ساعت شارژ کند
                        که سلول خورشیدی بسیار بزرگ و سنگین خواهید داشت (در سلولهایه خورشیدی معمولی)
                        پس باید دنبال سولارهایه قابل انعتاف بگردید که بسیار بسیار گرانقیمت هستند...
                        آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
                        مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                          ببینید دوست عزیز
                          سلولهایه خوشیدی به شدت در برابر تغییرات تابش خورشید حساس هستند
                          ولتاژ خروجی مقاومت بیشتری نسبت به تغییرات تابش خوررشید از خود نشان میدهد , یعنی نوسانات شدید ولتاژ کمتر به وجود میآید
                          اما جریان تولیدی سلول به شدت واکنش نشان میدهد که میتواند به آی سی شارژر گوشیتان آسیب برساند
                          پس بهتر است که از یک باتری بکاپ استفاده کنید
                          در مدلهایه تجاری شارژرهایه خورشیدی از یک باتری بکاپ در داخل شارژر استفاده شده است

نکته ای که هست یک سلول خورشیدی 80 میلی آمپری در مثلا بهترین حالت تابش نور خورشید (روبرویه تابش مستقیم نور خورشید در کوهستان...) میتواند 80 میلی آمپر تولید کند که
                          اگر نور خورشید را در بهترین شرایط 8 ساعت در روز در نظر بگیریم , شما حدود 500 میلی آمپر در یک روز , میتوانید ذخیره کنید
                          حال فرض کنید که شما در یک سفر پیکنیکی و یا کوهنوردی میخواهید که از این شارژر استفاده کنید
                          شما باید حدود دو روز شارژر را بر رویه زمین و رو به نور مستقیم خورشید ثابت قرار دهید که بتوانید موبایلتان را شارژ کنید (این را بدانید که در حرکت و در جابجایی (مثلا شارژر را به کول پشتی وصل کنید) میزان تولید سلول خورشیدی حتی به 0.1
                          تولیدی خود میرسد...)
                          پس نتیجه گیری: شما باید از سولارهایه (سلول خورشیدیهایه) بزرگتر و در حدود 500 میلی آمپر تا 1 آمپر بهره بگیرید که موبایلتان را در حدود یک تا دو ساعت شارژ کند
                          که سلول خورشیدی بسیار بزرگ و سنگین خواهید داشت (در سلولهایه خورشیدی معمولی)
                          پس باید دنبال سولارهایه قابل انعتاف بگردید که بسیار بسیار گرانقیمت هستند...
                          از این نظر که انرژی رو ذخیره کنیم برای مواقع شارژ حق با شماست ولی ریپل ولتاژ و جریان ورودی رو خازن ورودی برطرف میکنه ...
                          باسپاس

دیدگاه

سلام و خسته نباشید به همه دوستان
                            دوستان ببخشید این mc34063 کارش چیه ؟ یعنی به عنوان رگولاتور عمل میکنه یا چیز دیگه ای؟؟؟؟؟؟؟؟
                            بعدشم جواب سوالم در رابطه با ترانس کسی از دوستان جواب نداده؟؟؟
                            اگر لطف کنید راهنماییم کنید ممنون میشم
                            هیچ به رنج فردا نیندیش/فردا اندیشه ای برای خود دارد/رنج هر روز برای آن کافیست

دیدگاه

آقایون ما یک سلول خورشیدی 5.5 ولت 250 آمپر داریم و یک مبدل DC به DC یو اس بی مبدل 3Vبه 5ولت هم گرفتم ولی متاسفانه نمی تونه موبایلم رو شارژکنه ولی با همیت ماژولی که دارم با 3 عدد باطری 1.5 می تونم موبایلم رو شارژکنم .اشکال ار من کجاست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X