با سلام خدمت دوستان گلم،من یه مدار اینورتر 40 وات با ورودی 4 آمپر و 12 ولت مستقیم از باتری موتور میخواستم،موجش حتما" باید سینوسی باشه و 50 هرتز،یعنی کاملا مثل برق شهر باشه.فرکانس باید کاملا با ثبات باشه و بدون نویز(یا کم نویززززز!!!).مرسی
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
اینورتر 40 وات!!!
Collapse
X
-
پاسخ : اینورتر 40 وات!!!
سخته ولی میشه برای خروجی بفرمایید چند آمپر روی 220 ولت نیاز داریننوشته اصلی توسط x.vuبا سلام خدمت دوستان گلم،من یه مدار اینورتر 40 وات با ورودی 4 آمپر و 12 ولت مستقیم از باتری موتور میخواستم،موجش حتما" باید سینوسی باشه و 50 هرتز،یعنی کاملا مثل برق شهر باشه.فرکانس باید کاملا با ثبات باشه و بدون نویز(یا کم نویززززز!!!).مرسی
-
با 40 وات توان باتری من {(12 ولت 4 آمپر)درواقع 48 واته ولی گفتم 40 وات که بتونم بقلش چند تا ال ای دی روشن کنم) مگه میشه تو 220 ولت بیشتر از 200 میلی آمپر کشید؟!!!وقتی از توان=ولتاژ*جریان حساب میکنیم حدود 200 میلی بیشتر نمیشه.)}نوشته اصلی توسط arvinfxسخته ولی میشه برای خروجی بفرمایید چند آمپر روی 220 ولت نیاز دارینI Found Myself In Wonderland
دیدگاه
-
ببخشید ولی اگه موضوع در رابطه با LED هستش چرا باید موج سینوسی دقیق داشته باشی؟ میشه پروژه رو کامل توضیح بدی؟نوشته اصلی توسط x.vuبا 40 وات توان باتری من {(12 ولت 4 آمپر)درواقع 48 واته ولی گفتم 40 وات که بتونم بقلش چند تا ال ای دی روشن کنم) مگه میشه تو 220 ولت بیشتر از 200 میلی آمپر کشید؟!!!وقتی از توان=ولتاژ*جریان حساب میکنیم حدود 200 میلی بیشتر نمیشه.)}
دیدگاه
-
بابا اصلا ال ای دیو ولش کنین!
من این اینورترو برای تغذیه مدارات 220 میخوام که به فرکانس حساسن و باید فرکانسشون دقیقا" 50 هرتز باشه.(یعنی من باید مشخصات برق شهری رو کامل توی اینورتر داشته باشم،البته با آمپر پایین تر چون با 40 وات بیشتر هم نمیشه!!! :angry:I Found Myself In Wonderland
دیدگاه
-
بحث سنگینیه ولی این مقاله رو بخون کمکت میکنه 220 ولت نیست ولی میتونی ارتقاش بدی ولی سینوسیه دقیقه . راستی با اسپایس کار کردی چون من یه سیمولیتور برای قیمت خروجیش با فرکانس 30khz ساختم که میتونی با اون ور بری ببینی چی بچیه.نوشته اصلی توسط x.vuبابا اصلا ال ای دیو ولش کنین!
من این اینورترو برای تغذیه مدارات 220 میخوام که به فرکانس حساسن و باید فرکانسشون دقیقا" 50 هرتز باشه.(یعنی من باید مشخصات برق شهری رو کامل توی اینورتر داشته باشم،البته با آمپر پایین تر چون با 40 وات بیشتر هم نمیشه!!! :angry:
http://www.4shared.com/document/jS0zbkGu/pure_sine_wave_invertor.html
دیدگاه

دیدگاه