به نام سلام نام زیبای خدا
دوستان من با LM317 و جندتا مقاومت یه ولتاز رفرنس به میزان 10v درست کردم.اما میخوام اون ولتاز رفرنس رو تقویت کنم و به 30 ولت برسونم.ولتاز رفرنس ایجاد شده را دادم به LM324 با بهره 10 (Rf=10k و Ri=1k) اما تقویتی در خروجی نداشتم. :angry: :angry: :angry:
نمیدونم اشکال کارم کجاست؟
اکه شما مدار بهتری برای تقویت سراغ دارید ممنون میشم راهنمایی ام کنید.
با درود فراوان :smile:
دوستان من با LM317 و جندتا مقاومت یه ولتاز رفرنس به میزان 10v درست کردم.اما میخوام اون ولتاز رفرنس رو تقویت کنم و به 30 ولت برسونم.ولتاز رفرنس ایجاد شده را دادم به LM324 با بهره 10 (Rf=10k و Ri=1k) اما تقویتی در خروجی نداشتم. :angry: :angry: :angry:
نمیدونم اشکال کارم کجاست؟
اکه شما مدار بهتری برای تقویت سراغ دارید ممنون میشم راهنمایی ام کنید.
با درود فراوان :smile:

oo: اگه فقط به عنوان ولتاژ رفرنس میخواین استفاده کنین و منبع 30 ولت هم ندارین میتونین از رگولاتورهای سویچینگ Boost استفاده کنین و ولتاژتون رو افزایش بدین.من یه نمونه ساخته بودم (با آی سی MC34063) که خروجیش دقیقا 30 ولت بود با توجه به ولتاژ ورودی،تو خروجی جریان های متفاوتی رو میداد...تو حالت بی باری 3.3 ولت باطری موبایل رو هم میکرد 30 ولت ولی جریان که میکشیدم شدیدا افت میکرد که طبیعی هم هست.خواستین بگین شماتیک و PCB رو بزارم. موفق باشین.

وقتی کمتر از 5 ولت شد میخواین تا چند ولت افزایش داشته باشین ؟ این افزایش تغییری هم خواهد داشت ؟ ( منظورم اینه که مثلا 

دیدگاه