خوب اینم طرح کامل و اتوماتیک مدار تا بتونه در زمان پایین اومدن سطح مدار رو خاموش کنه و جریان کشی صفر بشه
*سیمی که به سطح بالای پیزو که با اب تماس داره رو به مثبت وصل کنید (مهم)
توجه داشته باشید که اون تک سیم سنسور رو اونجایی نصب کنید که میخواهید سطح اب پایین تر نره
پس فقط یک تک سیم رو که مشخص کردم در چند سانت بالا تر از پیزو و در تماس با اب قرار بدید (داخل اب)
زمانی که این سیم از اب خارج بشه مدار خاموش میشه .
در ضمن سیم رو در نقطه ای که اب در حال قل زدن و بالا پاشیدن هست نـــصب نــکنید
با سلام حداقل فرکانسی که اب رو به بحار تبدیل مینه چند است و من یک پیزو بزرگ ار تلفن برداشتم ایا اون هم میشه
سلام معمولا فرکانس 1.6 تا 1.7 مگاهرتز بیشترین بازده برای اتومایز کردن آب رو داره. پیزوی تلفن؟ باید بدونی رنج فرکانس اسپیکر یا پیزوت چقدره من بعید میدونم با پیزوی تلفن بشه
سلام معمولا فرکانس 1.6 تا 1.7 مگاهرتز بیشترین بازده برای اتومایز کردن آب رو داره. پیزوی تلفن؟ باید بدونی رنج فرکانس اسپیکر یا پیزوت چقدره من بعید میدونم با پیزوی تلفن بشه
ایا این فرکانس رو میتوان با ای سی ها درست کرد و ایا موج مربعی میتواند پیزو رو راه بندازه یا فقط سینوسیه
ایا این فرکانس رو میتوان با ای سی ها درست کرد و ایا موج مربعی میتواند پیزو رو راه بندازه یا فقط سینوسیه
سلام! توی یوتیوب یه کلیپی هست که طرف با timer 555 تونسته 1.6 مگ بسازه ولی خب شکل موج کمی به هم میخوره/ برای ارتعاش دادن پیزو هر شکل موجی میتونه ارتعاش رو ایجاد کنه ولی اینکه کدوم شکل موج بهتر خواهد بود به نظرم سینوسی جواب درسته/ بله میشه با مربعی هم اینکار رو کرد و شاهد نتایج عالی بود
سلام! توی یوتیوب یه کلیپی هست که طرف با timer 555 تونسته 1.6 مگ بسازه ولی خب شکل موج کمی به هم میخوره/ برای ارتعاش دادن پیزو هر شکل موجی میتونه ارتعاش رو ایجاد کنه ولی اینکه کدوم شکل موج بهتر خواهد بود به نظرم سینوسی جواب درسته/ بله میشه با مربعی هم اینکار رو کرد و شاهد نتایج عالی بود
با سلام ایا شما مدار سراغ دارید که با اپ امپ باشه 1mhz
طرح قضیه اینه که اطلاعات جالبی میده بهتون ولی مدار های ساده تری وجود داره/ من یه مدار ساختم که تو همین سایت هست که با 45 ولت کار میکنه و خوب بود ولی عمرش رو تست نکردم
https://www.youtube.com/watch?v=aKhPj7uFD0Y
طرح قضیه اینه که اطلاعات جالبی میده بهتون ولی مدار های ساده تری وجود داره/ من یه مدار ساختم که تو همین سایت هست که با 45 ولت کار میکنه و خوب بود ولی عمرش رو تست نکردم
با سلام ایا پیزو ها میسوزند بدون اب باشد یا فرکانس بیش از حد باشد و ایا فراصوت از پلاستیک رد میشود وهمچنین هر پیزو چنذ امپر مصرف میکنه و حداکثر ولتاپ قابل تحملش چقدر هست
با سلام ایا پیزو ها میسوزند بدون اب باشد یا فرکانس بیش از حد باشد و ایا فراصوت از پلاستیک رد میشود وهمچنین هر پیزو چنذ امپر مصرف میکنه و حداکثر ولتاپ قابل تحملش چقدر هست
1-نمیسوزن در صورتی که خنک بمونن(چون معمولا داغ میکنن توی اون فرکانس و توان .آب نقش خنک کننده هم بازی میکنه پس اگه داغ بشن احتمال سوختنشون هست. ) 2- ارتعاشی که ایجاد میشه میتونه از اجسام سخت با ویسکوزیته ی بالا عبور کنه ولی دامنه ی ارتعاش رو کاهش میده پس عملا نمیتونه آبی که پس از پلاستیک وجود داره رو بصورت مه در بیاره 3-پیزویی که من داشتم حدود پونصد میلی آمپر توی ولتاژ 40-50 ولت مصرف میکرد/ حداکثر ولتاژ قابل تحمل بر میگرده به خود پیزو و شماتیکش( معمولا ولتاژ بالاتر/جریان بالاتر باعث افت طول عمر میشه)
دیدگاه