پاسخ : سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)
های ولتاژ جان سرم خلوت شد گفتم برم توی ساخت یه 3 تاییش که خلا خونه رو بخار بکنه :mrgreen: . یه نرم افزار گفته بودی باهاش محاسبات انجام میدی مینونی اسمشو بگی
ببینم چیه یه وَری باهاش برم...
راستی یه مورد دیگه شنیدم پیزو وقتی برق بهش وصل میکنی یه پالس میده و بعد دیگه جریانی ازش نمیگزده یعنی لحضه اول ( بسته به فرکانسش حالا) اتصال کوتاهه و لحظه بعد مدار باز . واقعا" عکس العملش اینطوریه؟
های ولتاژ جان سرم خلوت شد گفتم برم توی ساخت یه 3 تاییش که خلا خونه رو بخار بکنه :mrgreen: . یه نرم افزار گفته بودی باهاش محاسبات انجام میدی مینونی اسمشو بگی
ببینم چیه یه وَری باهاش برم...
راستی یه مورد دیگه شنیدم پیزو وقتی برق بهش وصل میکنی یه پالس میده و بعد دیگه جریانی ازش نمیگزده یعنی لحضه اول ( بسته به فرکانسش حالا) اتصال کوتاهه و لحظه بعد مدار باز . واقعا" عکس العملش اینطوریه؟

هم از نظر تئوری رد می شه هم از نظر عملی من بستم جواب نداد. منظورم ساختن یک اسیلاتور مستقل هست. ذات کریستال های طبیعی (پیزو)به این شکله که باتحریک شدن شروع به نوسان میکنند یعنی با دریافت یک تغذیه ی dc.این کریستال هایی هم که داخل مدارات استفاده می کنید(برای میکرو) به همین شکل کار می کنند.البته اونهایی که فرکانس بالا هستند. فرکانس پایین ها سلف و خازن هست نه یه کریستال پیزو.چون تمام پیزو ها فرکانس رزونانسشون درحد مگا هرتز وبالاتره.ولی نوسانی که برای بخور سرد میخواهیم یه نوسان به صورت سیگنال الکتریکی ضعیف نیست بلکه باید یه نوسان قدرت باشه.که این کارهم با اعمال ولتاژ بالا میسره. تنها راه اعمال ولتاژ بالا هم تحریک سلف هست. :biggrin:
شما میتونی جدا نوسان بساز بده بهش .خیلی بهتر کار میکنه خودم هم امتحان کردم
oo:
دیدگاه