اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد انتخاب زمین در ترانس هایولتاژ و محاسبه ولتاژ بالا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد انتخاب زمین در مدار ایزوله

آقا ولتاژ بالا رو نمیدونم چه جوری محاسبه میکنن . (خود ولتاژ)
    قبلا ولتاژ ها پایین تر رو (1000 تا 5000)پیش خودم هر 2 میلی متر ارک رو 1000 ولت میدونستم .
    و هیچ راهی جایی ندیدم . اگه راهی واسش هست لطفا بگید .

الان حدود 20 سانت آرک میپاشه . میتونه بیشتر بشه

دیدگاه

با تقسیم مقاومتی میشه ...
      توان ورودی مدار چنده؟

دیدگاه

با مقاومت نمیشه ... یعنی اینجا نمیشه .
        یه راه حدودی ونه دقیق واس پیدا کردن مقدار ولتاژ ؛ از مقدار ارک زدن ؛ترفندی هست ؟

دیدگاه

چرا نمیشه؟ به خاطر مسئله توان یا چیز دیگه ای؟
          تخمین زدن بدرد نمیخوره ... هر جایی رطوبت هواش فرق میکنه و هزار تا پارامتر دیگه ...

دیدگاه

پاسخ : سوال در مورد انتخاب زمین در مدار ایزول

چرا نمیشه؟ به خاطر مسئله توان یا چیز دیگه ای؟
            الان حدود 20 سانت آرک میپاشه . میتونه بیشتر هم بشه / بابا دارم در مورد رعدو برق صحبت میکنم :biggrin:
            مقاومت اگه 30 تا هم سری کنم ، هر مقاومت دو سرش تا هم ارک میزنه و بخار میشه :rolleyes:

مقدار دقیق ولتاژ واسم چه اهمیتی داره ! فقط بدونم حدودی چقدره کافیه / حالا 5000 ولت اینور اونور طوری نیس .

واس این که مثلا بعدا بدونم که مثلا واس 1 متر ارک پاشیدن ....فلان ولتاژ حدودا لازمه .

دیدگاه

پاسخ : سوال در مورد انتخاب زمین در مدار ایزول

مقاومت هوا خیلی زیاد تره ... در کمترین حالت 10 به توان 13 اهم به ازای هر متر هست ...
              شما اگه مقدار مقاومت ها رو درست انتخاب کنی هم ارک نمیزنه ... هم تلفات روی مقاومت ها زیاد نمیشه که ذرت بو داده بشن ....

دیدگاه

فکر کنم باید عکس بگیرم قبول کنی / البته شاید شما درست بگی ولی به نظرم تعداد زیادی مقاومت رو باید سری کنم تا طولش زیاد بشه و احتمالا به یک متر برسه و در نهایت من اهمترمو به اون نمیزنم :rolleyes:
                خدایی ادم میترسه دیگه . چرا عاقل کند کاری که باز اید پشیمانی

دیدگاه

پاسخ : سوال در مورد انتخاب زمین در ترانس هایولتاژ و محاسبه ولتاژ بالا

بلاخره عکس گرفتم .این ترانس منه و برقی که میده /
                  کامپیوتر که روشن بود هنگ میکرد . هر چیز فلزی که اطرافشه مثل خازن شارژ میشه و دست میزنی جرقه میزنه و....
                  دیگه تو کارگاه بیشتر از این نتونستم فاصله بدم ، چون دیگه ممکنه هر جایی بپاشه و ....

حالا شما باشی با اهمتر ولتاژشو میگیری ؟

دیدگاه

داداش ولتاژ های بالا رو به وسیله ترانسهای PT اندازه گیری میکنن به این صورت که یه سیم پیچ اولیه ولتاژ بالا و یه سیم پیچ ثانویه که به ولتمتر وصل میشه و در یه ضریب که رو ترانس نوشته میشه اندازه گیری میکنن.
                    طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                    امروز رو کامل زندگی کن...
                    (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

فرقش چیه!
                      میخواد بین مقاومت ها ارک بزنه ....! بین اولیه pt میزنه ...
                      یه راه دیگه به ذهنم رسید که خیلی ساده تره ...
                      یه موج با دامنه کم مثلا 1 ولت بده به ورودی و ببین تو خروجی چند ولت داری و ضریب تبدیل ترانس رو بدست بیار ...
                      اندازه گیری خروجی مدار کنترلر هم که راحته ...
                      ولتاژ واقعی خروجی کنترلر رو اندازه میگیری و ضرب در ضریب تبدیل میکنی ...
                      با سپاس

دیدگاه

اینم میشه اما من فقط روش اندازه گیری ولتاژ بالا رو گفتم شاید راههای دیگه ای هم باشه.
                        (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

جناب gh.kh ممنون بابت پاسخت ولی در مورد ترانس PT حق با اقای علیپور ه . تازه اونجا که دیگه ولتاژ فوق العاده بالا ست
                          شما در مورد ولتاژ و مقدار آرک چیزی میدونی لطفا بگو .
                          یه موج با دامنه کم مثلا 1 ولت بده به ورودی و ببین تو خروجی چند ولت داری و ضریب تبدیل ترانس رو بدست بیار ...
                          اندازه گیری خروجی مدار کنترلر هم که راحته ...
                          ولتاژ واقعی خروجی کنترلر رو اندازه میگیری و ضرب در ضریب تبدیل میکنی
                          ممنون اقای علیپور فکر خوبیه
                          فقط نوع توپولوژی تو محاسبه تاثیر نمیذاره ؟ترانس الان فوروارد و همزمان کار نمیکنه و به اصطلاح فکر میکنم از نوع گپ دار حساب بشه . به نظرت صدق میکنه ؟
                          این فرمول های خودشون که خیلی با هم فرق دارن . ومن هم با فرمولشون به نتیجه برس نیستم :redface:

دیدگاه

شرمنده داداش در این مورد چیز زیادی نمیدونم .
                            (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hi Voltage
                              بلاخره عکس گرفتم .این ترانس منه و برقی که میده /
                              کامپیوتر که روشن بود هنگ میکرد . هر چیز فلزی که اطرافشه مثل خازن شارژ میشه و دست میزنی جرقه میزنه و....
                              دیگه تو کارگاه بیشتر از این نتونستم فاصله بدم ، چون دیگه ممکنه هر جایی بپاشه و ....

حالا شما باشی با اهمتر ولتاژشو میگیری ؟

با سلام

هوا در دما و فشار استاندارد، در ولتاژ 33000 ولت بر سانتی متر می شکند و جرقه می زند.
                              ( این عدد به عوامل گوناگون بسنگی دارد )

http://en.wikipedia.org/wiki/High_voltage
                              http://en.wikipedia.org/wiki/Electrical_breakdown

آرک تصویر فوق، با فاصله 20 سانتی متر، نشان از 600000 ولت دارد !!!

این مقدار عایق برای کار شما کافی نیست.

عایق هوا برای کار شما به اندازه 3 تا 6 متر نیاز است.( فاصله بخش ولتاژ بالا به هر چیزی در اطرافش : حتی هسته و سیم پیچ اولیه !!! )
                              (عایق رزین یا کاغذ روغنی تا 1 متر نیاز دارید. به خطوط 400 کیلو ولت بین شهراها و پستهای آن و ترانسها نگاه کنید.)

با سپاس
                              گشتی در لاله زار
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

آقای Solsal ممنون دقیقا همین جوابو میخواستم و نه فرمول :biggrin:
                                لطف کردید .
                                این مقدار عایق برای کار شما کافی نیست.

عایق هوا برای کار شما به اندازه 3 تا 6 متر نیاز است.( فاصله بخش ولتاژ بالا به هر چیزی در اطرافش : حتی هسته و سیم پیچ اولیه !!! )
                                (عایق رزین یا کاغذ روغنی تا 1 متر نیاز دارید. به خطوط 400 کیلو ولت بین شهراها و پستهای آن و ترانسها نگاه کنید.)
                                دیدم حتما باید برقش مصرف بشه . وگر نه هیچ کنترلی روش نیست .با اینکه تخلیه میشد ، از صندلی هم برق میگرفت ادمو .
                                حرف شما کاملا صحیح است :smile:. بود :sad: کاش زودتر میگفتی
                                در جریان گرفتن عکس ترانسی که روش زیاد کار کرده بودم به مشکل خورد و IGBT هم گه کم قیمت نبود سوخت .
                                بیشتر دلم واس ترانس میسوزه . حیف شد
                                {{{( فاصله بخش ولتاژ بالا به هر چیزی در اطرافش : حتی هسته و سیم پیچ اولیه !!! )
                                (عایق رزین یا کاغذ روغنی تا 1 متر نیاز دارید. }}}}
                                این ها همه دلیلی برای سخت گرفتن من بابت زمین و محاسبه و کسب اطلاعات بیشتر بود .
                                حیف که کمی دیر فهمیدم تا حداقل توان دستگاه رو پایین تر بیارم :sad:

ولی خوب در عوض تجربه ای بود و عاملی برای فهمیدن این موانع :-S :biggrin:

باز هم بابت اطلاعات ممنون .

عایق رزین یا کاغذ روغنی تا 1 متر نیاز دارید.
                                منظورتون اینه که واقعا تا 1 متر ضخامت عایق باید باشه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X