اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن لامپ خلاء

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال لامپ خلاء

منو ادیسون خدا بیامرز قدیما باهم تو یه کاسه آبگوشت میخوردیم . هِی ....ادی جون کجایی که یادت بخیر :cry2:
    شاید آهنربات بی بخاره :biggrin:
    این نکته هم در نظر بگیر که آند در لامپ تصویر خیلی پهن هست
    شما فقط سر به سر ما بذار / 10 تا اهنربا امتحان کردم :sad:
    عجب / من که دارم 2 روه میپرسم اندازه اند چقدره
    و دوم اینکه هر چقدر ولتاژ بالا بره کشش بیشتر میشه و انحراف توسط
    اهنربا کمتر.
    این نکته رو بیخیال . دیگه واس این حرفا دیره ...:-" :-"
    گیرم همین اند هست که با چه اندازه بذارم و کجا بذارم و چجوری و...
    هر چی کمتر جواب بگیرم ، بیشتر باید لامپ بسازم / هی فوت کنم ،هِی بسوزم ، هی لامپ بسازم . هی بشکنه
    میخوام یه لامپ بزرگ بسازم که در فاصله حدود20 سانتی بین اند و کاتد پلاسما تشکیل و با مغناطیس تغییر شکل بده
    نمیدونم مجبورم پنتود و پریود و در کل پرده سازی راه بندازم یا 2 تا الکترود و اهنربا(نمیدونم سلونوئید میگن چی / همون سیم پیچ) واس تغییر شکل پلاسما کافیه ؟

و البته لامپ خوشگل من / چند تای قبلی نازک و کج و کوله در اومدن و به پمپ خلا که وصل میکردم میشکست .

پدر در اومد تا تونستم از الکترون ها و پلاسما فیلم بگیرم . بعدش هم اپ سنترا قبولش نمیکردن . گیری کردیما :sad:
    خوب این فیلم منحرف نشدن پلاسما

http://gupl.dk/682041/

و این هم فیلم منحرف شدن الکترون به همراه منحرف نشدن زمان تشکیل پلاسما (نوع چهارم ماده) / البته میدونم کیفیتش زیاد خوب نیست . ولی دوربین معمولی نمیتونست الکترونها رو نشون بده . با بدبختی ....با 2 تا دوربین ه...

http://gupl.dk/682042/

این تقریبا چیزیه که من میخوام بهش برسم . حالا لطفا کمک کنید.

دیدگاه

سوال :
      1-آیا میتونم طبق اون عکس بالا با مغناطیس در یک محیط خلا روی آرک انحراف و تغییر ایجاد کنم ؟؟
      2-نمیدونم مجبورم پنتود و پریود و در کل پرده سازی راه بندازم یا 2 تا الکترود و اهنربا(سلونوئید / همون سیم پیچ) واس تغییر شکل پلاسما کافیه ؟؟
      3-اند رو چطور وکجا انتخاب کنم که استعداد انحراف پلاسما با مغناطیس بیشتر بشه ؟
      4-همونطور که گفتم به طول 20 سانت پلاسما باید باشه / ایا گذاشتن فیلامان در کاتد در اینجا (تشکیل پلاسما)تاثیر دارد؟

دیدگاه

پس یعنی هیچ کی نظری نداره
        فردا که یه چیز خشگل گذاشتم اینجا / یعنی هیچ کی نمیخواد بنویسه : (خوب بگو چه کردی ؟ ولتاژ ؟ جریان ؟ شماتیک ) دیگه oo: /
        باشه :redface:

آزمایش شماره 2
        (ساختن لامپ اشعه کاتد)

خوب گفتم شاید بهتر باشه تا نتایج آزمایش هام رو براتون قرار بدم .

ابزار لازم برای ساختن لامپ اشعه کاتدی در عکس ها مشخصه

1-مقداری لوله آزمایشگاهی (شات)
        2- مقداری سیم (آلیاژ نیکل اهن) برای آند و کاتد
        3-چراغ بنزونی
        4-پمپ خلا (مثلا موتور یخچال)
        5-فسفر
        6-مولد هایولتاژ (HV)
        7-دستگاه جوش نقطه ای
        و بقیه ابزار مورد نیاز

مقداری سیم نیکل اهن که میشه یک لامپ رو شکست و جدا کرد

جوشکاری نقطه ای / که از یک ترانس جریان بالا و ولتاژ پایین و دو سمبه فولادی با اتصالات و سیم های مسی کلفت و قوی تشکیل شده . ( جوش دادن سیم به یک صفحه و بعد دایره کردن ان برای اند و جوش کاریهای بعدی)

دیدگاه

تغییر شکل لوله باحرارت به این شکل مورد نظر .و 2 سوراخ ریز با فاصله 7 سانتی از هم / یکی برای اند و دیگری واس کاتد

آند لوله ای که قبلا با جوش نقطه ای به یک سیم اهن نیکل متصل کردیم از لوله عبور و از سوراخ خارج میکنیم و بعد دورشو با حرارت پرس میکنیم

و در اخر بعد از گذاشتن کاتد و فیلامان ؛ محلولی از چند قطره الکل و فسفر درون حباب لامپ ریخته و تکان میدیم تا پخش بشه و با باد حرارت دار مثلا سشوار خشک کرده و به پمپ خلا وصل میکنیم تا هوای داخل ان خارج شده و میریم برای مراحل بعدی

پس فعلا... تا ساختن کاتد و مراحل بعدی آزمایش با HI VOLTAGE

دیدگاه

با سلام

جناب HI VOLTAGE
            فعالیتهای جالبی دارید.

زیاد دور نیست که به کشفیات مخفی شده تسلا دست بیابید.

در سایتهای مختلف ، کتابهای روسی ترجمه شده به انگلیسی را درباره کارهای تسلا بیابید.

با درود
            گشتی در لاله زار
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

این مرحله سخت ترین مرحله است . یعنی انتخاب یه چیزی برای قرار گرفتن روی فیلامان بعنوان کاتد لامپ .بیشتر چشمم اون ترانزیستور درازه رو گرفته ولی حیف که عتیقه است :mrgreen: بلاخره چند تا قطعه کوچیک رو بعد از 2 روز انتخاب کردم و کاتد ساختم . :redface:
              خدایا این حساسیت در انتخاب را ازم دریغ بفرما و منو از این حساسیت محروم کن . آمین :biggrin:

پایه های فیلامان رو به هم نزدیک کردم و با شیشه مذاب یه اسپیسر برای پایه ها گذاشتم تا به هم اتصال نکنه و محکم باشه . اما دیگه حوصله نداشتم سیم کاتد رو جدا بیارم و با یک پایه از فیلامان اتصال و مشترک کردم . امیدوارم اشکال نداشته باشه . :rolleyes:

دوباره باید بگردم دنبال یه چیزی :cry: واس Grid تا روی کاتد نصب کنم .

اصلا کی گفته که قراره اسیلوسکوپ بسازم که بخوام GRID و FOCUS ANODE و ... بذارم . احتمالا بیخیال بشم و انقدر کشش ندیم مساله را

دیدگاه

ویرایش خواهد شد
                نمیدونم چرا جواب بلند ارسال نمیشه و میره تو صفحه {ارسال موضوع جدید}
                پست های بالا رو چندین بار ویرایش کردم بازم نتونستم همه ی عکس های یه مرحله رو بذارم و اخر دو قسمتش کردم .
                طبیعیه یانه نمیدونم

دیدگاه

ماشاالله به همتت مرسی کارت درسته :applause:

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

البته این همت ممکنه از بین بره / بستگی داره که تو هر مداری بتونم 2 روزه جواب بگیرم یا نه . اگر نگیرم (که بعیده)ولش میکنم .
                    البته با کمی اغراق ؛ باید زیر 24 ساعت اولین نتیجه رو بده . :biggrin:

بدبختی چند تا سوال پیش اومده . ولی خوب دست شما درد نکنه نمیخوام زحمت بدم به کسی ؛ نمیپرسم . :redface:
                    تازه از طرفی این مزخرفا مثلا فقط واس تمرینه تا دستم راه بیفته واس .... ولی خوب هر لحظه ممکنه حسش از بین بره و مخصوصا زمانش .
                    من ادمی نیستم که واس یه چیز کوچیک 1 هفته دور خودم بچرخم .

دیدگاه

منم خیلی گرفتارم ولی هر سئوالی داری بپرس دوستان هم همکاری میکنن جوابارو پیدا میکنیم. :smile:

دیدگاه

یه موتور یخچال گرفتم که از خروجیش کمی روغن میزنه بیرون / روغن داخلش حداقل چقدر باید باشه و چطور میشه عوضش کرد ؟
                        مشکل مهم اینه که همراه با روغن دود هم بیرون میاد . بوی سوختگی نمیده و شبیه بخار روغن هست . طبیعیه یا مشکل داره ؟

دیدگاه

یه موتور یخچال گرفتم که از خروجیش کمی روغن میزنه بیرون / روغن داخلش حداقل چقدر باید باشه و چطور میشه عوضش کرد ؟
                          مشکل مهم اینه که همراه با روغن دود هم بیرون میاد . بوی سوختگی نمیده و شبیه بخار روغن هست . طبیعیه یا مشکل داره ؟
                          بستگی به حجم موتور داره معمولآ یک شیشه نوشابه.
                          اون دود نیست بخار روغنه و طبیعیه .

دیدگاه

اگر براتون تمیز بودن خروجی هوا خیلی مهمه یک سری فیلترهای مخصوص این کار وجو داره رطوبت و روغن را کامل جذب می کنه
                            کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                            ولتر

دیدگاه

فیلتر / قبلا شما یه جا تو ساخت پمپ باد نوشته بودی موتور رو کج کن روغنو خالی و عوض کن ؟ (هر چی گشتم پیدا نشد )
                              میخوام بدونم ممکنه همینطور تا اخر روغن خارج بشه یا سطح روغن بره پایین دیگه روغن بیرون نمیده ؟ / از کجا بفهمم روغنش کافیه (دست دوم خریدم ، چون ممکنه قبلا هم خالی شده باشه)
                              تمیز بودن خروجی هوا خیلی واسم مهم نیست ولی بد جور بخار میاد بیرون / گند میزنه به همه چیز
                              الان از خروجی استفاده نمیکنم و از مکش واس خلا کار میکشم . ولی فکر نمیکنم قدرت این کارو داشته باشه . این موتور ها چطور فشارش تعیین میشه (معیارش چیه)

پس تو یخچال هم گاز و روغن با هم تو لوله میچرخه یا فیلتر داره ؟
                              یه محفظه بغل موتور کولر گازی ها هست واس چیه ؟

دیدگاه

تاپیکش اینه:
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=63771.0

اگر هم فشار مکشتون کمه .از یک منبع خلا استفاده کنید .یعنی یک منبع را از هوا خالی کنید و آمادش کنید برای مکش
                                کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                                ولتر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X