اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت فلزیاب از 0تا100

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت فلزیاب از 0تا100

سلام ..دوستانی که این تاپیکو استارت زدن اگه به نتیجه رسیدن نتیجه رو اعلام کنن ..تا از علمتون استفاده بشه ..من خودم یکی از pi هارو ساختم با چند تا لوپ مختلف تست کردم بالاخره با لوپ اسپایدر30 سانتی چیزی حدود 2 متر رو هوا شی فلزی رو سنس میکنه(گاوصندوق) ولی اخر تو این تاپیک کسی در مورد مدار ش و برنامه نویسیش توضیح نداده..لطفا راهنمایی کنید

دیدگاه

به نظر می رسد که بهترین جواب برای کسانی که در جستجوی گنج و گنج یاب هستند این پاسخ باشد.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

https://www.eca.ir/forums/thread33207-9.html#post565785

نوشته اصلی توسط مقصودی نمایش پست ها
      جای مدار فلزیاب fpi اینجا خالیه. مداری که یک ایرانی طراحی کرده و دارای امکانات زیاد و تفکیک واقعا خوبی هست طوریکه خارجیها هم توی یوتیوب زیاد ساختن و فیلمش رو گذاشتن. عجیبه ما ایرانیا خودمون اصلا خودمونو تحویل نمیگیریم. فایل ساختش رو قرار میدم دوستان استفاده کنن. بنده خدا طراح در حد یک دفترچه کامل توضیحات فارسی نوشته که مصداق 0 تا 100 ساخت فلزیاب یعنی موضوع این تاپیکه.
      http://s9.picofile.com/file/8273456900/FPI.zip.html
      والسلام علی من اتبع الهدی .... و درود بر کسانی که راه هدایت را دنبال می کنند.

هوشمندانه بپرسید...

دیدگاه

این مدل فلزیابها در اصل نسخه های شخصی سازی شده مین یابها هستن بله میشه باهاشون فلز تشخیص داد ولی عمق کاوش و قدرت تفکیک خیلی ناچیزه و همش بستگی به مدارتون داره قدرت میدان مغناطیسی سیم پیچ یا لوپ و حساسیتش در برابر تغییر میدان مغناطیسی در نتیجه مطمن باشید حتی بدن کسی که دستگاه رو در دست داره میتونه روی دستگاه تاثیر بذاره بنابرین عمق کاوش مفید بصورت میانگین یک تا نهایتا دو متر هستش که البته من بعید میدون دو متر هم جواب بده مگر در نواحی خشک وماسه ای یا سنگ آون هم دستگاههای پر قدرت :-/

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مقصودی نمایش پست ها
          جای مدار فلزیاب fpi اینجا خالیه. مداری که یک ایرانی طراحی کرده و دارای امکانات زیاد و تفکیک واقعا خوبی هست طوریکه خارجیها هم توی یوتیوب زیاد ساختن و فیلمش رو گذاشتن. عجیبه ما ایرانیا خودمون اصلا خودمونو تحویل نمیگیریم. فایل ساختش رو قرار میدم دوستان استفاده کنن. بنده خدا طراح در حد یک دفترچه کامل توضیحات فارسی نوشته که مصداق 0 تا 100 ساخت فلزیاب یعنی موضوع این تاپیکه.
          http://s9.picofile.com/file/8273456900/FPI.zip.html
          این مسخره ترین چیزی نبود که دیدم ولی کمی منو خندوند مرسی که هستین :-))

نوشته اصلی توسط pashangparsi نمایش پست ها
          دوستان گرامی من از اول تا آخر تاپیکر و خوندم
          آیا یک مدار به روز وجود داره که بتونید نقشه و PCB رو بدین که روی فلز هایی مثل طلا هم حساسیت داشته باشه و ژرفای حداقل نیم متر یا 1 متری رو مشخص کنه؟
          لطفا یک مدار به روز معرفی کنید که واقعا کار کنه
          با سپاس
          دوست عزیز به نظر من با یدونه آهنربای بزرگ دنبال آهن بگردی بهتر از این مدارای مسخره هستش که حتی یکسری نادون وقت گذاشتن و در موردش مقاله نوشتن چون سر عده ای کلاه میذارن فقط همین
          فلزیاب پالسی اصلا به چه معنیه؟! ترشهولد و رادار چه ربطی به این داستان داره آخه
          فرکانس 50 تا 1000 هرتز!!!!!!! :|
          میدونید برا تولید موج الکترومغناطیسی با فرکانس 1 کیلو هرتز چه آنتنی لازمه؟
          فک کنم بالای صد کیلومتر طول آنتنش باشه :-))
          فلزیاب و گمانه زن و ردیاب یعنی کلاه برداری از آدمای ساده
          جایی خوندم طرف نوشته بود دستگاه من خارجیه و مثل سگ بو میکسه و طلا رو تو عمق ده متری هم پیدا میکنه :-/
          هرچیزی که غیر منطقی باشه حتی ارزش مطالعه کردن هم نداره

دیدگاه

سلام
            استفاده از سنسور میدان مغناطیس فلوکس گیتflc100 یا نسخه ایرانیش fms100 و یا ترکیه ems100 به جای کویل دستگاه pi نشدنیه
            چون خروجی این سنسور ها ولتاژ صفر تا ۵ولته
            ولی سنسور های مغناطیس با دقت بالا میتونن میدان مغناطیس اجسام و حفره ها و تابش های گردابی ایجاد شده از اجسامو بخونه و به وسیله میکرو به adc تبدیل و رو پورت سریال بفرسته و از اونطرف با مطلب یا وژوالایزر نمایش داده بشه
            این که عموما به جای کلمه سنسور مغناطیس یا سنسور مگنتومتر بگیم flc به نظرم نامردیه در حق بچه های اصفهانی که این سنسور رو بومی سازی کردن و با کیفیت خیلی بهتر از ترکیه و چینی و خیلی خیلی نزدیک به المانی با قیمت کم دارن تولید میکنن:various_024:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HAHADI نمایش پست ها
              ای ول خوشم اومد معلومه که جدی گرفتی
              روی شماتیکی که گذاشتی فکرت رو درگیر نکن چون نه شماره ای سی ها معلومه نه مقدار مقاومتها نه خازنها و...
              یه نقشه برات دارم میل میکنم یه نگاه بهش بنداز از نوع pi هست
              اگه موافق باشی در مورد فلزیابهای pi کار کنیم چون از نظر عمق سرتر از بقیه هستند اما قدرت تفکیک ندارن به نظر من که ارزش کار داره
              روش کارش اینطور که :
              یک پالس کوتاه ولی قوی (هرچقدر قویتر بهتر)روبه پایین میفرسته و درجا یک پالس معکوس دیگه تا فلز مورد نظر با القاء این پالسها مغناطیس شده ودوباره یک پالس مثبت دیگه برای آشکار کردن میدان مغناطیسی اون فلز میفرسته
              حالا اتفاقی که توی این پریود میفته اینکه چون کویل یک سلف با هسته هواییه پس در مقابل تغییرات جریان مخالفت میکنه و وقتی که جریان در کویل قطع میشه به اصطلاح میل داره که در حالت خودش بمونه پس جریان کم کم افت میکنه تا به صفر برسه (همه این اتفاقها در میلی ثانیه میفته) حالا اگر یک جسم فلزی در این میدان قرار بگیره این روند ماکزیمم تا صفر کمی بیشتر از قبل طول میکشه و ولتاژ هم چند میلی ولت یا کمتر فرق میکنه ( البته بسته به اندازه جسم فلزی و یا فاصله اون با کویل)
              حالا داستان از ایجا تازه شیرین میشه که ما باید مدار رو طوری طراحی کنیم که :
              1-این اثر هیسترزیس یا پسماند ناشی از وجود یک فلز رو که همون سنس فلز میگن رو تسخیص بدیم (منظورم مقایسه پسماند کویل قبل از سنس فلز با بعد از سنس فلز)
              2-بدور از نویز این مقدار بسیار کم ولتاژ رو طی چند مرحله اونقدر بزرگش کنیم که به چند ولت برسه تابشه اون رو به صدا در بازر تبدیل کنیم وبصورت صوت بشنویم
              این کل کاریه که باید انجام بدیم اگر جایی نیاز به شکافتن بیشتر هست بگو یک کمی دیگه هم بلد هستم
              تو فکرت رو بزار روی مقایسه کننده یا تفریق کننده ویا هر چیز دیگه که به نظرت میرسه تا ببینیم چی میشه

سلام خسته نباشید اگر من بخوام از روی مدارتوت جسارتا یه دونه واس خودم بسازم امکانش هست؟

دیدگاه

سلام دوستان
                خاستم درباره یه دسته دیگه از فلزیاب ها صحبت کنم
                مگنتومتر ها
                اساس کار این دستگاه ها تغیرات میدان مغناطیس هست
                سنسور دقیق قلبه دستگاهه ک شرکت استفن مایر المان داره تولیدش میکنه البته ایرانیشم هست که با مارک fms100 توبازاره و کیفیتش واقعا با المانی برابر بود
                چینی و ترکیه هم هست تو بازار که به نظرم نخرید سنگین تره

بخام مثال بزنم برای مکانیزمش میشه یه رودخونه رو مثال زد که آب داخل رودخونه مثل میدان مغناطیس زمین هست
                و شما عمود بر اب رودخونه دارید جریان اب رو با سنسور نگاه میکنید
                هرنوع فلز یا حفره و یا تغیر در تراکم مستقیما روی سنسور تاثیر میزاره و قابل مشاهده هست
                سنسور مگنتومتر یه ماژول هست که به صورت انالوگ ولتاژ متغیر صفر تا ۵ولت خروجی میده
                یعنی تو حالت بدون میدان مغناطیس ولتاژ ۲.۵ ولت رو داره و با نزدیک شدن به قطب s به سمت ۵ ولت میل پیدا میکنه
                و برعکس با رسیدن به قطب Nبه سمت صفر ولت میره
                یعنی شما با برنامه نویسی ساده یه ولت متر و یا حتی داشتن یه ولت متر میتونید یه مگنتومتر داشته باشید
                که ولتاژ ۵ولت سنسور رو به وسیله باتری فراهم کنید (مصرف جریان سنسور زیر ۲میلی امپر هست) و پایه سیگنال رو ولتاژ دقیق بخونید
                سنسور روبه زمین و نزدیک زمین نصب میشه و بالانس یعنی هر عدد خوندندید صفر در نظر گرفته بشه
                اگه ولتاژ افت داشت دارید حفره میبینید و برعکس اگه فلزی باشه بالا میره به همین سادگی

اها یادم افتاد گرادیومتر و سنسور t هم خوب چیزایی هست
                گرادیومتر:دوتا سنسور پشت سر همه که با فاصله نصب میشه و اختلاف این دوتا وارد میکرو میشه خیلی بهتره
                حالت t هم دوتا موازی و میانگین گیری
                حسش ن فعلا تشریح کنم چرا خیلی بهتره
                سنسور ایرانی بگیرید خیلی ارزونتره و کیفیت مشابه داره و مهم ترش که ایرانیه
                لینک سایتشو میزارم
                https://**********/

دیدگاه

گلد اسکن عمقش چقدره.ارزش ساختنش رو داره؟

دیدگاه

سلام
                    دستگاه های مگنتومتر از اسمش مشخصه مغناطیس سنج هستن
                    و داخل لبتاب تصویر میدان مغناطیس زمینو میدن
                    مثل هر دستگاهی معایب و مزایایی دارن
                    مثلا ب راحتی عمق ۴ تا ۲۵مترو نمایش میدن و یا شکل قطعه ک خیلی کمک میکنه و مهم تر همه حفره و تونل و دیواره رو نمایش میدن ک خیلی کمک میکنه
                    و عیب اولش اینه ک بوق نمیزنه
                    اگه زمین دست خورده باشه گیجت میکنه
                    تو خونه و شهر و زمین کشاورزی جواب خوبی نمیده و خاک بکر میخاد
                    و....

ویکی پدیا مگنتومتری رو بخون

دیدگاه

کسی اطلاعات کامل مینی متال 100 رو نداره؟

سلام دوستان. من هم کیت مینی متال 100 را می پسندم . از این جهت که امتحان خود را پس داده و بصورت کیت درآمده. هم اینک این کیت نه توسط نیوکیت و نه توسط شرکت اکسیژن ارائه نمی شود. فلزیابی خوب برای آماتورها و یا کسانی که اندکی الفبای الکترونیک می دانند خوب است. خصوصا که برد اش هم قابل قبول است. من حداقل سه مدار را پیاده کرده و پاسخی نگرفته ام. با شرکت اکسیژن تماس گرفتم گفتند این کیت منسوخ شده و سوابق زیادی ازش نداریم. فقط تصویر رویه مدارچاپی را برام فرستاد. دوستانی که این کیت رو دارند لطف کنند فهرست قطعات و شماتیک مدار رو اینجا بزارند و یا پیام بدند به پی وی تلگرام من teem1339@ با این سوال که 4066 یه آی سی قابل برنامه ریزی هست؟ اگر شرکت قفل زده باشد چی؟

دیدگاه

هر زیبا رویی یک عیب دارد. این یک مثل است که در مورد مدارات فلزیاب صدق می کند. یا مدار پیچیده است یا تنظیمات و ولوم زیاد دارد یا فیبر مدارچاپی اش مخدوش است. یا عمدی یا سهوی یک قطعه جابجا درج شده و الی ... حسرت زمانی برا آدم پیش میاد که بعد کلی مطالعه و دوندگی و هزینه ، قطعات مداری را پیدا و فیبرش را تهیه و مونتاژ می کنی اما نتیجه نمی گیری . من یک مهندس الکترونیک نیستم . براساس مطالعات و طراحی یک مهندس من مداری را مونتاژ و انتظار استفاده و کارکرد از مدار دارم. بعد از مدتها جستجو در بین مدارات با این توضیح که نمی خوام مدارم میکروپروسسور داشته باشد ( تنظیمات را پیچیده می کند و. باید دانش پروگرام کردن رو داشته باشی برنامه نویسی بلد باشی) بعد کلی جستجو مدارات زیادی دیدم. فایل هایی خریدم. در آخرین تصمیم یک مدار را انتخاب کردم از آرشیو نشریات خارجی بنام EE treasure hunter در نشریه everyday electronc 1985 ; که بعد ها دیدم این مدار همان مدار استاد بخت آور است. تا شروع کردم به مطالعه دیدم که این مدار در شماتیکش مشکل دارد و این اشتباه را ایرانی ها و جناب stuart1 متوجه و اصلاح نموده اند با قبول این اشتباهات شروع به جستجوی قطعات کردم که نتیجه این شد که کریستال کوارتز 40 کیلو و آی سی TLC555 کمیاب یا نایاب است که بناچار این طرح را هم گذاشتم کنار.نهایتا کیت مینی متال100 نیوکیت را با توجه به کلیپی که از میزان بردش در سایت دالقک دیده بودم پسندیدم. مراجعه کردم نیوکیت که این کیت را از فروشگاه برداشته. اگر آی سی 4066 نیازبه پروگرام کردن نداشته باشه بهترین مدار برای امثال من است. دوستان کمک کنید این مدارو بسازیم. و این کمک از کسانی برمیاد که این کیت رو قبلا خریده و به شماتیک و قطعات مدار دسترسی داشته باشند. اگر کسی نقشه رو داره آپلود کنه.مشکل حقوقی و کپی رایت هم فکر کنم نداشته باشد چون شرکت سازنده اعلام کرد که این محصول منسوخ و متوقف شده است.
                        جدیدترین ویرایش توسط asad1339; ۲۱:۲۷ ۱۳۹۹/۱۱/۰۷.

دیدگاه

این لینک کارنمی کنه . ممکنه دوباره آپلود کنی؟

[QUOTE=protelworker;540780]فعلا دست به نقد این pdf روداشته باش تا ببینیم بقیه دوستان چی میگن...

لینک کار نمی کنه! ممکنه دوباره آپلود کنین؟

دیدگاه

سلام من یه سوال دارم که خیلی فکرم رو مشغول کرده اونم اینک ه چندین کلیپ تو یوتیوب دیدم که با فلای بک تلویزیون و یه باتری ۹ولت و یه بلندگو و مقداری سیم نازک روکش دار یه فلزیاب میسازن نمیدونم واقعی هستن یا نیستن چون من روی چهار تا فلای بک البته از روی تلویزیونهای خراب کندم امتحان کردم هیچ کدوم جواب نداد حالا اگه واقعی هستن یعنی فلای بکهای من همش.ن سوختن؟ چطوری میتونم با مولتی متر تستشون بکنم ممنون میشم راهنمایی بکنید

دیدگاه

سلام به همگی من یکسری سوال ذهنم رو درگیر کرده که ممنون میشوم راهنمایی کنید یکسری کلیپهای تو اینترنت ویوتیوب است که با فلای بک تلویزیونهای لامپی فلزیاب میسازن آیا اینا واقعیت دارن اگه دارن من روی سه چهار تا دسته دوم فلای بک انجام دادم ولی جوابی نگرفتم یعنی فلای بکها خرابن؟
                              و همچنین یک نفر با بورد ساعت زنگ دار و اضافه کردن یک خازن و مقاومت یه فلزیاب ساخت آیا اینها واقعی هستن الخصوص با فلای بک تعداد خیلی زیادی از هند از اروپا و.... نشون میدادن همشونم با یک روش که با فلای بک فلزیاب میسازن!!!
                              ممنون میشوم راهنمایی بکنید

سلام مجدد ان شاالله همگی سالم و سلامت باشید
                              لطفا یک مدار فلزیاب بزارید که حداقل یک متر عمق رو نشون بدهد
                              و اینکه نقشه مدار ساده و واضح باشد که مثل من که زیاد وارد به نقشه خوانی نیستیم بتونیم راحت قطعات رو تشخیص بدهیم و اینکه با قطعاتی ساخته شده باشد که راحت تو بازار پیدا بشه و قیمت بالای نداشته باشه اگه بتونید مداری با این مشخصات به من معرفی بکنید واقعا سپاسگزارتان میشوم.موفق و سربلند باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadjanam نمایش پست ها
                                سلام به همگی من یکسری سوال ذهنم رو درگیر کرده که ممنون میشوم راهنمایی کنید یکسری کلیپهای تو اینترنت ویوتیوب است که با فلای بک تلویزیونهای لامپی فلزیاب میسازن آیا اینا واقعیت دارن اگه دارن من روی سه چهار تا دسته دوم فلای بک انجام دادم ولی جوابی نگرفتم یعنی فلای بکها خرابن؟
                                و همچنین یک نفر با بورد ساعت زنگ دار و اضافه کردن یک خازن و مقاومت یه فلزیاب ساخت آیا اینها واقعی هستن الخصوص با فلای بک تعداد خیلی زیادی از هند از اروپا و.... نشون میدادن همشونم با یک روش که با فلای بک فلزیاب میسازن!!!
                                ممنون میشوم راهنمایی بکنید

سلام مجدد ان شاالله همگی سالم و سلامت باشید
                                لطفا یک مدار فلزیاب بزارید که حداقل یک متر عمق رو نشون بدهد
                                و اینکه نقشه مدار ساده و واضح باشد که مثل من که زیاد وارد به نقشه خوانی نیستیم بتونیم راحت قطعات رو تشخیص بدهیم و اینکه با قطعاتی ساخته شده باشد که راحت تو بازار پیدا بشه و قیمت بالای نداشته باشه اگه بتونید مداری با این مشخصات به من معرفی بکنید واقعا سپاسگزارتان میشوم.موفق و سربلند باشید
                                سلام و درود،
                                ساخت فلزیاب با فلای بک و برد ساعت کاملا دروغ
                                هست.
                                مثل داستان انرژی رایگان و free energy

اما این مدار میتونه جواب شما رو بده:
                                https://www.eca.ir/forums/thread87722.html
                                ساختنش سادست،
                                قطعاتش پیدا میشه و ارزونه
                                و تا 1 متر برد داره.
                                موفق و پیروز باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...