اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی در مورد بافر و تقویت کننده با پ امپ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی در مورد بافر و تقویت کننده با پ امپ

با سلام
    این شکل مربوط به یک آی سی ( 74LS245) بافر هست.

در جایی خوندم که هنگامی که ولتاژ 0 تا 2.5 ولت به یک پایه از بافر اعمال بشه ، باید پایه متناظر اون 0 ولت ( 0 منطقی) بشه و اگر ولتاژ 2.5 تا 5 ولت به یک پایه اعمال بشه ، پایه متناظر اون باید 5 ولت ( 1 منطقی ) بشه. اما عملا تمام پایه های خروجی برای من ، 5 ولت هست ،
    سوالم اینه که ، کسی از دوستان دلیل رو میدونه؟؟

سوال دومم اینه که
    شکل زیر یک مدار تقویت کننده ولتاژ با پ امپ هست.

یعنی اگر برای مثال R1=100و R2=1Kباشد با توجه به رابطه R2/R1ولتاژ خروجی باید 10 برابر تقویت بشه.اما در آزمایشی که من کردم این اتفاق نمی افته .

یعنی حتی ولتاژ کاهش هم پیدا می کنه.ممنون میشم اگه کسی دلیل رو بگه.

پاسخ : راهنمایی در مورد بافر و تقویت کننده با پ امپ

ببین دوست عزیز.
    در مورد سوال اول : ولتاژ بین صفر تا 1/3 vcc یعنی 0 تا 1.6 ولت معمولا صفر لاجیک و بین 2/3 تغذیه تا خود تغذیه ، یک لاجیک هست.
    ولتاژهای بین 1/3 تا 2/3 تغذیه باند ممنوعه هست و نباید استفاده بشه ، چون مشخص نیست وضعیت خروجی چی میشه.
    در مورد سوال دوم : وقتی ولتاژ خروجیت 10 برابر میشه که تغذیه ای که به پ امپت دادی معمولا 1 یا 2 ولت از ماکزیمم ولتاژ خروجیت بیشتر باشه و تو این مثال شما باید حدود 12 ولت باشه که بتونه 10 ولت بده.

دیدگاه

سلام
      در مورد تقویت کننده متوجه اشتباهم شدم
      در واقع من بجای پ امپ ، از مقایسه کننده استفاده کرده بودم و درضمن پایه های بالا و پایین نباید به چیزی وصل میشد
      اما در مورد بافر هنوز مشکلم حل نشده
      یعنی حتی اون پایه هایی که بهشون هیچی اعمال نشده هم ، خروجی 5 ولت دارن

دیدگاه

سلام
        تعجب کردم!!
        اگه امتحان کرده باشید میبینید ولتاژ 0.7 ولت یا کمتر رو 0 منطقی در نظر میگیره. و بالاتر از اون رو 1
        اما نظر من اینه:
        شاید این برنامه طوری طراحی شده که مبنای 1 منطقی رو در آی سی های با منطق TTL اینجوری (0.7 ولت) در نظر میگیره به خاطر اینکه ولتاژ تحریک یه سری از ترانزیستورا 0.7 ولت هستش. (البته خواهشا دوستان دیگه این نظر بنده رو بررسی کنن، لطفا اگه نادرسته اطلاع بدین. ممنون میشم)
        ضمنا این نکته فراموش نشه که تووی طراحی ها معمولا ولتاژهایی هستن که نه 0 منطقی حساب میشن نه 1 منطقی و تووی اون ولتاژها خروجی تضمین شده نیست. ممکنه بخشی از این مشکل به این مساله برگرده. یعنی اینکه طراحی برنامه خواسته که کاربر با یه آی سی در محدوده ی ایده آل دیجیتال کار کنه.
        تووی همین مدار اگه از المان LogicState استفاده کنین هیچ مشکلی پیش نمیاد. چون تمام مدار بصورت دیجیتال هستش.
        راستی داشت یادم میرفت: نتیجه ی پیاده سازی مدار توو محیط پروتئوس الزاما با نتیجه توو واقعیت یکی نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Sajad-Gh
          سلام
          تعجب کردم!!
          اگه امتحان کرده باشید میبینید ولتاژ 0.7 ولت یا کمتر رو 0 منطقی در نظر میگیره. و بالاتر از اون رو 1
          اما نظر من اینه:
          شاید این برنامه طوری طراحی شده که مبنای 1 منطقی رو در آی سی های با منطق TTL اینجوری (0.7 ولت) در نظر میگیره به خاطر اینکه ولتاژ تحریک یه سری از ترانزیستورا 0.7 ولت هستش. (البته خواهشا دوستان دیگه این نظر بنده رو بررسی کنن، لطفا اگه نادرسته اطلاع بدین. ممنون میشم)
          ضمنا این نکته فراموش نشه که تووی طراحی ها معمولا ولتاژهایی هستن که نه 0 منطقی حساب میشن نه 1 منطقی و تووی اون ولتاژها خروجی تضمین شده نیست. ممکنه بخشی از این مشکل به این مساله برگرده. یعنی اینکه طراحی برنامه خواسته که کاربر با یه آی سی در محدوده ی ایده آل دیجیتال کار کنه.
          تووی همین مدار اگه از المان LogicState استفاده کنین هیچ مشکلی پیش نمیاد. چون تمام مدار بصورت دیجیتال هستش.
          راستی داشت یادم میرفت: نتیجه ی پیاده سازی مدار توو محیط پروتئوس الزاما با نتیجه توو واقعیت یکی نیست.
          این درست است اما بشرطی که شبیه سازی درست باشد
          مدار تصحیح شده را میتوانید ببینید(ولوم اکتیو است با تغییر ان دقیقا در 2.5v خروجی باسخ میدهد)
          http://www.up.vatandownload.com/images2/9y5or89kriamixtojszq.jpg

دیدگاه

جای مقاومت هاتون در تقویت کننده را نگاه کنید!!جای R2 va R1 اشتباه است.
            در ضمن voltage پایه 7 را 10+ ,و پایه 4 را 10- بگذارید :whistling

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X