اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اینورتر چی بخرم؟ سینوسی یا شبه سینوسی؟ چه کشوری؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اینورتر چی بخرم؟ سینوسی یا شبه سینوسی؟ چه کشوری؟

یه نفر تو امجد که کارش برق صنعتی بود میفروخت ولی بهتره اونجا نری چون همون یه نفر سینوسی داره... منم نمیدونم والا کجا گیر میاد

دیدگاه

سلام آقا سینا آخرش ما یدونه ژنراتور بادی نساختیم :biggrin:

با شرکت فاران تماس بگیرید چند سال پیش من زنگ زدم مارک کوتک داشت و دستگاه های خوب و معروفیه مارکهای دیگه هم داشت البته الان نمی دونم داره یا نه چند سال پیش که قیمتها :eek:بود حالا حتما :eek: :eek: :eek: :eek:شده

http://fa.farancorp.net/Product/Products.aspx?src=28

مادیران هم چند وقته زده تو برق خور شیدی اونم احتمالا داره باهاشون یک تماس بگیرید ..........

فاراتل هم یک سری از یو پی اس هاش تمام سینوسیه یک تماس بگیرید قیمت اون هم بیاد دستتون
      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
      ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
        سلام آقا سینا آخرش ما یدونه ژنراتور بادی نساختیم :biggrin:

با شرکت فاران تماس بگیرید چند سال پیش من زنگ زدم مارک کوتک داشت و دستگاه های خوب و معروفیه مارکهای دیگه هم داشت البته الان نمی دونم داره یا نه چند سال پیش که قیمتها :eek:بود حالا حتما :eek: :eek: :eek: :eek:شده

http://fa.farancorp.net/Product/Products.aspx?src=28

مادیران هم چند وقته زده تو برق خور شیدی اونم احتمالا داره باهاشون یک تماس بگیرید ..........

فاراتل هم یک سری از یو پی اس هاش تمام سینوسیه یک تماس بگیرید قیمت اون هم بیاد دستتون
        سلام دوست عزیز
        حالتون خوبه؟
        کم پیدایید
        این توربین بادی هنوز فکر منو مشغول کرده
        هنوزم که هنوزه تو فکرش هستم ....
        آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
        مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

منم تو فکر تولید انرژی از توربین بادی بودم ولی بازم مشکل ذخیره سازی داریم که اونم گفتم شاید برای گرم کردن آب بد نباشه چیزهایی هم دیدم تو نت بعضی ها خودشون ساختن...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
            سلام دوست عزیز
            حالتون خوبه؟
            کم پیدایید
            این توربین بادی هنوز فکر منو مشغول کرده
            هنوزم که هنوزه تو فکرش هستم ....
            ممنون من خوبم امیدوارم شما هم خوب و سلامت باشید منم هنوز تو فکر پدال ژنراتور هستم به امید روزی که دوباره اون تاپیک بیاد بالا

منم تو فکر تولید انرژی از توربین بادی بودم ولی بازم مشکل ذخیره سازی داریم که اونم گفتم شاید برای گرم کردن آب بد نباشه چیزهایی هم دیدم تو نت بعضی ها خودشون ساختن...
            ژنراتور بادی خانگی که به شبکه وصل نیست حتما نیاز به یک مقاومت توان بالا مثل المنت یا دامی لود داره ...........اما روش شما هم خوبه که از اول تمام توان را صرف گرمایش کنیم پاییز و زمستان و بهارهم باد بیشتر میاد و آب گرم هم بیشتر لازمه .........

یک روش دیگه هم که بیشتر به درد خارج شهر و زمین کشاورزی می خوره استفاده از انرژی اختلاف سطحه تو روز با پمپ آب را بدهیم به استخر بالا دستی و در شب بر گرده تو استخر پایین دست

هیدروژن هم خوبه اما اولین اشتباه آخرین اشتباه و یک مقدار ترس داره از طرفی کمپرس کردنش هم مشکله
            کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
            ولتر

دیدگاه

به همه اینایی که شما میگی منم فکر کردم و یا دیدم که ساختن. حتی به فکر ذخیره انرژی بوسیله بالا بردن یه وزنه در طول روز بودم ( چون باطری خورشیدی نسبت به عمرش مفته) ولی با محاسباتی که انجام دادم متوجه شدم باید وزنی معادل یه کشی رو در طور روز جابجا کنم. فنر رو هم انرزیش رو محاصبه کردم که اونم ناچیز بود... بهترین و با ثبات ترین چیز آبه همونی که الان کامپیوتر منو روشن کرده :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
                ممنون من خوبم امیدوارم شما هم خوب و سلامت باشید منم هنوز تو فکر پدال ژنراتور هستم به امید روزی که دوباره اون تاپیک بیاد بالا

ژنراتور بادی خانگی که به شبکه وصل نیست حتما نیاز به یک مقاومت توان بالا مثل المنت یا دامی لود داره ...........اما روش شما هم خوبه که از اول تمام توان را صرف گرمایش کنیم پاییز و زمستان و بهارهم باد بیشتر میاد و آب گرم هم بیشتر لازمه .........

یک روش دیگه هم که بیشتر به درد خارج شهر و زمین کشاورزی می خوره استفاده از انرژی اختلاف سطحه تو روز با پمپ آب را بدهیم به استخر بالا دستی و در شب بر گرده تو استخر پایین دست

هیدروژن هم خوبه اما اولین اشتباه آخرین اشتباه و یک مقدار ترس داره از طرفی کمپرس کردنش هم مشکله
                راستی من باز اون تاپیکو گم کردم :mrgreen:
                همون که در مورد توربین بادی تحقیق میکردیم

اضافه شده در تاریخ :
                نوشته اصلی توسط arvinfx
                و با ثبات ترین چیز آبه همونی که الان کامپیوتر منو روشن کرده :rolleyes:
                یعنی چی
                شما از هیدرو توربین استفاده میکنید
                مگه شما کجا زمدگی میکنید
                نزدیکتون رودخانه و یا نهری هست...
                مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                  یعنی چی
                  شما از هیدرو توربین استفاده میکنید
                  مگه شما کجا زمدگی میکنید
                  نزدیکتون رودخانه و یا نهری هست...
                  سوء تفاهم شد ، نه بیشتر برق مصرفی ما از آب تامین میشه منظورم این بود... :mrgreen: ولی بدم نمیاد جایی زندگی کنم که 50 متریش یه رودخونه دائمی باشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                    سوء تفاهم شد ، نه بیشتر برق مصرفی ما از آب تامین میشه منظورم این بود... :mrgreen: ولی بدم نمیاد جایی زندگی کنم که 50 متریش یه رودخونه دائمی باشه.
                    داشتم میگفتم خوش به حالش
                    داره کجا زندگی میکنه :rolleyes:
                    خونه ما نه باد داره
                    نه آب
                    و نه نور خورشید

من که خیلی دوست دارم از یکی از این روشها برق خودمو تولید کنم
                    روی همه این روشها هم کار کردم
                    روی توربین بادی که مدتی وقت گذاشتم
                    اطلاعات زیادی هم از سولار دارم (که مدتی برای تولید صنعتی تحقیق میکردم) و روش کار کردم
                    توربین آبی هم مدتی روش تحقیق کرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                      داشتم میگفتم خوش به حالش
                      داره کجا زندگی میکنه :rolleyes:
                      خونه ما نه باد داره
                      نه آب
                      و نه نور خورشید

من که خیلی دوست دارم از یکی از این روشها برق خودمو تولید کنم
                      روی همه این روشها هم کار کردم
                      روی توربین بادی که مدتی وقت گذاشتم
                      اطلاعات زیادی هم از سولار دارم (که مدتی برای تولید صنعتی تحقیق میکردم) و روش کار کردم
                      توربین آبی هم مدتی روش تحقیق کرم
                      آره عالی میشه. دیدم بعضی ها توربین های آبی فول استیل میخرن یه عمر براشون برق تولید میکنه سالی 1و2 بار هم باید سرویس بشه. ولی رودخونه گردن کلفتی میخاد که بتونه 6KW رو همیشه بهت بده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                        آره عالی میشه. دیدم بعضی ها توربین های آبی فول استیل میخرن یه عمر براشون برق تولید میکنه سالی 1و2 بار هم باید سرویس بشه. ولی رودخونه گردن کلفتی میخاد که بتونه 6KW رو همیشه بهت بده

اون جوری ها هم که فکر میکنید آب زیادی نمیخواد
                        کمی باید فشار آب را بالا ببرید
                        حدود 10 کاوا راحت میشه برق گرفت
                        یک فیلم مستند چند وقت پیش نشنال جوگرافیک پخش کرد که از آب یک نهر کوچک برق یک کمپ بزرگ را تامین میکرد
                        ولی حدود فکر کنم یک کیلومتری آب را پایین آوردند تا فشار آب بره بالا (با شلنگ اتشنشانی)...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359

اون جوری ها هم که فکر میکنید آب زیادی نمیخواد
                          کمی باید فشار آب را بالا ببرید
                          حدود 10 کاوا راحت میشه برق گرفت
                          یک فیلم مستند چند وقت پیش نشنال جوگرافیک پخش کرد که از آب یک نهر کوچک برق یک کمپ بزرگ را تامین میکرد
                          ولی حدود فکر کنم یک کیلومتری آب را پایین آوردند تا فشار آب بره بالا (با شلنگ اتشنشانی)...
                          بله دیدمش منم اون کاربرد بالایی نداره بخاطر اینکه آب فشار بالا خورندگی زیادی ایجاد میکنه بخاطر یه بدیده ای که یادم نیست الان...

دیدگاه

یک سوال داشتم
                            برای تولید موج موربعی ساده و یا مربعی اصلاح شده (سینوسی اصلاح شده)
                            با یک AVR چی کار باید بکنم؟
                            با زبان بسکام کار میکنید؟
                            ساده ترین راه چیه
                            که با یک ترانس معمولی برق برای رشن کردن یک لامپ تولید کنم

یک سول دیگه :
                            فرق ترانس کاهنده با افزاینده چیه؟
                            آیا هردوشون در حقیقت یکی هستند؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                              یک سوال داشتم
                              برای تولید موج موربعی ساده و یا مربعی اصلاح شده (سینوسی اصلاح شده)
                              با یک AVR چی کار باید بکنم؟
                              با زبان بسکام کار میکنید؟
                              ساده ترین راه چیه

من با microbasic کار میکنم و فقط PIC

که با یک ترانس معمولی برق برای رشن کردن یک لامپ تولید کنم
                              یک سول دیگه :
                              فرق ترانس کاهنده با افزاینده چیه؟
                              آیا هردوشون در حقیقت یکی هستند؟
                              اگر میخای لامپ روشن کنی بهتره LED بخری و با همون 12V روشن کنی...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                                عکستونو پاک کردن.....
                                باید جای دیگری پلود کنید

اضافه شده در تاریخ :
                                من دنبال یک مدل ساده ( 150 - 300 - 500 وات)
                                سینوسی خالص میگردم که ماکزیمم 300 تا 400 تومان باشه
                                میتونید یکی دو نمونه معرفی کنید

اضافه شده در تاریخ : سلام
                                نقشه اینورتری که میفرمایید در حال درست کردنش هستید
                                را میتوانید قرار دهید ....؟
                                سینوسی خالص هست
                                ترانس را چی قرار میدهید...؟
                                ببخشید من چند روزی نبودم ...
                                عکس رو براتون دوباره پلود کردم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X