اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اینورتر چی بخرم؟ سینوسی یا شبه سینوسی؟ چه کشوری؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اینورتر چی بخرم؟ سینوسی یا شبه سینوسی؟ چه کشوری؟

والا اینقدر دقت خوبه ولی زیاد از حد داری وسواس بخرج میدی ! البته چون شما میخای پول بدی من چکارم که تصمیم بگیرم ولی بعضی ها برای یه مبایل به راحتی 800 تومن میدن و 2 سال بعد هم 800 تا دیگه! تازه فقط باهاش حرف میزنن و MP3 گوش میدن! بنظرم بهتره بری ادارات دولتی ببینی اونا چی استفاده کردن اگر آشنا داری که هیچ ولی اگر نداری برو حراست یه اداره و بگو با مسئول تاسیساتتون کار داشتم اون میدونه چی استفاده شده... هرچند که برای ادارات دولتی من دیدم جنسها بیشتر امـریکاییه و از دوبی وارد میشه

دیدگاه

سلام
      دوستانی که از اینورترهای شبه سینوسی چینی استفاده کرده اند لطفا معایب و مشکلات آنها را توضیح دهند
      با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط puya80
        سلام
        دوستانی که از اینورترهای شبه سینوسی چینی استفاده کرده اند لطفا معایب و مشکلات آنها را توضیح دهند
        با تشکر
        لطفا صفحه اول را مطالعه کنید...

تقریبا میشه گفت به هیچ دردی نمیخورند (فقط برای روشن کردن لامپ معمولی باید استفاده شوند )
        آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
        مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
          والا اینقدر دقت خوبه ولی زیاد از حد داری وسواس بخرج میدی ! البته چون شما میخای پول بدی من چکارم که تصمیم بگیرم ولی بعضی ها برای یه مبایل به راحتی 800 تومن میدن و 2 سال بعد هم 800 تا دیگه! تازه فقط باهاش حرف میزنن و MP3 گوش میدن! بنظرم بهتره بری ادارات دولتی ببینی اونا چی استفاده کردن اگر آشنا داری که هیچ ولی اگر نداری برو حراست یه اداره و بگو با مسئول تاسیساتتون کار داشتم اون میدونه چی استفاده شده... هرچند که برای ادارات دولتی من دیدم جنسها بیشتر امـریکاییه و از دوبی وارد میشه

من پول گوشی زیاد دادم , فکر کنم رکورد دار باشم :biggrin:
          آخه شما کیو دیدید که گوشی بخره پروزکتور داشته باشه
          بعد مدتی که خراب شد , حتی نمایندگی سامسونگ هم نتونه درستش کنه :mrgreen:
          در این مورد با من کل کل نکن (شوخی)

حالا از شوخی گذشته:
          به نظرتون کدوم مارکو بخرم
          نمیتونید از کسی سوال کنید....

مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
          _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

من به دنبال این مطلب هستم که دوستان حداکثر توانی را که از یک اینورتر شبه سینوسی چینی گرفته اند با توجه به توان نامی آن چقدر بوده؟ و با توجه به توانی که به مصرف کننده می دهند میزان داغ شدن جعبه آنها به چه صورت می باشد؟

دیدگاه

اقا سینا اینها همشون ساخته دست بشره پس خرابی داره بازم تاکید می کنم به جای اینکه اینقدر دنبال مارکش باشید دنبال این باشید که خدمات پشت کدومش بهتره ........اطمینان داشته باشید این دوتا برند هر دو خوب هستند کوتک فقط یک مقدار بازده بیشتر داره تا شما می یایید انتخاب کنید اینها قیمتشون شده 1میلیون تجربه نشون داده وسواس زیاد در انتخاب بین خوب و خوب تر منجر به انتخاب خرید بد و یا متوسط میشه ...........جون من برو یدونه اینورتور بخر بی خیال شو خراب شد من با آقا آروین خسارتشو می دهیم :agree:

نوشته اصلی توسط puya80
              من به دنبال این مطلب هستم که دوستان حداکثر توانی را که از یک اینورتر شبه سینوسی چینی گرفته اند با توجه به توان نامی آن چقدر بوده؟ و با توجه به توانی که به مصرف کننده می دهند میزان داغ شدن جعبه آنها به چه صورت می باشد؟
              عزیز مگه یکی دوتا برند تو بازار هست اینورتور چینی هست 100 وات روش نوشته 50تا میده مدلی هم هست 100وات نوشته 110هم میده اما زود فاتحه می خونه اینها اکثرا یدونه فن روی اعصاب و پر صدا هم دارند اما داغ نمی شوند من خودم2000وات دارم ازش 1500هم کشیدم (کوتاه مدت)داغ نمیشه اما مثل جت صدا میده :biggrin:
              کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
              ولتر

دیدگاه

منم یه بار رفتم با دوستم هارد اکسترنال بخریم انقدر سوال کردیم از اینو اون که قیمت رو بردیم بالا!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359

من پول گوشی زیاد دادم , فکر کنم رکورد دار باشم :biggrin:
                  آخه شما کیو دیدید که گوشی بخره پروزکتور داشته باشه
                  بعد مدتی که خراب شد , حتی نمایندگی سامسونگ هم نتونه درستش کنه :mrgreen:
                  در این مورد با من کل کل نکن (شوخی)

حالا از شوخی گذشته:
                  به نظرتون کدوم مارکو بخرم
                  نمیتونید از کسی سوال کنید....
                  گوشی پروژگتور دار دیگه چیه! :nice:

والا من هرچی اطلاعات داشتم ریختم توی این تاپیک سعی هم کردم علمی باشه البته منتی ندارها چون خودم هم باید یکی بسازم و گفتم این تاپیک میشه یه استارت برای خودم ولی درمورد خریدش صفر هستم اگر کسی هم میشناختم معرفی میکردم یا باهاش مشورت میکردم ولی خوب توی این زمینه کمکی از دستم برنمیاد ولی من بودم 2 تا کار میکردم

اول اینکه یک بار خرید میکردم و جنس خوبی میخریدم
                  دوم اینکه بنظرم نظر اونی که گفته ورودی باطری اشکال داشته رو بیشتر میشه باور کرد .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                    گوشی پروژگتور دار دیگه چیه! :nice:
                    یکی از دوستان , یکی دو سال پیش یک گوشی سامسونگ از کره آورده بود که فقط در خود کره عرضه شده بود
                    و مدلی بود که در همون کره پخش شد و تولید جهانی نداشت (حالا دلیلشو نمیدونم)
                    گفت قفلشو شکوندم و با سیم کارت ایرانی کار میکنه
                    من هم خریدمو بعد از مدتی پیکو پروزکتورش ضعیف شد و مات شد
                    بردم تعمیرات سامسونگ
                    گفتند ما قطعتشو نداریم....
                    بعد رفت گوشه کشو
                    وقتی سالم بود , تصویری در حد 40 اینچ را به خوبی نشون میداد (در حالت کم مصرفش)
                    شنیدم یک مدل دیگه زده از سری گالکسی که پروزکتورش از مدل من خیلی قویتره

به هر حال چیز بدرد نخوریه
                    قابل مقایصه با پروزکتورهای معمولی نیست ...

نوشته اصلی توسط arvinfx

اول اینکه یک بار خرید میکردم و جنس خوبی میخریدم
                    دوم اینکه بنظرم نظر اونی که گفته ورودی باطری اشکال داشته رو بیشتر میشه باور کرد .
                    فکر کنم همون مینول بهتره
                    شما درست میفرمایید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
                      اقا سینا اینها همشون ساخته دست بشره پس خرابی داره بازم تاکید می کنم به جای اینکه اینقدر دنبال مارکش باشید دنبال این باشید که خدمات پشت کدومش بهتره ........اطمینان داشته باشید این دوتا برند هر دو خوب هستند کوتک فقط یک مقدار بازده بیشتر داره تا شما می یایید انتخاب کنید اینها قیمتشون شده 1میلیون تجربه نشون داده وسواس زیاد در انتخاب بین خوب و خوب تر منجر به انتخاب خرید بد و یا متوسط میشه ...........جون من برو یدونه اینورتور بخر بی خیال شو خراب شد من با آقا آروین خسارتشو می دهیم :agree:

عزیز مگه یکی دوتا برند تو بازار هست اینورتور چینی هست 100 وات روش نوشته 50تا میده مدلی هم هست 100وات نوشته 110هم میده اما زود فاتحه می خونه اینها اکثرا یدونه فن روی اعصاب و پر صدا هم دارند اما داغ نمی شوند من خودم2000وات دارم ازش 1500هم کشیدم (کوتاه مدت)داغ نمیشه اما مثل جت صدا میده :biggrin:
                      سلام
                      خوب هستید
                      بله حق با شماست
                      کوتک شرکت کوچکی است و فقط اینورتر تولید میکند
                      خدمات پس از فروشش هم خوب نیست
                      اما مین ول شرکت بزرگیست که اینورترهم تولید میکند
                      خدمات پس از فروشش هم خیلی کامل هست....
                      فکر کنم مبنول 400 وات بهتر باشه
                      چه چیز کوتک بالاتر از مینول هست؟

دیدگاه

سلام دوستان
                        ببخشید وارد بحثتون شدم.
                        چند روز پیش دیدم بحثتون به توربینهای آبی هم کشیده شد. راستش ما تو یکی از دهاتای ترون زندگی میکنیم .و در کنار ما رودخونه جاجرود رد میشه. میخواستم ببینم توربین آبی قوی که بتونم حداقل 50kw ازش بگیرم از کجا میتونم تهیه کنم؟ آیا قیمتی دارید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط esan16736
                          سلام دوستان
                          ببخشید وارد بحثتون شدم.
                          چند روز پیش دیدم بحثتون به توربینهای آبی هم کشیده شد. راستش ما تو یکی از دهاتای ترون زندگی میکنیم .و در کنار ما رودخونه جاجرود رد میشه. میخواستم ببینم توربین آبی قوی که بتونم حداقل 50kw ازش بگیرم از کجا میتونم تهیه کنم؟ آیا قیمتی دارید؟
                          از کجا میدونید اینقدر توان رو میتونید داشته باشید؟ نصب یه همچین موتور بزرگی خیلی آسون نیست!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                            سلام
                            خوب هستید

چه چیز کوتک بالاتر از مینول هست؟
                            سلام
                            ممنون از شما

کوتک بازده ای که اعلام کرده برای دستگاه ش حدود 4-5درصد بیشتر مین وله .........البته اگر راست نوشته باشه

سلام دوستان
                            ببخشید وارد بحثتون شدم.
                            سلام
                            50 کیلو که میشه نیروگاه :eek:
                            با یک میلیون دو میلیون هم جمع نمیشه برو روی چند صد میلیون ............چون فقط بحث خود ژنراتور نیست کنترلر و تامین آب و هدایت این میزا آب و سد زدن و.................احتمالا مجوز هم نیاز داره
                            کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                            ولتر

دیدگاه

منم فکر کنم مبلغ بالا بشه ولی اگر برای خودت یه 4KW بزاری فکر نکنم از نظر مجوز مشکلی داشته باشه زیر 15 تومن هم باید در بیاد

دیدگاه

سلام دوستان
                                ببخشید وارد بحثتون شدم.

50 کاوا :eek:
                                برای چه کاری میخواهید؟
                                فکر نکنم بیش از 4 تا 5 کاوا نیاز باشه
                                تا پارسال که حدود 5 میلیون تومانی در میومد
                                یکی از مغازه های لاله زار فروشندش بود (دقیق یادم نیست کجاست)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X