اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار تولید فرکانس ازصفر هرتز تا20هرتز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مدار تولید فرکانس ازصفر هرتز تا20هرتز

با سلام به دوستان می خواستم مداری را برایم قرار دهید که فرکانس صفر تا 20هرتز که پایین تر از محدوده شنوایی انسان هست رو با بلندگو در فضا انتشار دهد. %-(
    اگر کسی از دوستان چنین مداری داره دریق نکنه. :nice:

باتشکر @};-
    هیچ چیز خراب نیست...حتی ساعت از کار افتاده ی روی دیوار نیز در روز 2بار ساعت را درست نشان میدهد. توماس ادیسون

پاسخ : مدار تولید فرکانس ازصفر هرتز تا20هرتز

از ای سی 555 یا با میکرو میتونید فرکانسی بین 0 تا 20 هرتز یا تا 40000 هرتز هم می تونی درست کنی!
    [glow=red,2,300]برنامه های آموزشی تست شده برای NXP LPC1768 با توابع CMSIS[/glow]
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76623.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Reza Sede
      از ای سی 555 یا با میکرو میتونید فرکانسی بین 0 تا 20 هرتز یا تا 40000 هرتز هم می تونی درست کنی!
      اگه هدف دوستمون ساختن امواجیه که باعث آزار بشه ؛ باید سینوسی باشه !!! و 555 خروجی سینوسی نمیده و درآوردن خروجی سینوسی از میکرو هم کار ساده ای نیست (برنامه پیچیده میخواد) :-B

دیدگاه

پس باید از چی استفاده کرد :question:
        [glow=red,2,300]برنامه های آموزشی تست شده برای NXP LPC1768 با توابع CMSIS[/glow]

دیدگاه

پس باید از چی استفاده کرد :question:
          همون میکرو میشه ولی باید برنامشو پیدا کنی ؛ همینجوری الکی نیست!!! :biggrin:

با آی سی هایی هم که به نام "فانکشن ژنراتور" معروفن هم میشه ساخت ، مثل آیسی "XR2206" ...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

پی نوشت : با مدار پل وین هم میشه ساخت منتها در فرکانسهای خیلی کم که چشمک زدن لامپ مشخصه شکل موج سینوسی خراب میشه و برای فرکانسهای خیلی پایین باید حتما از فانکشن ژنراتور بهره گرفت...

دیدگاه

ممنون از اطلاعاتتون شما بگین باید چه موجی با چه فرکانسی بسازیم تا روی مغز انسان تاثیر بگذارد درست کردنن و تبدیل آن با من. :wow:
            هیچ چیز خراب نیست...حتی ساعت از کار افتاده ی روی دیوار نیز در روز 2بار ساعت را درست نشان میدهد. توماس ادیسون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mhp_1375
              ممنون از اطلاعاتتون شما بگین باید چه موجی با چه فرکانسی بسازیم تا روی مغز انسان تاثیر بگذارد درست کردنن و تبدیل آن با من. :wow:
              خواهش میکنم ؛ امواج زیر 20 هرتز و بالای 20 کیلو از طرف مغز درک نمیشن ولی پرده گوش رو به ارتعاش در میارن و لرزش مایع درون گوش داخلی باعث ایجاد حالتهایی مثل سرگیجه میشه که چیز خوبی هم نیست ( توی تست دستگاه هم درگیرش میشی) .

اگه بخوای فرکانس زیر 20 هرتز بسازی جدا از نوسان ساز سینوسی که باید استفاده کنی ، سیگنال تولید شده رو هم باید به یک تقویت کننده با توان بالا بدی و بعدش به یه بلندگوی ساب درست و حسابی ( بزرگ و گرون) بدی و هزینش خیلی در میاد!

بهتره برید سراغ فرکانسهای بالاتر از 20 کیلو ؛ تولید اونا راحت تره و یه تقویت کننده متوسط و یک بلندگوی کوچیک آلتراسونیک ( توی بازار به همین اسم موجوده) میخواد و خیلی کوچکتر و ارزونتر درمیاد ولی خب اثرات فرکانسهای پایین بیشتر هست !!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی مشرقی
                خواهش میکنم ؛ امواج زیر 20 هرتز و بالای 20 کیلو از طرف مغز درک نمیشن ولی پرده گوش رو به ارتعاش در میارن و لرزش مایع درون گوش داخلی باعث ایجاد حالتهایی مثل سرگیجه میشه که چیز خوبی هم نیست ( توی تست دستگاه هم درگیرش میشی) .

اگه بخوای فرکانس زیر 20 هرتز بسازی جدا از نوسان ساز سینوسی که باید استفاده کنی ، سیگنال تولید شده رو هم باید به یک تقویت کننده با توان بالا بدی و بعدش به یه بلندگوی ساب درست و حسابی ( بزرگ و گرون) بدی و هزینش خیلی در میاد!

بهتره برید سراغ فرکانسهای بالاتر از 20 کیلو ؛ تولید اونا راحت تره و یه تقویت کننده متوسط و یک بلندگوی کوچیک آلتراسونیک ( توی بازار به همین اسم موجوده) میخواد و خیلی کوچکتر و ارزونتر درمیاد ولی خب اثرات فرکانسهای پایین بیشتر هست !!!
                با تشکر از شما
                دوست عزیز این توضیحات خیلی مهم است و به درد کار ما هم می خوره ولی من دنبال مدار آن هستم.به دنیال مداری که شماتیک آن را قرار داده باشند.
                دوست عزیز هزینه ی فرکانس پایین تر از 20هرتز برای من مهم نیست من مدار بالا تر از 20کیلوهرتز رو درست کردم زیاد اثر نداره من می خواستم پایین تر رو بسازم خلاصه اگه مدارشو داشتید ممنون میشم برای من قرار بدهید خیلی وقت است که دنبال این مدار میگردم در گوگل ....در تایپیک ها ....و سایت های مختلف ولی پیدا نکردم .خلاصه اگه داشتی دریق نکن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mhp_1375
                  با تشکر از شما
                  دوست عزیز این توضیحات خیلی مهم است و به درد کار ما هم می خوره ولی من دنبال مدار آن هستم.به دنیال مداری که شماتیک آن را قرار داده باشند.
                  دوست عزیز هزینه ی فرکانس پایین تر از 20هرتز برای من مهم نیست من مدار بالا تر از 20کیلوهرتز رو درست کردم زیاد اثر نداره من می خواستم پایین تر رو بسازم خلاصه اگه مدارشو داشتید ممنون میشم برای من قرار بدهید خیلی وقت است که دنبال این مدار میگردم در گوگل ....در تایپیک ها ....و سایت های مختلف ولی پیدا نکردم .خلاصه اگه داشتی دریق نکن.
                  نوشته اصلی توسط مهدی مشرقی
                  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

پی نوشت : با مدار پل وین هم میشه ساخت منتها در فرکانسهای خیلی کم که چشمک زدن لامپ مشخصه شکل موج سینوسی خراب میشه و برای فرکانسهای خیلی پایین باید حتما از فانکشن ژنراتور بهره گرفت...

خروجی رو باید به یه تقویت کننده صوتی قوی بدید که یه بلندگوی بزرگ و وات بالا فرکانس 16 هرتز رو پخش کنه...

هر چی خروجی قوی تر باشه تاثیرش بیشتر خواهد بود ( واتی که کافی هست رو اطلاعی ندارم) ...

دیدگاه

نمیشه از میکرو با دستور pulse out استفاده کرد؟ بعد اونو به یک امپلی فایر وصل کنیم؟
                    میشه از ای سی 555 بهره گرفت؟

دیدگاه

نمیشه از میکرو با دستور pulse out استفاده کرد؟ بعد اونو به یک امپلی فایر وصل کنیم؟
                      میشه از ای سی 555 بهره گرفت؟
                      میکرو رو که من بلد نیستم ؛ فقط در حد الگوریتم از یکی از رفقا شنیده بودم که میگفت برنامش رو میشه نوشت!

555 یه آی سی با قابلیتهای زیاده ولی توی این زمینه مدارهای استابل مشهوری که با 555 وجود داره خروجی مربعی دارن ؛ شاید به سرم زد و روی تولید موج سینوسی با 555 هم کار کردم ؛ شاید شد ...

دیدگاه

دیدگاه

میتونین از کامپیوتر و خروجی کارت صدا استفاده کنین
                          نرم افزار هایی هستند که کارت صدا رو تبدیل به یه سیگنال ژنراتور میکنند
                          تو گوگل سرچ کنین signal generator sound card

دیدگاه

ممنون از اطلاعات دوستان
                            برای پخش صدا فرکانس کم در محدوده ای خاص مثلا فقط داخل یک اتاق کار کنه وبه سایر نقاط دیگه نره یعنی توی یک فضای مشخص کار کنه و بیرون فضا تاثیری نداشته باشه میشه کاریش کرد؟
                            در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                            گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

خروجی میکرو چون با PWM ساخته میشه مولفه هایی بالاتر فرکانس رو هم داره و ممکنه شنیده بشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X