اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت کوره القایی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : ساخت کوره القایی

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
    اقا قاصد این مدارت عجب جریانی میده از اون میخه گرفتید چقدر جریان میگذره ؟
    ولتاژ چقدره ؟
    اینجا فرکانس بالاست و روش های خاصی برای گرفتن ولتاژ و جریان لازمه اما طبق محاسبه ولتاژ حدود 5 ولت
    و جریان حدود 250 آمپر هست.
    البته توان رو محدود کردم چون مصرف کننده های دیگه ای هم در مدار هستن و زیاد کردن توان باعث قطع فیوز میشه.
    شاید دوستان سئوال کنن چی ربطی به کوره القائی داره.
    اگر مدار سویچینگ شما قادر به انتقال توان مناسب به یک بار اهمی باشه براحتی در کوره هم این انتقال صورت میگیره.
    غیر از این تو تعطیلات تهیه لوله مسی مقدور نبود تازه از ساخت سیستم خنک کاری کویل هم معاف هستم.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

پاسخ : ساخت کوره القایی

احسنت بر استاد عزیز عالی بود :applause:
      شاید دوستان سئوال کنن چی ربطی به کوره القائی داره.
      اگر مدار سویچینگ شما قادر به انتقال توان مناسب به یک بار اهمی باشه براحتی در کوره هم این انتقال صورت میگیره.
      در این صورت مدار شما یه جور مچینگ رو هم انجام داده مچ کردن امپدانس پایین ورک کویل و ولتاژ بالای سمت اولیه درسته؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
        در این صورت مدار شما یه جور مچینگ رو هم انجام داده مچ کردن امپدانس پایین ورک کویل و ولتاژ بالای سمت اولیه درسته؟
        درسته :applause:
        اگر مچ نباشه تلفات سویچ ها بالا میره.

دیدگاه

سلام به دوستان
          من هم به موضوع کوره القایی خیلی علاقه مند هستم
          ولی متاسفانه بیس مهندسی برق و الکترونیک ندارم
          می خواستم اگه میشه کتابه های که در این زمینه می شه مطالعه کرد را معرفی کنید
          فقط می خوام مطالب پایه را یاد بگیرم و مطالعه کنم
          لطفا راهنماییم کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط silicon1366
            سلام به دوستان
            من هم به موضوع کوره القایی خیلی علاقه مند هستم
            ولی متاسفانه بیس مهندسی برق و الکترونیک ندارم
            می خواستم اگه میشه کتابه های که در این زمینه می شه مطالعه کرد را معرفی کنید
            فقط می خوام مطالب پایه را یاد بگیرم و مطالعه کنم
            لطفا راهنماییم کنید
            سلام
            عبارت induction heating رو سرچ کنید.

دیدگاه

ممنون
              من این ها رو سرچ کردم فقط مطالبش بیشتر جنبه سیستم های آزمایشگاهی رو داره ولی در زمینه سیستم های عملی خیلی مطلبی نیست. در ضمن مدارهای الکتریکی اون ها رو هم اصلا نمی تونم بخونم

دیدگاه

ممنون
                من این ها رو سرچ کردم فقط مطالبش بیشتر جنبه سیستم های آزمایشگاهی رو داره ولی در زمینه سیستم های عملی خیلی مطلبی نیست. در ضمن مدارهای الکتریکی اون ها رو هم اصلا نمی تونم بخونم
                منم اطلاعات زیادی ندارم :redface:
                اما کمی راهنمایی میتونم بکنم امیدوارم بدردتون بخوره اصول کوره القائی مبتنی بر القاء مغناطیسی است
                و در فرکانس های مختلف بسته به نیاز ساخته میشه .
                تلفات فوکو و هیسترزیس باعث گرم شدن فلز میشه البته تلفات هیسترزیس فقط در فلزات فرو مغناطیس
                ایجاد میشه که اونم در دمای مشخصی از بین میره.
                از نظر فرکانس کوره القائی از فرکانس شبکه 50 هرتز تا فرکانس چند مگ وجود داره.
                فرکانس 50 هرتز توسط ترانس مچینگ مستقیم از شبکه تامین میشه در موارد فرکانس بالاتر از شبکه
                ابتدا ولتاژ شبکه dc میشه و توسط سویچ های الکترونیکیAc و به فرکانس مورد نظر میرسه.
                کوره های قدیمی اکثرشون از تریستور برای کلید زنی استفاده میشدن و الان بیشتر از IGBT و MOSFET
                استفاده میکنن.
                انتخاب فرکانس بسته به این هست که هدف کاربر چی باشه برای ذوب از فرکانسهای پایین استفاده میشه
                و بسته به حجم بوته فرکانس انتخاب میشه.
                و فرکانس های بالا برای سخت کاری استفاده میشه بسته به اینکه تمرکز حرارت تا چه عمقی در فلز مد نظر باشه
                فرکانس انتخاب میشه.
                بعد از ایجاد ولتاژ Ac با فرکانس دلخواه ابتدا باید بین منبع ولتاژ و بار تناسب درست بر قرار بشه و با نظر به توان کوره
                و مقاومت بار این مچینگ صورت بگیره و گاهی لازم هست تا از ترانس مچینگ استفاده بشه.
                خوب حالا باید این جریان رو از کویل که اطراف بار پیچیدیم عبور بدیم برای اینکه حداکثر توان به بار انتقال پیدا کنه
                باید فقط مقاومت اهمی وجود داشته باشه اما در عمل استفاده از کویل و همچنین ثانویه ترانس مچینگ باعث وجود
                مقاومت سلفی در مدار خروجی میشه و اجازه عبور جریان مورد نیاز رو نمیده برای همین از رزونانس کمک میگیرن تا
                این مقاومت سلفی رو از بین ببرن دو مدار رزونانس داریم سری و موازی که در هر دو وقتی مدار در رزونانس هست
                فقط مقاومت اهمی بار باقی میمونه.

دیدگاه

کوره های قدیمی اکثرشون از تریستور برای کلید زنی استفاده میشدن و الان بیشتر از IGBT و MOSFET
                  استفاده میکنن.
                  داخل یک سری کوره های جدید من شنیدم از لامپ استفاده میشه شما دلیل اش را می دونید؟؟؟؟؟؟؟
                  کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                  ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
                    داخل یک سری کوره های جدید من شنیدم از لامپ استفاده میشه شما دلیل اش را می دونید؟؟؟؟؟؟؟
                    دلیلش فرکانس بالای کوره هست که البته ولتاژ ورودی نمونه لامپی باید بالا باشه.
                    استفاده از IGBT در فرکانس بالا مقدور نیست و ماسفت هم در ولتاژهای بالا وجود
                    نداره پس لامپ گزینه مناسبی هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
                      منم اطلاعات زیادی ندارم :redface:
                      اما کمی راهنمایی میتونم بکنم امیدوارم بدردتون بخوره اصول کوره القائی مبتنی بر القاء مغناطیسی است
                      و در فرکانس های مختلف بسته به نیاز ساخته میشه .
                      تلفات فوکو و هیسترزیس باعث گرم شدن فلز میشه البته تلفات هیسترزیس فقط در فلزات فرو مغناطیس
                      ایجاد میشه که اونم در دمای مشخصی از بین میره.
                      از نظر فرکانس کوره القائی از فرکانس شبکه 50 هرتز تا فرکانس چند مگ وجود داره.
                      فرکانس 50 هرتز توسط ترانس مچینگ مستقیم از شبکه تامین میشه در موارد فرکانس بالاتر از شبکه
                      ابتدا ولتاژ شبکه dc میشه و توسط سویچ های الکترونیکیAc و به فرکانس مورد نظر میرسه.
                      استفاده میکنن.
                      انتخاب فرکانس بسته به این هست که هدف کاربر چی باشه برای ذوب از فرکانسهای پایین استفاده میشه
                      و بسته به حجم بوته فرکانس انتخاب میشه.
                      و فرکانس های بالا برای سخت کاری استفاده میشه بسته به اینکه تمرکز حرارت تا چه عمقی در فلز مد نظر باشه
                      فرکانس انتخاب میشه.
                      بعد از ایجاد ولتاژ Ac با فرکانس دلخواه ابتدا باید بین منبع ولتاژ و بار تناسب درست بر قرار بشه و با نظر به توان کوره
                      و مقاومت بار این مچینگ صورت بگیره و گاهی لازم هست تا از ترانس مچینگ استفاده بشه.
                      خوب حالا باید این جریان رو از کویل که اطراف بار پیچیدیم عبور بدیم برای اینکه حداکثر توان به بار انتقال پیدا کنه
                      باید فقط مقاومت اهمی وجود داشته باشه اما در عمل استفاده از کویل و همچنین ثانویه ترانس مچینگ باعث وجود
                      مقاومت سلفی در مدار خروجی میشه و اجازه عبور جریان مورد نیاز رو نمیده برای همین از رزونانس کمک میگیرن تا
                      این مقاومت سلفی رو از بین ببرن دو مدار رزونانس داریم سری و موازی که در هر دو وقتی مدار در رزونانس هست
                      فقط مقاومت اهمی بار باقی میمونه.
                      ممنون از راهنمایی شما
                      می خواستم بدون برای اینکه بتونم خودم یه کوره القایی را طراحی کنم و مدارش رو ببندم و تمام این اصطلاحاتی که در بالا فرمودید را درک کنم و به قول معروف ماهی گیری رو یاد بگیرم از کجا شروع کنم ؟ و به نظرتون چقدر زمان نیاز داره تا من به این هدف برسم ؟ اگه یک لیست مطالعاتی هم بهم بدید ممنون می شم .
                      راستی یه سوال هم داشتم واقعا اطلاعاتی که در اینترنت هست مثل نقشه های درایو و مدارهای کوره آیا میشه باهاش کار عملی کرد ؟ اخه من الان نیمدونم اصلا این مدارها را چه جوری باید خواند!
                      بازهم تشکر از پاسخ شما

دیدگاه

ممنون از راهنمایی شما
                        می خواستم بدون برای اینکه بتونم خودم یه کوره القایی را طراحی کنم و مدارش رو ببندم و تمام این اصطلاحاتی که در بالا فرمودید را درک کنم و به قول معروف ماهی گیری رو یاد بگیرم از کجا شروع کنم ؟ و به نظرتون چقدر زمان نیاز داره تا من به این هدف برسم ؟ اگه یک لیست مطالعاتی هم بهم بدید ممنون می شم .
                        راستی یه سوال هم داشتم واقعا اطلاعاتی که در اینترنت هست مثل نقشه های درایو و مدارهای کوره آیا میشه باهاش کار عملی کرد ؟ اخه من الان نیمدونم اصلا این مدارها را چه جوری باید خواند!
                        بازهم تشکر از پاسخ شما
                        ببینید هر پروژه ای یک تعریف کلی داره و در عمل کلی جزئیات که هر کدوم رعایت نشه کار به نتیجه نمی رسه پیش زمینه ساخت کوره الکترونیک عمومی
                        و بعد تجربه در منابع تغذیه سویچینگ هست.
                        سویچ های نیمه هادی بسیار حساس هستند باید در شرایط تعریف شده ای بکار گرفته شوند اتفاقآ خیلی گرون هستن پس پیش نیاز شما برای کار روی
                        کوره القائی بستگی به اطلاعات حال حاضر شما داره اگر در الکترونیک تجربه ندارید زمان زیادی رو از شما خواهد گرفت.
                        مدارهای تو نت عملی هستن اما حرفه ای نیستن و بیشتر جنبه آشنایی با کوره رو در بر میگیرن.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : ساخت کوره القایی

نوشته اصلی توسط Ghasede del
                          ببینید هر پروژه ای یک تعریف کلی داره و در عمل کلی جزئیات که هر کدوم رعایت نشه کار به نتیجه نمی رسه پیش زمینه ساخت کوره الکترونیک عمومی
                          و بعد تجربه در منابع تغذیه سویچینگ هست.
                          سویچ های نیمه هادی بسیار حساس هستند باید در شرایط تعریف شده ای بکار گرفته شوند اتفاقآ خیلی گرون هستن پس پیش نیاز شما برای کار روی
                          کوره القائی بستگی به اطلاعات حال حاضر شما داره اگر در الکترونیک تجربه ندارید زمان زیادی رو از شما خواهد گرفت.
                          مدارهای تو نت عملی هستن اما حرفه ای نیستن و بیشتر جنبه آشنایی با کوره رو در بر میگیرن.
                          یکی از دوستان گفتن برای شروع از کتاب های هنرستان شروع کنم
                          می خواستم بدون برای مطالعه منابع تغذیه سویچینگ بعد از خواندن این منابع ابتدایی به چه کتابهای مراجعه کنم که بتونم در این زمینه ادامه بدم؟
                          درمورد پیش نیاز هم که گفتید من در زمینه های کوره های الکتریکی مقاومتی تا دما های 1850 هم کار کردم ولی بیشتر جنبه های متالوا¾ژیکی آن بوده تا تابلوهای برق اون ها . البته چیز پیچیده ای ندارند ولی کوره های القایی یه جورایی فرق داره!

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : ساخت کوره القایی

یکی از دوستان گفتن برای شروع از کتاب های هنرستان شروع کنم
                            می خواستم بدون برای مطالعه منابع تغذیه سویچینگ بعد از خواندن این منابع ابتدایی به چه کتابهای مراجعه کنم که بتونم در این زمینه ادامه بدم؟
                            درمورد پیش نیاز هم که گفتید من در زمینه های کوره های الکتریکی مقاومتی تا دما های 1850 هم کار کردم ولی بیشتر جنبه های متالوا¾ژیکی آن بوده تا تابلوهای برق اون ها . البته چیز پیچیده ای ندارند ولی کوره های القایی یه جورایی فرق داره!
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=74280.msg443484#msg443484

دیدگاه

سلام

منظورتون از لامپ که بهش اشاره کردین همون ترانزیستورهای لامپی هست؟

اگه اونه مگه الان هم تولید و مصرف میشن؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سون سگمنت
                                سلام
                                منظورتون از لامپ که بهش اشاره کردین همون ترانزیستورهای لامپی هست؟
                                اگه اونه مگه الان هم تولید و مصرف میشن؟
                                لامپ قبل از ترانزیستور ساخته شد ساده ترین لامپ تریود بود که از آند - کاتد -گرید و فیلامان که وظیفه گرم کردن کاتد رو بعهده داشت
                                تشکیل شده بود که مجموع این اجزا در حبابی که از هوا تخلیه شده بود قرار داده میشدند.
                                لامپهای کاتد سرد هم داریم مثل مگنترون که در ماکرو ویو استفاده میشه لامپهای تقویت امواج رادیویی هم داریم که در ایستگاه های
                                تلویزیونی استفاده میشه.شاید در وسایل پرتابل لامپ کاربرد نداره اما هنوز جایگاه خودش رو داره.
                                بسیاری از رادارها از لامپ برای تولید امواج میلیمتری استفاده میکنن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X