اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تبدیل پاور کامپیوتر به یک منبع تغذیه خوب ! با ولتاژهای +3.3 +5 +12 -5 -12 +24...

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تبدیل پاور کامپیوتر به یک منبع تغذیه خوب ! با ولتاژهای +3.3 +5 +12 -5 -12 +24...

ببخشید من یه سوال دیگه داشتم من با پاور tanus مدل atx_600w-p4 اینو ساختم و حرف نداشت .فقط می خواستم بدونم اگه بین 2 سیم اتصال کوتاه رخ می بده چی میشه و اگه احتمال سوختش هست باید چکار کنیم ، چه مداری استفاده کنیم و دوم اینکه تو این پاور نه سیم سفیدی وجود داشت و چیزی که روی برد 5- رو نشون بده :surprised: یعنی پاور من 5- رو نداره حالا باید چکار کنم؟ :(
    http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

پاسخ : تبدیل پاور کامپیوتر به یک منبع تغذیه خوب ! با ولتاژهای +3.3 +5 +12 -5 -12 +24...

نوشته اصلی توسط erfan.astinhost
      ببخشید من یه سوال دیگه داشتم من با پاور tanus مدل atx_600w-p4 اینو ساختم و حرف نداشت .فقط می خواستم بدونم اگه بین 2 سیم اتصال کوتاه رخ می بده چی میشه و اگه احتمال سوختش هست باید چکار کنیم ، چه مداری استفاده کنیم و دوم اینکه تو این پاور نه سیم سفیدی وجود داشت و چیزی که روی برد 5- رو نشون بده :surprised: یعنی پاور من 5- رو نداره حالا باید چکار کنم؟ :(
      سلام ، اگر پاورتون کمی با کیفیت باشه ، با کوچکترین اتصال کوتاه خانوش میشه ، همچنین برای اینکه ببینید ولتاژ منفی پنج داره یا نه ، پاور رو باز کنید ببینید که روی پی سی بی خروجی منفی پنج داره یانه ،،،
      - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
      ارتباط با من : ir02x6
      طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ir02x6
        سلام ، اگر پاورتون کمی با کیفیت باشه ، با کوچکترین اتصال کوتاه خانوش میشه ، همچنین برای اینکه ببینید ولتاژ منفی پنج داره یا نه ، پاور رو باز کنید ببینید که روی پی سی بی خروجی منفی پنج داره یانه ،،،
        نداره گفتم که ، خب اگه من بخوام تست کنم که با کیفیته و با اتصال کوتاه خاموش میشه باید چکار کنم که بهش صدمه نزنم؟

دیدگاه

سلام مرسی از اطلاعاتتون :applause: ببخشید این pdf دانلود نشد مشکلش چیه؟ :cry2:

دیدگاه

نداره گفتم که ، خب اگه من بخوام تست کنم که با کیفیته و با اتصال کوتاه خاموش میشه باید چکار کنم که بهش صدمه نزنم؟
            محض اطلاعتون بگم که همه پاور ها محافظ اتصال کوتاه دارن
            اگه باورتون نمیشه یکی ازخروجی ها رو یه لحظه به gnd بزنید تا باورتون شه

این یه لحظه که گفتم اینو پاور در حد میلی ثانیه تشخیص میده

در ضمن بعد از اتصال کوتاه پاور خاموش میشه و شما باید پاور رو ا ز220 ولت جدا کنید و چند ثانیه صبر کنید و بعد دوباره به برق وصل کنید تا پاور راه بیوفته

دیدگاه

البته اگه طول سیم زیاد باشه یا کیفیت اون خوب نباشه، طوری که سیم، مختصر مقاومتی نشون بده از خودش ، اون موقع محافظت داخلی به اشتباه میفته و فکر میکنه داری ازش جریان میکشی و این یه خورده خطرناکه!
              ( اون اوایل که تازه با پاور داشتم کار میکردم و خیلی قلق پاور دستم نبود،تصادفی و بدون اینکه متوجه بشم، همین اتفاق افتاد و چون سیم یه خرده دراز بود، محافظ اتصال کوتاه عمل نکرد و یه لحظه احساس کردم پام داغ شد! نگاه کردم دیدم پام خورده به سیم و اتصال کوتاه شده و روکش سیم ذوب شده و داره پام رو میسوزونه!!! :biggrin: )

دیدگاه

این پاور های دست دوم خیلی مزخرفن ! ولتاژاشون دقیق که نیست ! به چه درد میخوبه ! از یک ترانس هم استفاده که به صرفه تره ! ... کلی باید رگولاتور و .. بزاری که تثبت بشن !

من جو گیر شدم 2 تا خریدم بعد دیدم ارزش نداره !
                « با هر دستی بدی , با همان دست پس خواهی گرفت »
                این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

سلام من نمی دونم چی شد وقتی خواستم یه led رو به pawer good وصل کنم، پاورم دیگه روشن نمی شه برق 5 ولت stand by رو هم ندارم .
                  معلوم نیست یه بار مصرفه ( چیزی که 3 هزار تومنه همینه دیگه ) خراب بود درستش کردم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
                    البته اگه طول سیم زیاد باشه یا کیفیت اون خوب نباشه، طوری که سیم، مختصر مقاومتی نشون بده از خودش ، اون موقع محافظت داخلی به اشتباه میفته و فکر میکنه داری ازش جریان میکشی و این یه خورده خطرناکه!
                    ( اون اوایل که تازه با پاور داشتم کار میکردم و خیلی قلق پاور دستم نبود،تصادفی و بدون اینکه متوجه بشم، همین اتفاق افتاد و چون سیم یه خرده دراز بود، محافظ اتصال کوتاه عمل نکرد و یه لحظه احساس کردم پام داغ شد! نگاه کردم دیدم پام خورده به سیم و اتصال کوتاه شده و روکش سیم ذوب شده و داره پام رو میسوزونه!!! :biggrin: )
                    واقعا پاورتون نسوخت؟ مدلشچیه مگه؟

دیدگاه

واقعا پاورتون نسوخت؟ مدلشچیه مگه؟
                      نه.نسوخت،عوضش پام سوخت!! الان هم ازش استفاده میکنم.(حتی تغذیه کوره القایی هم باهاش تامین کردم.از کانال 12 ولت حدود 7-8 آمپر جریان کشیدم)
                      قدیمیه! سال 87 دست دومش رو خریدم! بعد از اون هم چند مدل دست دوم خریدم که فقط یکیشون نامرغوب شد.
                      اون اولها که نمیدونستم پاور جریان دهی خیلی زیادی داره، اومدم یه LED رو مستقیم زدم به 5 ولت!!! (همین کار رو با یه آداپتور قدیمی انجام میدادم و طوری نمیشد،چون آداپتور 500 میلی آمپر بود و پاور در حدود 20-30آمپر! ) دیدم روشن نشد! گفتم آخه این که سالم بود! یکی دیگه برداشتم زدم به آداپتور، روشن شد،زدم به پاور روشن نشد.تست کردم دیدم سوخته! تعجب کردم که آخه مگه این چقدر میتونه جریان بده؟! نوشته های روی پاور رو خوندم، دیدم که... بعد از اون ماجرا و جریان سوزوندن پام، دیگه با احتیاط کامل با پاور کار میکنم.چون میدونم که اولین اتصال اشتباه، آخرین اتصال اشتباه اون مدار خواهد بود!

دیدگاه

نه.نسوخت،عوضش پام سوخت!! الان هم ازش استفاده میکنم.(حتی تغذیه کوره القایی هم باهاش تامین کردم.از کانال 12 ولت حدود 7-8 آمپر جریان کشیدم)
                        قدیمیه! سال 87 دست دومش رو خریدم! بعد از اون هم چند مدل دست دوم خریدم که فقط یکیشون نامرغوب شد.
                        اون اولها که نمیدونستم پاور جریان دهی خیلی زیادی داره، اومدم یه LED رو مستقیم زدم به 5 ولت!!! (همین کار رو با یه آداپتور قدیمی انجام میدادم و طوری نمیشد،چون آداپتور 500 میلی آمپر بود و پاور در حدود 20-30آمپر! ) دیدم روشن نشد! گفتم آخه این که سالم بود! یکی دیگه برداشتم زدم به آداپتور، روشن شد،زدم به پاور روشن نشد.تست کردم دیدم سوخته! تعجب کردم که آخه مگه این چقدر میتونه جریان بده؟! نوشته های روی پاور رو خوندم، دیدم که... بعد از اون ماجرا و جریان سوزوندن پام، دیگه با احتیاط کامل با پاور کار میکنم.چون میدونم که اولین اتصال اشتباه، آخرین اتصال اشتباه اون مدار خواهد بود!
                        چرا الین اتصال اخرین اتضال؟!! من خودم از پاورم تا 20 امپر کشیدم راحت کار کرده 400 واته
                        فک نکنم این قدرا هم پاور ضعیف باشه
                        عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
                        مخترع برتر شمال غرب سال 96
                        مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

متوجه منظورم نشدی آرمین جان!
                          شما اگه یه میکرو رو فقط یک لحظه تغذیه ش رو اشتباه وصل کنین و اون منبع تغذیه هم پاور کامپیوتر باشه، بخاطر اینکه مثل گ...ا...و :mrgreen:سرش رو میندازه پایین و جریان رو میده به مدار، قطعا فاتحه ی میکرو و اون مدار خونده شده س!!

دیدگاه

متوجه منظورم نشدی آرمین جان!
                            شما اگه یه میکرو رو فقط یک لحظه تغذیه ش رو اشتباه وصل کنین و اون منبع تغذیه هم پاور کامپیوتر باشه، بخاطر اینکه مثل گ...ا...و :mrgreen:سرش رو میندازه پایین و جریان رو میده به مدار، قطعا فاتحه ی میکرو و اون مدار خونده شده س!!
                            من از مدار مقاومت شنت استفاده کردم . به جای مقاومت ، پتانسیومتر گذاشتم ، اول جریان رو کم می کنم اگه درست بود ، بعد جریانش رو زیاد می کنم.

اضافه شده در تاریخ :
                            با پاور کامپیوتر نمیشه چیز خوبی درست کرد ، اگه یه گیرنده دیجیتال یا رسیور ماهواره یا حتی دی وی دی پلیر خراب پیدا کردید. اونو باز کنید. برد تغذیش رو باز کنید. (من مال یه گیرنده ماهواره باز کردم. بیشترین ولتاژش 30 ولت بود.)
                            در قسمت خروجیش ، ولتاژ ها روی برد نوشته شدند. ( اگه ولتاژی نوشته شده بود ولی خروجی نداشت. ببینید دیود یا جای مقاومتی هست که روی پی سی بی باشه ولی قطعه جا نخوره. اگه بود. جای مقاومت ها سیم بگذارید. یه خازن هم همین طوری متناسب با ولتاژ بگذارید. دیود ها هم همین دیود های معمولی.)
                            بعد با با هر چی که دوست داشتید ولتاژش رو متغیر کنید . ( من با lm317)
                            بعد یه ولتمتر هم براش درست کنید . همون کانکتور های منبع تغذیه 2 تاشونو بگیرید.
                            (من کیت ولتمتردیجیتال بهنام کیت رو خریدم)
                            دیگه ما بقی کارهاش که دیگه مهم نیست هم باشما.

دیدگاه

دوستان من یه جای این تاپیک یا در تاپیگی دیگر خوندم که نمیشه منابع سئویچینگ سری کرد چون سیستم محافظتی اش عمل میکنه و خاموش میشه منبع :eek:
                              ولی امروز از روی کنجکاوی سری کردم و زیر بار هم بردم مشکلی پیش نیومد
                              خواستم اطلاع رسانی کنم :biggrin: :nerd:
                              دوست عزیز همه ما اینجا هستیم تا در کنار هم و با کمک هم بر دانسته های خودمان بیافزاییم و سطح علمی و فنی خودمان و جامعه علمی کشورمان را بالا ببریم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arashmojtaba
                                دوستان من یه جای این تاپیک یا در تاپیگی دیگر خوندم که نمیشه منابع سئویچینگ سری کرد چون سیستم محافظتی اش عمل میکنه و خاموش میشه منبع :eek:
                                ولی امروز از روی کنجکاوی سری کردم و زیر بار هم بردم مشکلی پیش نیومد
                                خواستم اطلاع رسانی کنم :biggrin: :nerd:
                                سری کردن مشکلی نداره ولی موازی کردن مشکل داره چون وقتی دو پاور رو موازی میکنیم مثلا یه پاور میخواد 12.2 بده یکی دیگه 12.4 میده پس اونی که 12.2 میده ولتاژش میره بالاتر و محافظش عمل میکنه و پاور خاموش میشه. در ضمن اگر بخوایم خروجی های پاور رو موازی کنیم اگر حتی از دیود در خروجی استفاده کنیم باز هم از یکی از پاور ها بار بیشتری گرفته میشه و ممکن هست اون یکی اصن توانی ازش گرفته نشه ولی خوب چون سیم پاور به اندازه کافی مقاومت داره باعث میشه عدالت تا حدودی بر قرار بشه . پس برای این که مثلا دو پاور 12.2 ولت با 12.2 ولت رو موازی کنیم بایستی منفی رو مشترک وصل کنیم و مثبت هر کدوم رو بدیم به آند دیود دوبل شاتکی و از از کاتد مشترکش خروجی بگیریم.
                                مسری کردن پاور هم مشکلی نداره چون 1- خروجی ایزوله هست2- جریانی که از پاور اول میگذره با دومی برابره
                                لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X