اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تبدیل پاور کامپیوتر به یک منبع تغذیه خوب ! با ولتاژهای +3.3 +5 +12 -5 -12 +24...

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تبدیل پاور کامپیوتر به یک منبع تغذیه خوب ! با ولتاژهای +3.3 +5 +12 -5 -12 +24...

نوشته اصلی توسط sadegh_fojica
    سلااااام
    بالاخره منم یکی درست کردم :wow:
    ولی هر چی گشتم سیم سفید که -5 ولته رو پیدا نکردم نبود که نبود :cry2:
    اما اشکال نداره مهم اینه که یه منبع تغذیه دارم الان :nice:

اینم از یه ویو دیگه

اینم یه ویه سه بعدی :biggrin:
    خوبه مبارکه عکسا نشون میده دریله خیلی اذیتت کرده خخخخخخخخخخ
    http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

پاسخ : تبدیل پاور کامپیوتر به یک منبع تغذیه خوب ! با ولتاژهای +3.3 +5 +12 -5 -12 +24...

نوشته اصلی توسط erfan.astinhost
      خوبه مبارکه عکسا نشون میده دریله خیلی اذیتت کرده خخخخخخخخخخ
      ممنون
      آره :biggrin: وقتی با دریل سوراخ ها رو درست کردم .اون ورشون برآمدگی تیزی ایجاد شد که با فرز آهنگری صافش کردم :nice:

دیدگاه

مژده به کسانی که پاورشون 5- ولت رو نداره
        خب امروز هم مثل همیشه دنبال این بودم که از پاورایی که 5- رو ندارن واسشون درس کنم که اموزش به اینشکله.

خب این خروجی های ترانس بزرگه هست که دو تا دیود مدل FR 103 طبق شکل به اون قسمت ها وصل کنید ، (شیش تا پایه هست که به دو قسمت دو تایی و دو قسمت تکی تقسیم شده مثل شکل دیود هاتون رو به اون دو قسمت دو تایی وصل کنید.) تهش رو به هم وصل کنید بعد میرسه قسمت سلفش که باید یه سلف با هسته فریت عین پاورتون درس کنید و حدود ده تا پونزده دور دورش بپیچید، بعدخروجیشو میتونید با چن تا خازن تصفیه کنید ، و پاور شما امادست!!!!!!!!
        فقط بگم این یه مدل بیسیک هست و روش محافظت ایجاد نمیشه پس فک نکنم پاور شما رو این درصورت اتصال کوتاه خاموش کنه پس حتما مواضب باشید شایدم خاموش کنه تست نکردم :biggrin: مرسی از همه شما.

دیدگاه

سلام دوستان
          بین ولتاژ های مثبت هم میشه ولتاژ گرفت؟ مثلا" بین +12 و+5 ، 7 ولت بدست اورد؟

حدود ده تا پونزده دور دورش بپیچید، بعدخروجیشو میتونید با چن تا خازن تصفیه کنید ، و پاور شما امادست!!!!!!
          10 دور یا 15 دور؟ سیمش جه سایزی باشه ؟ اندازه هسته؟ مرسی بخاطر پست خوب و کاربردیتون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سایمون
            سلام دوستان
            بین ولتاژ های مثبت هم میشه ولتاژ گرفت؟ مثلا" بین +12 و+5 ، 7 ولت بدست اورد؟

10 دور یا 15 دور؟ سیمش جه سایزی باشه ؟ اندازه هسته؟ مرسی بخاطر پست خوب و کاربردیتون
            جواب سوال یک: اره میشه اگه پاورتون توی خروجی 2 تا دیود شاتکی داشته باشه اگه 3 تا بود به احتمال زیاد نه البته نیگم باید تصت کنید.
            جواب سوال دو: این روش رو قبلا گفتم که میشه اینکار رو کرد ولی تازگیا فهمیدم روش راحت تری هم هست . استفاده از رگولاتور 5 ولی منفی.
            البته جواب هم میده این روش. گفتم که 10 تا 15 دور هرچی دوس دارید من 15 دور پیچیدم سیمتون هم 0.6 خوبه اندازه هسته هم که باید تیروئیدی باشه نمیدونم، فرقی نداره یه هسته بگیرید که توش 15 دور جا بشه دیگه :biggrin:.
            موفق باشید.

دیدگاه

حالا دوتا یا سه تا از نظر فنی چه فرقی دارن . میتونید یه توضیح دقیقتر بدید؟ من امتحان کردم مدار اتصال کوتاه میشه و پاور خاموش میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سایمون
                حالا دوتا یا سه تا از نظر فنی چه فرقی دارن . میتونید یه توضیح دقیقتر بدید؟ من امتحان کردم مدار اتصال کوتاه میشه و پاور خاموش میشه
                کلا این مدار منفی 5 ولت رو از رو یه پاور که 5- داشت بیرون کشیدم. البته پاور های گرین برای 5- از 7905 استفاده میکنن ولی تو این پاورا اینجوری بود.
                شاید ترانس ها با هم فرق میکنه.
                حالا مشکلی نیس یه رگلاور 7905 بگیر با یه خازن 16 ولت 1000 میکرو.
                راحت وصلش کن خیلی هم دقیقه،
                راستی اینم پرسیدی واسه چی باید سلف بزاری جلوش واسه تصفیه ولتاژ و نوسان ها هست.
                موفق باشید.

دیدگاه

مرسی دوست من اما استفاده از یک رگولاتر فقط مشکل -5 ولت رو حل میکنه در حالی که ما میخواییم از ترکیب ولتازهای منفی و مثبتولتازهای بیشتری بدست بیاریم که فکر میکنم اینطوری شدنی نیست . به هر حال ممنون از راهنماییتون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سایمون
                    مرسی دوست من اما استفاده از یک رگولاتر فقط مشکل -5 ولت رو حل میکنه در حالی که ما میخواییم از ترکیب ولتازهای منفی و مثبتولتازهای بیشتری بدست بیاریم که فکر میکنم اینطوری شدنی نیست . به هر حال ممنون از راهنماییتون
                    گفتم که باید تست کنید. خودم یه پاور گرین خوب گرفتم و خیلی هم اینجوری ازش استفاده میکنم ولی یبار واسه دوستم ساختم که پاورش معمولی بود متاسفانه واسه اون اینجوری جواب نمیداد. بنظرم به نوع مدار ها و ترانس بستگی داره چون مال من 2 تا دیود داشت مال دوستم 3 تا.

دیدگاه

با سلام.
                      دوستان من یه پاور کامپیتر الگانس 1000 دارم.
                      میشه راهنمایی کنید از کدوم سیم های این خروجی اون میتونم 12 ولت دی سی با 2 امپر بگیرم.میخوام به جای اداپتور ازش استفاده کنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط se7n
                        با سلام.
                        دوستان من یه پاور کامپیتر الگانس 1000 دارم.
                        میشه راهنمایی کنید از کدوم سیم های این خروجی اون میتونم 12 ولت دی سی با 2 امپر بگیرم.میخوام به جای اداپتور ازش استفاده کنم.
                        داداش صفحه اول که همه چیز واضح
                        سیم مشکی منفی
                        سیم زرد 12ولت

اگه بخوای روشن شه سیم سبز رو به مشکی با بدنه وصل کن.

دیدگاه

با سلام
                          من یک پاور گرین قدیمی دارم: داخل اش سیم قهوه ای داره !! این قهوه ای چی هست؟
                          در ضمن من میخوام منبع تغذیه درست کنم ولی مته برای سوراخ کاری بدنه پاور ندارم!! ایده ای یا راه حلی ایا سراغ دارید؟
                          سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
                            با سلام
                            من یک پاور گرین قدیمی دارم: داخل اش سیم قهوه ای داره !! این قهوه ای چی هست؟
                            در ضمن من میخوام منبع تغذیه درست کنم ولی مته برای سوراخ کاری بدنه پاور ندارم!! ایده ای یا راه حلی ایا سراغ دارید؟
                            سپاس
                            سیم قهوه ای اسمش 3.3+ sense هست دقیق نمیدونم کابرد چیه ولی فک کنم یه ولتاژ ازمایشی برای کنترل ولتاژ هست.
                            ایده که زیاده
                            خیلی راحت کانکتور هارو بدون وصل کردن به بدنه به سیم متصل کن یکم خلاقیت هم اگه به خرج بدی نیتونی یه قالب با سر ظرف رب بسازی،

دیدگاه

سلام
                              من به یه منبع تغذیه با حداقل 50 ولت و 2 امپر جریان نیاز دارم . میتونم از پاور کامپیوتر استفاده کنم . با سری کردن خروجی ها میتونم به این ولتاژ برسم ؟؟ اگه اره ایا ثبات داره . (نوسان ولتاژ نداره؟)
                              میتونم با یه دونه ترانس 12 ولت به این ولتاژ برسم؟؟
                              کلا راه اسونه دیگه به نظرتون نمیرسه؟؟
                              ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط هزاردستان 1000
                                سلام
                                من به یه منبع تغذیه با حداقل 50 ولت و 2 امپر جریان نیاز دارم . میتونم از پاور کامپیوتر استفاده کنم . با سری کردن خروجی ها میتونم به این ولتاژ برسم ؟؟ اگه اره ایا ثبات داره . (نوسان ولتاژ نداره؟)
                                میتونم با یه دونه ترانس 12 ولت به این ولتاژ برسم؟؟
                                کلا راه اسونه دیگه به نظرتون نمیرسه؟؟
                                ممنون
                                55 ولت به روش غیرمسقیم میشه گرفت.
                                با دیود های فست مثل uf4007 یک پل دیود بسازید و ولتاژ اولین و اخرین پایه های خروجی ترانس بزرگ رو dc کنید. با یه خازن 63 ولت 10 میکرو هم اونو صاف کنید راحت 3 4 امپر میده.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X