اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت شارژر توسط555

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت شارژر توسط555

با سلام
    یکی از موارد قبلی نقض شد
    هیسترزیس دیگه وجود نداره و همونطور که آقا مهدی اعلام کرده بوده شد

برای تنظیم مدار هم که دائم قطع و وصل نکنه مجبور شدم ولتاژ باتری رو برای شارژ کامل 13.04 تنظیم کنم که تا افت ولتاژ لااقل مدار خاموش باشه و چشمک نزنه در شارژ نگهداری مشکل نیست اما در حالت شارژ اصلی باتری دیگه مبنا 13.04 میشه و دوباره همون آش و همون کاسه میشه :cry: :cry2:
    خازن 10 میکرو پایه 2 رو با خازن عدسی 104(100 نانو) و خازن 47 میکرو پایه 7و6 رو با 32 میکرو عوض کردم(10 میکرو موازی با 22 میکرو)زیاد هم فرقی نمی کنه البته 47 میکرو با 32 میکرو می گم ولی خازن 104 عملکرد مدار رو به مراتب بهتر کرد
    فعلا داره کار می کنه و فقط بایاس عکس مشکله اصلی به حساب می آید :angry:

دیدگاه

با سلام
      مدار تقریبا جواب قابل قبول داد البته باز هم دیود پایه2 رو برداشتم

دیدگاه

سلام
        معلومه کاملاً روی این پروژه متمرکز شدید.
        شرمندم ، روی پروژه دیگه ای مشغول بودم ،فرصت بررسی پستهاتون پیش نیومد ، ایشالله سر فرصت بررسی میکنم و اگه سوالی رو تونستم جواب میدم :redface:

یه کم بهم فرصت بدید ... ممنون

دیدگاه

با سلام
          با رله و یک دیود معکوس فکر کنم میشه مشکل بایاس عکس باتری رو حل کرد

دیدگاه

با سلام
            فکر کنم بشه با یک 741 و رله مشکل بایاس عکس باتری رو حل کرد اما چند مسئله دیگه
            1-ولتاژ پایه 4(ریست) توکاتالوگ میگه حداکثر ولتاژ برای ریست شدن یک ولته که تو مدار همیشه بالاتر از اون میشه و مدار در عمل هیچوقت ریست نمیشه
            2-اینه که مدار نمی تونه باتری سالم رو از باتری خراب تشخیص بده :angry:

یک سوال هم دارم
            1-چطور میشه باتری سالم رو از باتری خراب تشخیص بدم؟
            2-چند نوع خرابی تو باتری های سیلد اسید داریم؟(اهم پایین میره یا بالا میره)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehrreza
              1-چطور میشه باتری سالم رو از باتری خراب تشخیص بدم؟
              به طور کلی اگر بعد از گذشت زمانی مشخص از شارژ کردن یک باطری به ولتاژ شارژ نرمال خودش نرسه یا برسه ولی با زیر بار مصرف کننده قرارگرفتن نتونه ولتاژ طبیعی خودشو حفظ کنه باطری خراب شده.ولی میزان خرابی متغیره که معمولا در اثر بلااستفاده ماندن باطری در طی زمان(درصورتی که باطری فول شارژ تا سه ماه مجددا شارژ نشه خراب میشه) روی میده یا در اثر overcharge و overdesharge باطری.
              امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
              از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

با سلام
                در مورد رفع مشکل بایاس عکس باتری کسی نظری نداره

دیدگاه

با سلام خدمت همه دوستان
                  با نصب یک دیود به پایه 1 555 و اتصال پایه زمین تمام مدار 555 به اون بجای زمین مشکل بایاس عکس باتری حل شد :wow:

دیدگاه

داداش اگه میشه شماتیک کامل رو بذارید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی مشرقی
                      با سلام دوباره ...

نمیدونم چرا توی این چند روز تعطیلی کم حوصله شدم و فکرم کار نمیکنه ، اصلاً مثل قبل حال بحث علمی ندارم ( البته مأیوس نشید ها ، به زورم که شده بحث میکنم :mrgreen
                      الان توی حالتی هستم که اصلاً مخم کار نمیکنه (نمیدونم شاید قبلا هم کار نمیکرد :biggrin
                      اگه فرصت شد یه بررسی دیگه روی مدارتون انجام میدم ...
                      برای اینکه به قولم عمل کرده باشم ، آخرین مداری که توی آرشیوم گذاشتم رو براتون میذارم ، به نظرم طرز کار و احیاناً معایبش رو میتونید متوجه بشید ، بنابراین فعلاً تشریح نمیکنم ...

طرح یه نوسانساز هست که با شرط کم بودن میزان باتری عمل میکنه .

منتظر نظر شما دوست عزیز هستم . :nerd:
                      با سلام خدمت آقا مهدی
                      من یک باطری 12 ولت 2.6 آمپر(دوتا 12 وات 1.3 آمپر موازی) دارم و یک منع تغذیه سویچینگ 12 ولت 300 میلی آمپر.
                      چطور میتونم از این مدارات برای شارژ باطریم استفاده کنم که وقتی فول باطری شد متوجه بشم؟
                      ممنون میشم راهنماییم کنید آقا مهدی کارم خیلی گیره

دیدگاه

با سلام خدمت برادر عزیزم
                        1- منبع تغذیه شما باید از ولتاژ فول باتری که حدود13.5 ولته بیشتر باشه(حدود15 ولت)
                        2-جریان شارژ مورد نظر شما باید حدود10 درصد جریان باتری باشه که میشه تقریبا200 میلی آمپر که برای این کار باید مقاومت 1 اهمی متصل به ترانزیستور bc308 رو 3.5 اهم بگذاری هرچی مقاومت رو بالاتر ببری جریان شارژت کم میشه دقت کن ولی مقدار مقاومت رو زیاد نکنی که به مرور باعث آسیب دیدن باتری میشه (به وات مقاومت هم توجه کنی :eek:bye
                        3-من از پیش خودم یک دستکاری دیگه هم تو مدار کردم اون دیود پایه 2 555 رو حذف کردم و مدار به صورت مونواستابل 79/داره کار میکنه و مشکلی نداره و خازن10 میکروو47 میکرو روکم کردم خودت میدونی همینطوری هم کار میکنه
                        یک مورد دیگه هم که باید توجه کنی مدار در مقابل بایاس عکس باتری حساسه و باعث سوختن 555 میشه :cry2:
                        در حالت شارژ LED در حال شارژ روشنه و در حالت فول شارژLED شارژ کامل

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehrreza

یک مورد دیگه هم که باید توجه کنی مدار در مقابل بایاس عکس باتری حساسه و باعث سوختن 555 میشه :cry2:
                          ممنونم دوست عزیزم
                          1.برای این مشکل که فرمودید چه راه حلی شما پیشنهاد میکنید ؟
                          2.من منبع تغذیه سویچینگ 15 ولت 1 آمپر هم دارم چطور میتونم از این منبع برای این مدار استفاده کنم ؟

دیدگاه

سلام
                            میشه با یک ادابتور یک باطری 6 ولت 7 امپری رو شارژ کرد فقط ادابتور باشه اگه میشه با چه ولتاژی و امپری باید باشه.
                            منظور باطری سیلد یا اسیدی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط meysam64
                              1.برای این مشکل که فرمودید چه راه حلی شما پیشنهاد میکنید ؟
                              2.من منبع تغذیه سویچینگ 15 ولت 1 آمپر هم دارم چطور میتونم از این منبع برای این مدار استفاده کنم ؟
                              با سلام
                              1- نیاز به چیز دیگه نداری منبع تغذیه که آماده شده(15 ولت 1 آمپر) مدار رو ببند ومقاومت 1 اهم رو هم حدود4 اهم بذار
                              2-توسط یک دیود معمولی پایه 1 555 رو به زمین وصل کن(زمین مدارت بشه پایه 1 555 دقت کن تمام قطعاتی که متصل به 555 و سر دیگرشون به زمین وصله باید به جای زمین به پایه 1 555 وصل بشن)البته در حال تست این قسمتم انشاءا... جواب داد نتیجه اش رو اعلام می کنم :nice:(برای بایاس عکس باتری گفتم ها) :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadof
                                میشه با یک ادابتور یک باطری 6 ولت 7 امپری رو شارژ کرد فقط ادابتور باشه اگه میشه با چه ولتاژی و امپری باید باشه.
                                منظور باطری سیلد یا اسیدی
                                با سلام
                                کار نشد نداره اول توکل کن بعدشم اراده دیود زنر رو بذار3.1 ولت بعدشم مثل قبل اما آمپر شارژ به اختیار خودته استاندارد میگه نباید از 10 درصد جریان باتری بیشتر باشه یعنی حدودا700 میلی آمپر که توی این مدار جریان تقریبا حدود600 میلی آمپره که برای کار شما مناسبه
                                چون ولتاژ باتری شما 6 ولته می تونی از آداپتور 12 ولتی هم استفاده کنی اما باید بتونه جریان 700 میلی آمپر رو براحتی تامین کنه :job:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X