اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نشان دهنده وضعیت باطری زیر شارژ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نشان دهنده وضعیت باطری زیر شارژ

نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی
    مشکلی نداره
    برای شارژش از 300 میلی آمپر استفاده کن که عمرش کم نشه
    1 آمپر زیادشه
    ولتاژ فول شارژشم 13.8 تا 14.2 هست
    بزن بره کاری نداره
    مرسی دوست عزیز
    حالا مشکل اینجاست که با چه شارژری و چه ولتاژی شارژش کنم 12 ولت 300 میلی آمپر که نمیتونه خوب شارژرش کنه چون حدود 2 ولت با ولتاژ فول فاصله داره .توی بازار هم بالاتر از این 15 ولت 1 آمپر هستش آمپر پایین تر توی بازار نیست .
    یه 15 ولت 1 پر هم استفاده کردم(سویچینگ) نیم ساعت که زیر شارژ بود منبع تغذیه داغ کرد و سوخت
    میشه راهنماییم کنید که از همون 15 ولت 1 آمپر چور واسه شارژ استفاده کنم و آمپرش رو بیارم پایینتر دوست عزیز؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POUYA.HIGH K.V.A
      مهندس جان اگه آمپر بیشتر بهش بدی چی میشه؟
      باتری هر چه قدر گشنش باشه آمپر نمیخوره؟
      چرا میخوره ولی دل درد میشه
      برای هر باتری توی دیتا شیتش نوشته حد اکثر جریان شارژ مثلا فلان قدر
      نباید از این ماکزیمم بیشتر شه ، الان یه باتری 5آمپر ساعت دارم که نوشته 1.5آمپر ماکزیمم بیش از اون داغون میشه
      و این که بهترین جریان برای شارژ باتری یک دهم جریان نامیشه برای 5 آمپر ساعت 500 میلی آمپر بسه و 10ساعت هم شارژش طول میکشه
      هرچی جریان رو ببری بالا تا اون حد ماکزیمم ، زمان شارژ کم میشه ، باتری سریع تر شارژ میشه ولی عمر باتری هم به همون نسبت کم میشه
      بسته به شرایط که عمر باتری برات مهمه یا زمان شارژ ، میتونی جریان رو از یک دهم جریان نامی تا حد ماکزیمم مشخص شده انتخاب کنی
      درایور شبکه و nRF24L01
      کاتالوگ محصولات
      کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
      شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
      فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط meysam64
        مرسی دوست عزیز
        حالا مشکل اینجاست که با چه شارژری و چه ولتاژی شارژش کنم 12 ولت 300 میلی آمپر که نمیتونه خوب شارژرش کنه چون حدود 2 ولت با ولتاژ فول فاصله داره .توی بازار هم بالاتر از این 15 ولت 1 آمپر هستش آمپر پایین تر توی بازار نیست .
        یه 15 ولت 1 پر هم استفاده کردم(سویچینگ) نیم ساعت که زیر شارژ بود منبع تغذیه داغ کرد و سوخت
        میشه راهنماییم کنید که از همون 15 ولت 1 آمپر چور واسه شارژ استفاده کنم و آمپرش رو بیارم پایینتر دوست عزیز؟
        مهندس جان به این سوال من جواب میدید لطفا ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط meysam64
          مرسی دوست عزیز
          ببین شما باید از 15 ولت 1 آمپر استفاده کنی و با مدار محدود کننده جریان کاری کنی که باتری بیشتر از 300 میلی آمپر جریان از منبع نکشه که هم خودش سالم بمونه هم منبع نسوزه
          میتونی با پ امپ بسازی مدارو یا از LM317 توی مد Current Limiter استفاده کنی کار سختی نیست
          درایور شبکه و nRF24L01
          کاتالوگ محصولات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی
            ببین شما باید از 15 ولت 1 آمپر استفاده کنی و با مدار محدود کننده جریان کاری کنی که باتری بیشتر از 300 میلی آمپر جریان از منبع نکشه که هم خودش سالم بمونه هم منبع نسوزه
            میتونی با پ امپ بسازی مدارو یا از LM317 توی مد Current Limiter استفاده کنی کار سختی نیست
            مرسی دوست عزیز
            میشه زحمت یه محدود کننده جریان با opamp رو واسم بکشید که بتونم جریان رو توی 15 ولت به 300 تا 400 میلی برسونم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط meysam64
              یه مقاومت 5 اهم 2 وات سری کنی با منبع ردیف میشه طبقه پایین عباسیان یه مقاومت فروشی داره
              خلاق باشید >>اطلاعات خود را در مورد مسئله کامل کنید راه حل خلاقانه به سراغتان می آید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hariri
                یه مقاومت 5 اهم 2 وات سری کنی با منبع ردیف میشه طبقه پایین عباسیان یه مقاومت فروشی داره
                کنار شارژر یه بخاری هم داری
                این کار اصلا درست نیست دوست عزیز
                درایور شبکه و nRF24L01
                کاتالوگ محصولات

دیدگاه

با درود . . .
                  فکر کنم دوستان اشتباه برداشت کردند
                  اینطور که برادر بسطام گفتند بنده هم فکر کردم منظورشون منبع جریانه، چه برسه به بقیه که تازه دارند تاپیک رو میخونند :biggrin:

اصول شارژ سیلد اسید بر مبنای ولتاژ ثابت هست نه جریان ثابت
                  بعبارتی شما با توجه به میزان نیاز هر سلول جهت شارژ (عموما 2.4V) به اون سلول ولتاژ میدید اما باید در نظر داشته باشید که زمانی که باطری خالی هست به دلیل اختلاف سطح بین منبع و باطری، باطری جریان بیشتری از منبع میکشه و به همین دلیل در صورتی که منبع شما توانایی اعمال بی نهایت جریان رو داشته باشه باطری شروع به الکترولیز شدن میکنه(اشتباه رایج در باطری سازی که ولتاژ وجریان شارژ باطری ماشین رو بالا میبرند و جهت جلوگیری از انفجار باطری درب سلولهارو باز میکنند تا تجمع گاز هیدروژن باعث ترکیدگی نشه! و به قول خودشون باطری 3 ساعته شارژه!!!! و به قول ما باطری پدرش دراومده :biggrin: )

میزان جریان مجاز همون طور که برادر بسطام گفتند در حالت استاندارد 0.1 توان جریان دهی باطری هست و به فرض اینکه توان باطری 3Ah باشه میشه همون 300 میلی که گفتید
                  ولتاژ شارژ رو نباید بیشتر از مقدار مجاز درنظر گرفت. با توجه به 15 ولت بودن منبع شما یه پای کار میلنگه که یا باید اونرو به 14.4 کم کنید و یا کلا از یه منبع دیگه استفاده کنید
                  جریان رو هم با همون مقاومت به راحتی میتونید کنترل کنید و نگران بخاریتون نباشید.

نکات:
                  این روش شارژ روش جالبی نیست و در عمل برای نتیجه بهتر باید به روش شارژ قطره ای پیش رفت که توضیحاتش مفصله و بنده بی تجربه
                  تمامی گفته های بالا در حالت ایده آل هستند و هیچ باطری ای هم مطابق با گفته ها و تئوری نیست
                  در عمل وقتی باطری شروع به شارژ میکنه پس از مدت کمی به دلیل بالا رفتن ولتاژ سلولها جریان رو به کاهش میگذاره و عمل شارژ کندتر صورت میگیره و نمیتونید انتظار داشته باشید ایده آل رفتار کنه
                  تو این همه باطری ای هم که من دیدم و شارژ کردم ، ندیدم تابحال جریان خیلی خیلی بالایی از منبع بکشه و یا خودشو نفله کنه و یا منبع رو(وجود مقاومت داخلی)

برای این کار بهتره به یه شخص با تجربه تر مراجعه کنید و از نظراتش استفاده کنید. دایی نیستش اما برادر arvinfx شخص باتجربه ای هستند در این زمینه.

موفق باشید
                  درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                  بدرود . . .

دیدگاه

سلام
                    دوستان تازمانی که شماتیکی نباشه و از رویه شکل توضیح ندین کافی و قابل اجرا نیس،هر چند زحمت میکشین :icon_razz:
                    برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                    راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X