اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی درساخت آمپیلی فایر برای ماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمایی درساخت آمپیلی فایر برای ماشین

دوستان بالاخره سوئیچینگوراش انداختم :wow: :wow: :wow: :applause: :applause: :applause:
    نگوترانسادوتاشم خراب بودن یکی دیگه داشتم شانسی گفتم اینوبندازم ببینم چی میشه دیدم کارکرد :applause: :wow:
    الان بایه ترانس کارمی کنه بعدتعطیلات یه ترانسم می خرم میندازم روش فقط ولتاژش دوبل35هستش نه پایین میادنه بالامیره هرچندمنم بااین ولتاژکاردارم واسه دارلینگتون می خوامش فعلابایستی اون یکی ترانسم بخرم بندازم روش ببینم نتیجش چیه. :icon_razz:
    سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

دوستان یه سوال داشتم این سوئیچینگ که بایه ترانس راش انداختم درصورتی که دوترانسه هست بایه ترانس ولتاژش میادپایین یاآمپرش؟

دیدگاه

بله جریان کمی بهت میده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behboodi
          بله جریان کمی بهت میده
          منم هرکاری کردم نتونستم ولتاژوتغییربدم فکرکنم بایستی پنتاسیومترمقدار بالاتری بزاریم.

دیدگاه

بله درست است اگه پتانسیومتر 500k بندازی تا حدودی مشکل حل می شه

دیدگاه

دوستان من این سوئیچینگوبایه ترانس که تست کرده بودم چون آمپرش پایین بودحدوداکمتراز1آمپرجریان می کشیدازاون طرفم جریان خروجیش پایین بودوهنگام تست ولتاژش میومدپایین ودارلینگونوکه وصل کرده بودم بهش توصداهای بالانمی تونست کارکنه گفتم باباطری ماشین تست کنم اول خواستم جریانی که باباطری می کشه روتست کنم حدود5آمپرجریان می کشیدبعدش مستقیم که زدم به باطری یه قسمت ازپی سی بی که به پایه ی یکی ازترانزیستورای قدرت وصل وی شدسوخت وقطع شدوهمون ترانزیستورقدرت سوخت علت چی می تونه باشه؟

دیدگاه

سلام سوختن قسمتی از پی سی بی برای این مدار اصلا جای تعجب نداره شما تنها راهی که برای حل این مشکل داری این هست که تمام ترکها رو باید سیم بگذاری وروی سیم هارو باید تماما روش قلع کاری کنی چون شما وقتی صدارو روی ماکزیمم بگذاری از ترکهای ماسفت ها وترانس ها جریانی حدودا 15 الی 20 آمپر جریان میکشه وسوختن زوج دارلینگتون هم به همین دلیل هست چون وقتی ترک قطع شده نوسان پیش اومده واز آنجای که این ترانزیستور قدرت خیلی ضعیف هست یا چینی میباشند عمرشونو میدن به شما من خودم به شخصه 5 الی 6تا ازاین هارو سوزوندم وآخرسرهم ازش دست کشیدم.

دیدگاه

ترکهای شما باید پیک جریان رو بتونه با کمترین افت ولتاژ عبور بده! یعنی همون سیم بخابونید و لحیم کنید وگر نه به دلییل افت ولتاژ زیاد محاسباط مدار بهم میریزه و ممکنه ترانزیستور اصلا به اشباع نره و نصفه روشن بشه و منفجر بشه...

دیدگاه

اتفاقابیشترقسمتهای مداروسیم کشیدم ولحیم کردم اون قسمتی هم که سوخت بالحیم پرکرده بودم چون یه قسمتش نازک بودسوخت.حالااین مدارواقعا600واتی که میگن هست وواسه دوتاامپلی دارینگتون که توانجمن هست کافیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
                      اتفاقابیشترقسمتهای مداروسیم کشیدم ولحیم کردم اون قسمتی هم که سوخت بالحیم پرکرده بودم چون یه قسمتش نازک بودسوخت.حالااین مدارواقعا600واتی که میگن هست وواسه دوتاامپلی دارینگتون که توانجمن هست کافیه؟
                      قسمت ورودی رو فقط باید خیلی دقت کنی . یه عکس از مدارت بزار ببینیم چی میفهمیم :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                        قسمت ورودی رو فقط باید خیلی دقت کنی . یه عکس از مدارت بزار ببینیم چی میفهمیم :rolleyes:
                        عکس دوربین ندارم بزارم فقط اون سیمی که بایستی روترک هابخابونیم چه نوع سیمی باشه که ماکسیمم جریانوتحمل کنه؟چندرشته؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
                          عکس دوربین ندارم بزارم فقط اون سیمی که بایستی روترک هابخابونیم چه نوع سیمی باشه که ماکسیمم جریانوتحمل کنه؟چندرشته؟
                          والا من بودم اونقدر میزدم که جا داره. ولی کهش یه عکس ازش میگرفتی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                            والا من بودم اونقدر میزدم که جا داره. ولی کهش یه عکس ازش میگرفتی.
                            سعی میکنم یه عکس بزارم.الان سوئیچینگ بایه ترانس و3تاترانزیستورکارمی کنه چون یکی ازترانزیستوراسوخته مشکلی که دارم اینه که بنده 4تاچوک ازپاورادرآوردم یکیش ec35aکه بااین کارکردیکی دیگش ei-33asgکه بااینم کارنمی کنه یکی دیگم هستch0077-6 0752که بااینم کارنکرداونیکیم ei 33cکه بااینم کارنکردیعنی بااولی که کارمیکنه اینیکی هاروکه می زنم هیچ اتفاقی نمی افته نه جریانی که میکشه زیادمیشه ونه ولتاژی که میده بیشترمیشه پس این یعنی این 3تایبااین مچ نیستنددرصورتی که این سوئیچینگ بایستی باei 33کارکنه که نکردمشکل ازچی میتونه باشه؟ :-/

دیدگاه

سلام
                              امپراطور جان اون 200 واتی رو که هم ساختید با ei33 کار نکرد ؟؟؟
                              چون منم ساختم ولی هنوز فرصت نشده تست کنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                                سلام
                                امپراطور جان اون 200 واتی رو که هم ساختید با ei33 کار نکرد ؟؟؟
                                چون منم ساختم ولی هنوز فرصت نشده تست کنم.
                                نه اتفاقا200واتی همون اول که ترانسوانداختم قشنگ کارمی کردولی نمی دونم چرااین600واتی باهام نمی سازه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X