آقا سلام عرض شدمن واقعا از همهگی یک عذرخواهی باید بکنم :angry:.خیلی خیلی شرمنده بابت این پاور.مشکل من کاملا حل شدواین مشکل هم از بی دقتی خودم بود.ومشکل این بود که مدار وقتی در حال کار کردن بود فقط دوتا از ماسفتاش کار می کرد یعنی گرم می شد،دوتای دیگه یخ یخ بودند من با مولتی متر ولتاژ پایه های گیت نسبت به زمین گرفتم که دیدم صفر بود واین بی دقتی من از این جا بود که وقتی می خواستم ترک هارو قلع بکشم خط منفی مدار ترکش به گیت قلع کاری کرده بودم وچون دوتا از ماسفت ها باهم سری شده بودند کارنمی کردند.النم می خوام برم اون یکی از آمپیلی رو بسازم بازم معذرت می خوام فعلا بای. :bye
سلام آقا اگه میشه به من بگید من دقیق این سلف 10 میکروهانری کجاباید وصل کنم اگه می شه واضح توضیح بدبن؟؟؟ممنون
از باطری ماشین ی سیم مستقیم میاد به امپ. بین اون سیم و سوییچینگ
به عبارتی با اون سیم سری میکنیش و این سلف رو داخل جعبه امپ قرار میدی
زکات علم نشر آن است
بیشتر با من اشنا بشین :
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0
آقا سلام عرض شد. من الان دوتا آمپیلی 120 واتی ساختم والان هم می خوام روی ماشین ببندم فقط من یادم میاد به من گفتین که قبل از این که به دوتا آمپیلی برق وصل کنم یک نکته مهم هست که باید رعایت کنم وگرنه هردو آمپیلی میسوزند. اگه میشه منو دراین ربطه وهمچنین سیم کشی آن درماشین راهنمایی کنید باتشکر.
آقا سلام عرض شد. من الان دوتا آمپیلی 120 واتی ساختم والان هم می خوام روی ماشین ببندم فقط من یادم میاد به من گفتین که قبل از این که به دوتا آمپیلی برق وصل کنم یک نکته مهم هست که باید رعایت کنم وگرنه هردو آمپیلی میسوزند. اگه میشه منو دراین ربطه وهمچنین سیم کشی آن درماشین راهنمایی کنید باتشکر.
دوست عزیزامپلی هاروتست کردی؟شمابه یه مدارمحافظ دی سی نیازدارین مدارکنترل فن وپری هم نمی خواد.
راستی همشونوباباطری ماشین تست کن اونم کنارهم یعنی فرض کن داخل یه جعبه هستن اونوقت ببین نویزنداری.
مرسی من این مدار رو می سازم وبهتون اطلاع می دم راستی آقا خواهشا درباره اون سلف به من توضیح بدین آخه من دیروز هرکاری کردم نتونستم ضبط ماشین با آمپیلی با پاور رو با باطری ماشین راه بندازم مگراین که ضبط به یه منبع تغذیه جداگونه وصل کنم من اون سلف رو هم سر راه سیم منفی پاور گذاشتم ولی اصلا جواب نداد خواهشا یه راه خوب برای حل کردن این مشکل به من بگید باتشکر از همه.
مرسی من این مدار رو می سازم وبهتون اطلاع می دم راستی آقا خواهشا درباره اون سلف به من توضیح بدین آخه من دیروز هرکاری کردم نتونستم ضبط ماشین با آمپیلی با پاور رو با باطری ماشین راه بندازم مگراین که ضبط به یه منبع تغذیه جداگونه وصل کنم من اون سلف رو هم سر راه سیم منفی پاور گذاشتم ولی اصلا جواب نداد خواهشا یه راه خوب برای حل کردن این مشکل به من بگید باتشکر از همه.
ببین موقع تست منبع تغذیه رویه نیم متری ازامپ دورش کن ببین بازاونجوری میشه.
درضمن نویزی که ایجادمیشه دقیقاچه جوریه؟
دیدگاه