با سلام به همه دوستان
همه ما به اهمیت هیت سینک ها در خنک نگه داشتن قطعات واقفیم و البته آقای خزاما در PDF خود به خوبی این نکته را گوش زد کردند (با تشکر از ایشان
)
اما وقتی به بازار می ریم بعضا هیت سینک ها بی کیفیت داده می شود
سوال من از اساتید این هست که چطور می شه هیت سینک بی کیفیت رو از نوع مرغوب تشخیص بدیم یا چه معیار هایی مهم است (با توجه به این که هیچ بقالی نمی گه ماست من ترشه!!!
و هر فروشنده از جنس خودش تعریف می کنه)

همه ما به اهمیت هیت سینک ها در خنک نگه داشتن قطعات واقفیم و البته آقای خزاما در PDF خود به خوبی این نکته را گوش زد کردند (با تشکر از ایشان
)اما وقتی به بازار می ریم بعضا هیت سینک ها بی کیفیت داده می شود
سوال من از اساتید این هست که چطور می شه هیت سینک بی کیفیت رو از نوع مرغوب تشخیص بدیم یا چه معیار هایی مهم است (با توجه به این که هیچ بقالی نمی گه ماست من ترشه!!!
و هر فروشنده از جنس خودش تعریف می کنه) 

بگزریم در مورد دفع حرارت مشخصه اصلی هیت سینک ها که میشه بهش استناد کرد یکی ضخامت کف هیتسینک که تو بازار بهش گوشت هیتسینک میگن و برای دفع بهتر حرارت ارتفاع پره و تعداد آن تاثیر گذاره بعبارتی هرچه سطح مقطع هیت سینکتون بیشتر باشه حرارت بیشتری میتونین دفع کنین و یه نکته اینکه هر چقدر مقاومت حرارتیتون کمتر باشه بیشتر میتونین حرارتو از قطعه دفع کنین و به همین خاطره که از خمیر سیلیکون برای تبادل حرارتی بهتر استفاده میکنن
دیدگاه