اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2)

نوشته اصلی توسط saman71
    سلام به همگی و خدا قوت به همه دوستان.
    خلاصه منم بعد دیدن پستاتون دست بکار شدم و مدار آقای های ولتاژ بستم
    ولی آرکش کمتر از 1سانته :angry:
    البته اینم بگم که از های ولتاژ پارس 14 استفاده کردم که سیاه و سفیده.
    راستی یه سوالم داشتم : این های ولتاژ تو خودش دیود داره؟
    خیر هایولتاژ سیاه و سفید دیود نداره
    ولی میتونی 5 تا دیود معمولی رو باهم سری کنی اونوخت یه دیود ولتاژ بالا داری به همین سادگی
    راستی برای شروع 1 سانت بد نیست!!! چند ولت آمپر به مدارت دادی??

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ir02x6

یعنی از هر کدوم که موجود بود می تونید استفاده کنید ، اگه 22 نانو پیدا نکردید از 33 نانو فاراد بالای 2000 ولت هم میشه استفاده کرد .

اضافه شده در تاریخ : سلام , اگر ممکنه فیلم هم بگیرید .
      سلام
      جناب امروز چند تا باطری دیدم نصف قلمی بود 12 ولت و 27 امپر جواب میده برای مدار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mortezafox
        سلام
        جناب امروز چند تا باطری دیدم نصف قلمی بود 12 ولت و 27 امپر جواب میده برای مدار
        اونا به کار نمیاد ، شما باطری قابل شارژ 12 ولت 1.5 آمپربگیر ، جنسشون از جنس باطریهای موبایل هست .
        - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
        ارتباط با من : ir02x6
        طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

چند ولت آمپر به مدارت دادی??
          از یه ترانس 14 ولت 3 آمپر استفاده کردم .
          با 12 ولت 850 میلی آمپر هم تست کردم حدود2,3 میل آرک میده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saman71
            چند ولت آمپر به مدارت دادی??
            از یه ترانس 14 ولت 3 آمپر استفاده کردم .
            با 12 ولت 850 میلی آمپر هم تست کردم حدود2,3 میل آرک میده.
            خوب برای مرحله بعد به جای irf540 از irfp250 استفاده کن و نتیجه رو اعلام کن!! تغذیه هم از 14 ولت 3 آمپر استفاده کن خروجیت چند برابر میشه??!!

اضافه شده در تاریخ :
            نوشته اصلی توسط پویا نجارزاده
            سلام
            آقا من این مدار ZVS رو درست کردم ولی خبری از جرقه آتشین نبود!!!!
            (راستی کسی یه نرم افرار کوچک کننده حجم فیلم رو نداره؟؟؟)

اضافه شده در تاریخ :
            اینم عکساش:

اضافه شده در تاریخ :
            .

اضافه شده در تاریخ :
            من از دیود UF4007 استفاده کردم در صورتی که من تو یه سایت دیگه دیدم از IN5819 استفاده کرده بود یعنی فرقی داره؟
            این فیلم های ZVS
            http://www.aparat.com/v/PfEMH
            http://www.aparat.com/v/0Z3Jt

دیدگاه

اینم از هایولتاژ من :twisted:

تازه الان شده هایولتاژ تا قبل از این سیم های اولیه رو اشتباه وصل میکردم به خاطر همین آرکم کم و ماسفت یخ یخ بود ولی الان ماسفت به قدری داغ میکنه که بعد20 ثانیه نمیشه بهش دست زد :evil: رو 15 ولت 1.5 امپر جریان میکشه
              در ضمن الان اگه سیم خروجی رو از ترانس دور کنم تمام پایه ها به هم جرقه میزنن . حتی یه دفعه رو زمین اینکارو کردم موکت برق دار شد تمام پرزاش سیخ شد منم برق گرفت
              دکمه ی مدار هم برق داره تو عکس اخر هم معلومه با دمباریک فشارش دادم

دیدگاه

به CD بزن اتفاقات باحالی میوفته

head<=
                ...تشکر خدا...
                [img width=97 height=100]http://mahdi3d.persiangig.com/image/5280543_t.jpg[/img]

دیدگاه

به به این شد یه چیز درست و حسابی!!!! تبریک بهت میگم سینا!!!! خوبه!!!
                  برای مرحله بعد شما به جای irf840 از irfp450 استفاده کن و بگو چیکار کردی!! راستی کسی با ترانزیستور irfp250 استفاده نکنن که ولتاژ خیییییییلی بالا میره!!!

اضافه شده در تاریخ :
                  نوشته اصلی توسط پویا نجارزاده
                  بچه ها به نظرتون این طرح امکان پذیره؟
                  آقا من اینو درست کردم الانم دو روزه این طوری شدم!!!!

وقتی صدای ضبط رو میزارم روی 1 درصد از 5 سانت آرک میزد!!!!!! خیلی خوب بود ولی حیف که هنور نمیدونم چه طوری فیلم بگیرم!!!! خیلی خطریه!!!!
                  حالا کار کرد ولی متاسفانه یکی از عاضای فامیل اومد درجه رو گذاشت روی 100!!!!! خوب اونا که رفتن ولی خدا روز بد رو نیاره یه دفه مدار رو روشن کردم اصلا نفهمیدم چی شد که یه دفه گاز اوزون خونه رو گرفت،من رو از روی فرش برق گرفت، هایولتاژ پوکید و... که گفتنی نیست!! خلاصه شده بود مثل کویل تسلا!!!!! خدا رو شکر کردم که موبایلم رو زمین نبود!!!! خودم که رو روزه که هنوز بوی گاز اوزون اتاقم رو گرفته و نمیره!!! تو این وسط هم یه هایولتاژ ترکوندم!!!
                  از قدیم گفتن که همیشه قدرت مهم نیست مهم کنترول کردن اونه!!! واقعا راست گفتن!!! :angry:

دیدگاه

آقا نقششو بزار ببندیم ! من نفهمیدم نقش irfp250 بعد آمپلی چیه؟ احساس میکنم باید خوده آمپلی رو وصل کنیم به ترانس

--------------
                    راستی با توری فلزی که برای پنجره ها میزارن میتونی واسه دوربین قفسه فارادی درست کنی تا چیزیش نشه

head<=
                    ...تشکر خدا...
                    [img width=97 height=100]http://mahdi3d.persiangig.com/image/5280543_t.jpg[/img]

دیدگاه

کاری نداره که!! oo:
                      اول یه مدار 555 درست میکنی دوتا از خروجیشو میدی به فیش میکروفن ضبط بعد از خروجی ضبط میدی به بلندگو تا ببینی پالس داری یه نه بعد حالا خروجی باند یکی رو میدی به گیت ماسفت و یکی رو میدی به سورس حالا 10 دور روی هسته هایولتاژ میپیچی میدی به مثبت منبع(هایولتاژ با درین و مثبت منبع سریه)
                      حالا یه سر منفی رو میدی به سورس به همین راحتی فقط احتیاط کنید!!!

دیدگاه

منظورم اینه که همونطور که یکی از دوستان گفتن مشکل امپدانس رو لازم نیست حل کنیم؟ چون که امپدانس خروجی آمپلی اصولا فکر کنم 8 اهم باشه ولی ورودیه ماسفت بینهایته این اشکال ایجاد نمیکه؟ (شرمنده ترم سه ام هنوز تقویت کنننده ها(الک ها رو) رو نخوندیم اینایی هم که میدونم جسته و گریخته کتاب خوندم)

راستی جریانی که میکشه هم بگید که ببینم چه سیمی بزارم و آیا رو بردبرد ببندم یا آتیش خواهد گرفت :|

head<=
                        ...تشکر خدا...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m4hd1r
                          منظورم اینه که همونطور که یکی از دوستان گفتن مشکل امپدانس رو لازم نیست حل کنیم؟ چون که امپدانس خروجی آمپلی اصولا فکر کنم 8 اهم باشه ولی ورودیه ماسفت بینهایته این اشکال ایجاد نمیکه؟ (شرمنده ترم سه ام هنوز تقویت کنننده ها(الک ها رو) رو نخوندیم اینایی هم که میدونم جسته و گریخته کتاب خوندم)

راستی جریانی که میکشه هم بگید که ببینم چه سیمی بزارم و آیا رو بردبرد ببندم یا آتیش خواهد گرفت :|
                          خوب فقط مدار 555 رو روی برد برد ببند بقیه رو رو هوا سه بعدی لحیم کن سیم ها هم افشان و کلفت باشن خوبه.
                          من با مشکل امپدانس نداشتم خوب کار میکرد!!! البته درجه ضبط رو کم بذار تا مشکلی پیش نیاد.
                          در ضمن از ضبطی که میخوای استفاده کنی رو عکس بگیر رو بذار اینجا تا چکش کنیم.
                          فقط برای تغذیه ماسفت از پاور کامپیوتر استفاده نکنین که خاموش میکنه.(میتونین از تغذیه در باز کن استفاده کنین که فوق الاده است)
                          اگر مشکلی داشتین در خدمتم :nerd:

دیدگاه

نه ضبط رو که خونواده اجازه نمیده ! فردا یا پس فردا میرم یدونم آمپلی 50 وات میگیرم (کیت ) قیمتش حدوده 15 - 20 بود
                            فقط یه سوال منظورتون از در باز کن چیه؟

head<=
                            ...تشکر خدا...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m4hd1r
                              نه ضبط رو که خونواده اجازه نمیده ! فردا یا پس فردا میرم یدونم آمپلی 50 وات میگیرم (کیت ) قیمتش حدوده 15 - 20 بود
                              فقط یه سوال منظورتون از در باز کن چیه؟
                              ترانس در باز کن پارتمان یه ترانس و یه فیوز توشه فقط یه پل دیود و یه خازن میخواد که صاف بشه هیمن!!!
                              راستی 50 وات زیاده!!! من یا 30 وات این کار رو کردم!!!!!

اضافه شده در تاریخ :
                              من با این ضبط بستم

اینم از ترانزیستور

اینم از تغذیه ماسفت

---------------------------------------------------------------------------------------------
                              خوب فکر میکنید با این هیولا ببندم چی میشه؟

نظرتون چیه؟

دیدگاه

منتظر فیلمشیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                چشم وات پایین تر میگیرم
                                آها ترانس دارم خوب جریان میده

آقا شما یه کاری بکن ،، از گوشیت خروجی صدا بگیر بده به آمپلی ببین کیفیت صدایی که آرک میده چجوریه ؟ تو یوت*یوب چند تا ویدئو بود که صداش بقدری صاف بود که انگار نه انگار که آرکه خودمم تو دانشگاه یدونه دیدم ولی صداش نویز داشت

head<=
                                ...تشکر خدا...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X